Furioso Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 :P Razlika v stilu vožnje - se vidi, da Manu še nima nekih velikih izkušenj z novim motorinom... :D http://www.rsvs-furman.si/Hmmm/CONTRAST.wmv :afro1: :afro1: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 vaja dela mojstra, tovarne pa nesnago ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 :P Razlika v stilu vožnje - se vidi, da Manu še nima nekih velikih izkušenj z novim motorinom... :D http://www.rsvs-furman.si/Hmmm/CONTRAST.wmv :afro1: :afro1: :yea2: ← Res je. :) In zato se pridno učim. :) Včeraj zvečer sem v garaži odkrila, kje je balanca. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Res je. :) In zato se pridno učim. :) Včeraj zvečer sem v garaži odkrila, kje je balanca. :) ← Manu, ne se pustit sprovocirat ....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Manu, ne se pustit sprovocirat ....... ← A se ti zdi, da sem vzburjena? :D :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 A se ti zdi, da sem vzburjena? :D :004 ← "vzburjena", ja matr upam da res nisi vzburjena, prej bi reku razburjena .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Manu, ne se pustit sprovocirat ....... ← yeah right................like, sooner´ll hell freeze over :devil: BTW fury: od kdaj pa ti na hondi naskakujes ceste?! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2005 BTW fury: od kdaj pa ti na hondi naskakujes ceste?! :hmm: ← Ker je ravno aktualno; a ni vsaj v sanjah vse dovoljeno?? :? :whistle: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Ker je ravno aktualno; a ni vsaj v sanjah vse dovoljeno?? :? :whistle: :fredy: ← Baje ne več ... so jih obdavčli ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 lepo sta odpeljala oba. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 lepo sta odpeljala oba. .) ← ...ampak Manu vseen enmalček lepš. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Baje ne več ... so jih obdavčli ;) ← Hmmm; ampak sanje so zastonj - torej je vsaka stopnja obdavčitve le-teh avtomatsko nična, ali ne? :? O:-) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2005 (popravljeno) Hmmm... ..no ja... ..samo če pa se nekih reklam spomnim, v katerih so bile določene stvari, ki so "kao" zastonj, neprecenljive, bi bil tudi davek na njih neskončen! Huh, groza!!! Pozabim odprt šlic in neznaten davek, recimo 1% na nekaj neprecenljivega ne bi bil v stanju nikdar plačat... :cry: :cry: :kva2: :kva2: :xx: Popravljeno Februar 3, 2005. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 ponizno sprasujem avtorja teme ce je ze nabavil kaj (novega)........ pa mi pride nazaj z obdavcitvijo.......... :slap: stari, daj ti malo manj s tvojo zeno kontaktirat. :devil: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 4, 2005 :alien1: Davki niso moje maslo. :krneki: :afro1: Ice, ko boš v lokalnem časopisju bral, da so opazili UFO, boš vedel, da ma Fury spet motor. :kva2: :yea2: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se