CrashOver Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 torej.. rad bi naredil kabl za povezavo GSM-ja z PC-jem .... ma kdo kakšno shemo ali kaj podobnega natančnega? rad bi naredil povezavo preko COM-porta... lahko GSM direkt na com port dam, al je potrebno met vmes še kakšno vezje?... hvala LP -matej
SiR Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 torej.. rad bi naredil kabl za povezavo GSM-ja z PC-jem .... ma kdo kakšno shemo ali kaj podobnega natančnega? rad bi naredil povezavo preko COM-porta... lahko GSM direkt na com port dam, al je potrebno met vmes še kakšno vezje?... hvala LP -matej ← gremo po vrsti: za COM port (RS-232C) je znana inštalacija kontaktov za GSM ni znana inštalacija kontaktov, kajneda? Kateri telefon imaš? če imaš IrDA na telefonu in mogoče na PCju, potem tega ne rabiš verjetno lotat. ?
CrashOver Objavljeno Februar 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 prek IR-a nočem.. more bit kabl, in sicer na COM portu, da bota zadevi uspešno komunucurali... am.. za izhode na mobitelu (nokia 7110) vem katere moram uporabit.. (4 žičke so oz. 4je pini), nevem samo kam v COM port jih naj dam... pa če rabim vmes kako vezje, al je lahko direkt povezano... to bi me zanimalo LP -matej
Marky Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 Zakaj se pa matraš. Take kable prodajajo v trgovinah z opremo za telefone. Daš tistega jurčka ali dva in imaš problem rešen. Vsaj meni se je zdelo enostavnejše in zadeva čisto v redu funkcionira. :yes:
CrashOver Objavljeno Februar 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 mah, raje stvari sam naredim.... drugače pa.. kabli so okol 4jurčke, am... pa takega na COM port je zlo zlo težko najt, oz. jih skoraj več ni... zaj je že vse na USB .. - to pa mi ne pride v poštev :\ tak da, če ma kdo kako shemo, ali opis, ali kaj podobnega.. lepo prosim.. hvala LP -matej
Hanzi Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 Ne kompliciraj, če boš lepo prosil Climberja in mene O:-) ga lahko dobiš po pošti :whistle:
CrashOver Objavljeno Februar 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 zelo lepo te prosim za načrt, ali kabl, kaj pač imaš.. bilo bi lepo... povej ceno! pa reje ko pa po pošti, da se v MB oglasiš... :) LP -matej
elbarto Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 pasulj link Sorry za danes, pozabu telefon doma Ju3 bi bilo fino če lahko imaš zadevo ob desetih, preden se folk porazgubi oz. zavleče. LP, El B.
CrashOver Objavljeno Februar 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 mmm.. thats the stuff :) .... am, nevem če mi bo uspelo tak hitro, verjetno bom komaj od pol treh dalje fraj.. no, se čujema!... LP -matej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se