nikesloy Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Atv gre tudi hudo po snegu smo dočakali prvi sneg in videli kako se zadeva obnasa tudi nekaj filmčkov: http://members.tripod.com/raptor660slovenia/nik http://members.tripod.com/raptor660slovenia/ales http://members.tripod.com/raptor660slovenia/jaz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Men pa ne dela noben od teh linkov :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Februar 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Atv gre tudi hudo po snegu smo dočakali prvi sneg in videli kako se zadeva obnasa tudi nekaj filmčkov: http://members.tripod.com/raptor660slovenia/nik http://members.tripod.com/raptor660slovenia/ales http://members.tripod.com/raptor660slovenia/jaz ← napisi ga v explorerju ne na njega klikat,ce klikneš na njega ne mores pogledat filmckov ti vrze samo stran ven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Kul kul :OK: Kej tazga na snegu sm si zmer želu probat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 ...čisti užitek...fajn... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Men to nikak ne odpre. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 probi desen klik na povezavo in "shrani kot..." oz "save target as" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Kul kul :OK: Kej tazga na snegu sm si zmer želu probat ← Jaz tud :) Fajn ne.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Nikesloy kako močne pa so tele vaše mašince? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 Nikesloy kako močne pa so tele vaše mašince? ← Yamaha raptor 660 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Pubeci, kaj se te v krog furate :( , pa se mate boljše terena na rapolago :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Februar 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2005 Yamaha raptor 660 :OK: ← ni lepsega kot pa spedway steza tam se naucis voznje ne pa po gozdu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
APAČI Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 Ja bi blo fajn še kej takega met pr hiši pa bi zima kr bol hitr minla. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikesloy Objavljeno Februar 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2005 Ja bi blo fajn še kej takega met pr hiši pa bi zima kr bol hitr minla. :OK: ← vidis r6 vozis poleti cez zimo pa tudi yamaho ampak 660ccm :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 nova pridobitev niti še ni stestirana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 še z druge strani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 250ccm ima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 ATV je v snegu zakon :OK: Čeprov vse drsi je zadeva zlo lepo obvladljiva,upor snega ATVja ne mot preveč varjetn tut zarad gum pa 4T motorja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Ko smo mi lansko leto matrali raptora po snegu mu ni blo najbolj všeč.Če se prav spomnim dalje ko pa do tretje z polnimi obrati ni šlo.V četrti se je matro ampak je blo vse skup prešvoh,mogoče tud preveč snega.Bčo pa je nooro. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Tako,nove gume so gor.Zdaj pa upam,da bo šlo.Verige so kar ok. vendar se ne obnesejo. Pri večji hitrosti in pri drsenju skozi ovinek jih vrže dol ! Evo,verige bodo mal počivale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Pri večji hitrosti in pri drsenju skozi ovinek jih vrže dol ! Verige niso namenjene za visoke hitrosti itd....... ! A ježevk ni za ATVje ? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 kako pa bi jih namontiral?? :hmm: recimo, na zgornji model?? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 jakATV in gre zaj kaj bolše z novimi gumami? Po nezvoženem snegu si se kaj vozil? Ker mi imamo podobne gume pa sem se zadnič probal zapelat v 20-30cm powder pa se je ustavil :D . Mogoče bi šlo, če bi imel pogon na vsa štiri kolesa, tak pa negre :BUA: Mamo pa takega Kymco-ta ko je v tej temi malo bolj zgoraj :) Gume pa so takšne: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 SiMon,preveč je snega in trenutno je tud premoker,da bi šlo po nezvoženem.Tam,kjer je pa zvoženo gre zelo dobro.Gume so odlične (Kenda-scorpion) Zdrawc,verige mi je dol zmetalo nekje pri 40 km/h,pa sem že ugotovil zakaj.Cestne gume,ki jih imam so bolj "balonaste" oz okrogle.Na kramparcah se verige odlično držijo.Ježevke pa tud obstajajo,ampak so dražje,tko,da bom to zimo z kramparcam kar zadovoljen.Če bo pa zmrzovalo pa tud ne bo krize.Bo vsaj zadek opletal sem ter tja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 Lep dan niti ne tako mrzlo in dobra druščina.Danes v Karavankah ! Tudi boriti se je bilo treba ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se