Jump to content

ATV/Quad, motorne sani, vodni skuterji in športi

Forums

 1. ATV / Quad

  Vse v zvezi s štirikolesnimi "vse-terenskimi-vozili" (All Terrain Vehicle ATV)...

  1.9k
  posts
 2. Motorne sani

  Zabava na snegu: tehnični podatki, vožnja, izkušnje, vprašanja...

  388
  posts
 3. Vodni športi

  Vse v zvezi z vodnimi športi.... gliserji, izvenkrmni motorji, vodni skuterji, gumenjaki, barčice, potapljanje, harpune, itd.... tehnični podatki, izkušnje, vprašanja...

  750
  posts


 • Zadnje objave

  • raza
   Danes popoldan ena kratka domača. Bled -> Bohinjska Bistrica-> Soriška planina -> Železniki -> Škofja Loka -> Gorenja vas -> obrnila ->Poljane -> Čez Jarčje -> Praprotno -> Železniki -> Dražgoše -> Kropa -> Lesce. Do doma se jih je nabralo 207 km. Najtopleje, ne boste verjeli je bilo v Bohinju 22°C, najhladneje v Kropi 12°C.  Srečala kar nekaj motoristov, tudi dve skupini 5-6motorjev. Fotk danes ni.
  • Loba
   Čestitam! 👍 Uživaj  🤪
  • Vito23
   Haha ti si eden unih, ki še doma dve maske nosijo? Milijonček? Strašno... Zaradi lakote jih pa koliko umre? Zaradi prometnih nesreč itd itd. Ta virus je zelo prenapihnjen zelo. 
  • jvalant
   Z vsem povedanim se strinjam. Ukrepi so v marsikateri tocki cudni, ali prevec omejujoci. Tega tudi nikoli nisem zanikal.  Mogoce samo to, da je pac ukrepe tezko razdrobiti in potemtakem tudi motorirat kje ne moremo, ceprav smo na motorju v izolaciji naprimer. Ce podrobeje pogledas moja nerganja, so usmerjena proti "saj to nic ni", "jebemti, da ne vidiš, da je to svetovni nateg moraš biti res slep" in podobna prepricevanja. Zato rad povem, da je pac Bergamo brez ukrepov utrpel 16x povecanje pogrebov. In, da vsi ki navajajo nizke stevilke in s tem dokazujejo "nateg" in "saj to sploh nic ni, gripica samo" zavajajo, ker so nizke cifre posledica ukrepov, ne tega, da korona nic ni... In neupostevanje ukrepov se lahko zalomi. S tem kar si napisal ni pa prav nic narobe, in veckrat je ze bilo receno da zapiranje ni edina in verjetno tudi ne prava resitev. Na koncu koncev nam trenutno stevilke rastejo, se upas staviti, da so zato krivi tisti ki nosijo maske, in ne tisti ki jih ne (taisti tudi v vecini tudi drugih ukrepov ne upostevajo).  In zaradi neupostevanja ukrepov (osnovnih kot je maska in distanca) nam sedaj, ko poznamo virus bolje, ko bi se ga lazje ubranili, cifre rastejo hitreje in so vecje kot v prvem valu. Ce upostevamo da vemo vec, da vemo kako se ubraniti, se meni zdi edini razlog za vecje cifre upornistvo in pametovanje...
  • MiNa
   Nadaljevanje potepanja... na senčno stran Alp... za kepo naredit ga je še... kavica na prijetni temperaturi. nekaj "lastovk" je pa še. 333 toplo hladnih kilometrov vmes pa malo "zapravljanja" .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!