Vojč Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Čez nekaj trenutkov bo znano, kdo bo zmagovalec letošnje Eme! V finalu so se znašli : Saška Lendero, Omar in Rebeka Dremelj :OK: Osebno navijam za punci :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2005 :BUA: in zmagovalec je omar :BUA: :( pa sem se že veselil, da bo nam saška razkrila njeno masažo... kaj že?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Poden :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Nisem gledal, me ne zanima, se strinjam z Noisom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 nisem gay in me to ne zanima niti na evropskem nivoju kaj šele na slovenskem :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 (popravljeno) ravno poslušam 'našega' zmagovalca'.... O BOG! :eek: slovenci smo res brez glasbenega okusa... katastrofa! :SS :SS :SS lp alena Popravljeno Februar 6, 2005. Popravil alena_bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Ma kr neki tale slovenska slo scena.... :BUA: Svašta :SS Osebno sm naviju za Saško :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greyhound Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Groza, kaj tako bednega pa že dolgo ne. Muzika sicer tako kot ponavadi, ampak poceni scena, stoječih 50 komadov kot občinstvo, avšasti voditeljici......too much. Pol pa še komu ni jasno, zakaj Fredyju uspeva. GH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 (popravljeno) Ema 2005: ocena -2 Moja favoritka: Jadranka Juras Omar Naber: tut prav :blush: ; komad mogoče res ni primeren za Evrovizijo, ampak tip ima vsaj posluh .) Saša Lendero: jao mene :blink: :SS :SS Rebeka Dremelj: :grrr :BUA: :SS Saša Gerdej: :fight2: :fight2: :BUA: :fight1: proklet gobec babji..... :ninja: Mogoče bo pa drugo leto kaj boljš ..... :hmm: :naughty: :lol: :lol: :lol: Popravljeno Februar 6, 2005. Popravil motobaby Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 (popravljeno) Omar Naber: tut prav :blush: ; komad mogoče res ni primeren za Evrovizijo, ampak tip ima vsaj posluh .) Se strinjam...drugač sm pa skor sladkorno fasu, nasploh pri komentarju Saše Lendero :SS ... Popravljeno Februar 6, 2005. Popravil Black Knight Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Ojoj katastrofa una voditeljica poleg lenderove, :alien1: ni vedla kje ima glavo sploh, komadi žalost, rebeka je edina mela tak poskočen fleten komad, izberejo pa tega Naberja zagnojenega, mislim žalost. :SS Prvič v zgodovini eme sem si vzel čas pa pogledu ta šov in zdej vsaj vem zakaj ljudje tega ne gledajo. :krneki: Škoda ker ni blo žirije, bi vsaj mal pogufal, da bi Rebek zmagala. Pa una Saša Lenderova, ma glas ko pohojen hrček :BUA: pa kera "strokovna" žirija je šla te izvajalce izbirat za emo, a je res tako u ku*** slo glasbena scena, da niso imel nič pametnejšega za izbrat :cry: Še dobr da niso Fredija gor poslal :fredy: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Sem hotel iti že v Vomitorium pa vidim, da lahko tudi tukaj...--> Ema :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Omar Naber: tut prav :blush: ; komad mogoče res ni primeren za Evrovizijo, ampak tip ima vsaj posluh .) ← Rajši gledam Saško in Rebeko v ritko, kot omara v obraz :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Rajši gledam Saško in Rebeko v ritko, kot omara v obraz :SS ← Hvala bogu...čene bi še kdo mislil, da si gey :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Rajši gledam Saško in Rebeko v ritko, kot omara v obraz :SS ← khm, nisem vedel, da se muzko gleda :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Ja EME pač ne poslušaš ali pač? :hmm: Se še nisi naučil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TAURUS Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 :BUA: ma res je žalostn da je ta omar zmagu...pa kaj čmo...sej smo ga mi zvolil po telefonskem glasovanju(jest osebno ga nisem).. moja favoritka je bila definitivno lendero :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2005 khm, nisem vedel, da se muzko gleda :blink: ← :SS omar je zmagal, zato ker je imel najboljšo pesem? :? Ma ne moj :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2005 khm, nisem vedel, da se muzko gleda :blink: ← :SS omar je zmagal, zato ker je imel najboljšo pesem? :? Ma ne moj :slap: ali pa zato, ker so najstnice sedele na tel. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 a se da ta zmagovalni komad kje na netu slišat/videt, da bom lahko saj malo :SS . namreč po 2 kavah in 2 litrih čaja se ne počutim tako dobro pa mislim da bo to bolj učinkovito kot prst v usta :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 :SS omar je zmagal, zato ker je imel najboljšo pesem? :? Ma ne moj :slap: ← Tele eme se mora itak z rezervo vzet. Ponavadi itak ni za pricakovat kaksne prevec kvalitete muzke. Bognedaj pa po moje, da bi ultrainteligentna saska lenderova zmagala ali pa celo rebeka dremelj, ki mi gre itak ze skoz na zivce. Raje vidim, da gre naber, zna vsaj kar dobr v zivo zapet kaj. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Ja EME pač ne poslušaš ali pač? :hmm: Se še nisi naučil :D ← Sej ponavadi je niti ne poslusam in niti ne gledam :D Se pa sam sebi cudim, da sm dons celo zacetek in konec pogledu. Tko k ponavad formulo, hehe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 6, 2005 Deli Objavljeno Februar 6, 2005 Važn da je bla Ruslana tud na EMI :yea2: :yea1: :lol1: :lol1: :lol1: Če se mene vpraša bi mogu it Fredy Miler na Eurosong, zagotovo zmagamo :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Tele eme se mora itak z rezervo vzet. Ponavadi itak ni za pricakovat kaksne prevec kvalitete muzke. Bognedaj pa po moje, da bi ultrainteligentna saska lenderova zmagala ali pa celo rebeka dremelj, ki mi gre itak ze skoz na zivce. Raje vidim, da gre naber, zna vsaj kar dobr v zivo zapet kaj. ← Se strinjam B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Nekih blazno dobrih pesmi itak ni bilo, tako da je bilo treba izbrat najboljšo med slabimi :hmm: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se