vrho1679 Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 De nom preveč nakladu: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Eden je že omenil, poden :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Saša Gerdej: :fight2: :fight2: :BUA: :fight1: proklet gobec babji..... :ninja: ← Kdor je gledal, bi ga prosil za njegovo mnenje. Men se je cel večer zdel, da je punca mal preveč tistih cocktailov dol po grlčku spustila. Verjetno za zbijanje tiste treme, ki jo je omenila na začetku. Pa saj ni bila sposobna enega stavka do konca povedat, ko bi morala stati pri miru, se je majala kot smreka v vetru in vseskozi je vletavala v besedo in izjavljala neumestne pripombe. :slap: Glede izbora pa samo to. Manj znane skupine tu niso imele nobene možnosti. Na žalost. Zato pa je prišel tako katastrofalen finalni izbor. In izmed teh treh pač roko na srce, zna edino Omar pet, unidve sta pa dve lutki, ki jima je kajlo spustil en pobček z enojnim backvokalom. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Jao mene.....pa da se kaki europejec spomni name ko vidi v tujini mojo tablico " aha, ta je pa od tam kot oni čudak omar ko pojma ni mel..." katastrofa... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Glede millerja - ko je gildo horn( isto se dela norca iz sebe) šel na eurosong, je bil 10. Pa s tem ne mislim da bi morali millerja poslat, bog ne daj... Samo....sicer pa se da tudi telefonske klice spedinat da kažejo v pravo smer, nebi bilo prvič. jao jao jao..... :blink: :blink: :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 motoristi in njihovi "glasbeni" problemi :lol1: :lol: :lol1: :lol: :lol1: :lol: :lol1: :lol: :lol1: :lol: :lol1: :lol: ah ja glede komada pa nimam komentarja - nisem gledala - nisem slišala - me ne zanima .... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Važn da je bla Ruslana tud na EMI :yea2: :yea1: :lol1: :lol1: :lol1: Če se mene vpraša bi mogu it Fredy Miler na Eurosong, zagotovo zmagamo :fredy: ← A Ruslana je tista Ukrajinka, ki je baje lansko leto zmagala? Sem namreč uletu k babici in mi je razložila, da je ta ženska, nad katero se slinim in nepremično buljim, lanskoletna zmagovalka. SHE IS HOT!!! Mi je kar žal ratalo, da ne gledam evrosonga. In ja, Eliminator, musko se že kar nekaj časa gleda in ne posluša. Kar poglej MTV, npr. Ne vem, če bi se za Natalijo Verboten kdo tako zmenil zaradi samo njenega lepega glaska, če bi imela punca 113 kil :wacko: Drugo leto pa pošljemo FREDYJA! Itak v Evropi ne bodo opazili, da smo poslali drugega cigana :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Katastrofa!! 1.) Saški sta bili grozni vodilteljici. Gerdejevi je Joksimovič skor pobegnu iz odra... 2.) Omar N%&#? Kva je to? Kdo je to? Slovenc? Sem milsu, da je že kak pogajalec za džamijo... 3.) Scena..... A ni Ema oz. Evrovzija vse v stilu blišča in ne bede. Samo čakal sem, da kak Sonyev tv pade Ruslani na glavo. Poden... Spet ena izmed tistih prireditev ko te je sram ko gledaš to.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 .... SHE IS HOT!!! ... :OK: A ne de de! :P :P Samo hudič, ko je potlej hotela še nekaj povedat, pa ji kar ni šlo in sem raje zaključil svoj 5 minutni ogled EME. Naj mi ostane v spominu kot kaj že pravi :hmm: Wild, seveda. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Pa veseli bodite, da so ljudje izvolili neperspektivno pesem, kot pravite. A si zamišljate krizo, da slučajno slovenski predstavnici rata zmagat. Bi zmetal enga denarja v tri krasne drugo leto za prazen qrac! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 .... :SS :SS :SS .....tole za voditeljici..... .... :cry: tole za vse nastopajoče.... ........ :BUA: tole pa za celo prireditev...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Drugo leto pa pošljemo FREDYJA! Itak v Evropi ne bodo opazili, da smo poslali drugega cigana :fredy: ← :OK: :lol1: .... :wacko: .. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 O izvajalcih škoda besed :BUA: :BUA: Voditeljici; tle pa bi se dalo debatirat, kaj vse ne plačujemo mi. Katastrofa :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Boljš pa že, kot da bi zmagala :SS Rebeka Dremelj!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 EMA-2005 :baa: :baa: Katastrofa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Bljak :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Vse ste že povedali. Človek bi mislil, da bo spričo preteklih neuspehov na euro songu kdaj kaj bolje na naših EMA-h. Pa ni. Torej, je sploh mogoče kaj spremeniti. Če jih gledamo in jih šimfamo- nič, če ji ne gledamo- nič into samo zato ker imajo naši glasbeniki nekaj prijateljev, ki še glasujejo zanje :cry: Sicer pa, nekdo mora biti ZADNJI, ne? LPCvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Moram nekaj dodat. Voditeljici - po dolgem casu dovolj normalno brez metle v riti, da se je dalo gledati.... Ne pa togo in zategnjeno vse skupaj. Komadi - naceloma vsi mimo, ker sem metalc, ampak za prve tri: Rebeka - dobro vse razen komada - zal klinar kot ponavadi kopira druge komade - tokrat Village people - cista kopija enga njihovega komada (ne bom sel iskat katerega, ker se mi ne da) Sasa - Zelo dober komad, presenetljivo dobro poje (koncno pokazala tudi znanje petja ne samo dekolte), zal je njen IQ nizji od danasnje temperature, tako da je ne bi nikamo posiljal, razen mogoce v gornje mrdovce... Omar - dejansko najboljsi pevec od vseh 14h, komad malo dolgocasen, vendar zelo dobro interpretiran. Na zalost je zacetek komada ukraden (namenoma?) Tanji Ribic - dobri princ ? al neki tazga. V glavnem - zelo dobra izbira, ki pa bo najbrz tudi letos pri koncu lestive... Jebiga slabe pevce mamo... Pa fajn se mi zdi, da je en mulc, ki je pojavil pred pol leta na sceni in za obleko ter nastop porabil 10.000 sit premagal vse te slovenske "dive" in scenografe in koreografe in vizaziste in ves ta crap. Go Omar! (al je omer?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greyhound Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 "Rebeka - dobro vse razen komada - zal klinar kot ponavadi kopira druge komade - tokrat Village people - cista kopija enga njihovega komada (ne bom sel iskat katerega, ker se mi ne da)" YMCA Pozdrav GH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Tko kot je že en omenil, eme se ne posluša, pač pa gleda. In ker mularija danes pali na Omarja Jamerja, je bilo pričakovati, da bo zmagal. Lepo vas prosim, kako lahko rečete,da tip zna peti, če pa mu vsake toliko uide tak fuš, da te kar strese. Pol leta je na sceni in misli, da ima že kilometrino operne dive. Tip ni zrel za take prireditve, pa če ga imata radi dve Sloveniji. Sicer pa niti eden od treh finalistov ni svojega komada odpev brez motenj glasu. Kje je tu kvaliteta? Relativno dobri izvajalci so žal ostali v ozadju, verjetno spet zaradi omejenosti gledalcev. Osebno mi je bila najbolj pri srcu Regina s svojim gotskim komadom, ki pa, jasno, ni mogel navdušiti množic. Žalostno, da se morajo dokaj uveljavljeni izvajalci prostituirat na takšnih podn prireditvah. O sami emi pa sploh vse najslabše. Mojca Mavec je dokazala, da nekdanji urednici ne seže niti do gležnjev. Vse skupaj je bilo slabše pripravljeno in izpeljano kot katerakoli občinska pionirska prireditev ob dnevu mladosti. Nobene dinamike, dolgočasni voditeljici (razen nekaj cvetk podpisanih SG). Sproščenost je eno, za neprofesionalnost pa ni opravičila. Takile egotripi niso za skup. Izbrali so najmanjši možni studio na rtv-ju, noter nafukali nekaj mimoidočih, ki so se vidno dolgočasili, da o scenografiji niti ne govorim. Škoda itak zgubljat besede, ker si za ta zmazek ne zaslužijo niti medmeta. No pa vseeno... BRUh! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Ma sm mal gledu tale apn od eme... V oči me bode dejstvo, da je stvar že tradicionalno poceni narejena, seveda daleč od blišča, primernega taki prireditvi. Naj si enkrat za božjo voljo tovariši z nacionalne televizije ogledajo, kako tej zadevi pristopijo "brati hrvati"... Je pa tudi res, da si izbranci te "velecenjene" komisije seveda ne zaslužijo boljšega. Zmagovalec je še najmanj FUŠAL, a vprašat se je treba, kaj so sploh počeli tam ostali nastopajoči s svojimi milo rečeno bednimi pevskimi zmožnostmi... Sramota... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Ob včerajšnji zakasneli vrnitvi s pustovanja, sem v popuščanju evforije opazoval dogajanja na izboru. Stvar ni bila tako prekleto zanič, kot pljuvate. Kot je že Einherjar dejal - po dolgem času ni bilo togosti s strani voditeljskega para. Saši sta rutinirani, precej zabavno duhoviti in še izgledata zelo sprejemljivo :) ali pa me malce nostalgija daje...hehehe... Omar pa je zmagal povsem zasluženo - glasbo izvaja z veliko svežine in dobrim nastopom. Da se razumemo - nisem pristaš tega tipa glasbe, ampak za kakršnokoli zvrst, če je izvedba korektna - pohvale. In tip je intonančno 100%, kar pa je ob vseh wannabeejih slavčkih redkost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Kva tok pluvate..... Men je pa Gerdejeva Saška še zmer........ K bi vi vedl,kok se je ta pupa znala dobr božat......njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kurc pa tak lajf....ona uspešna,jest luzer....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Ja ne vem men pa moji se je Gardejeva zdela kr mal nažgana...skor sva prepričana da je po unih koktailih na koncu :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Vse, kar lahko rečem, je le: fantje, če je vse tolk zanič, zakaj ni še nihče od vas probal? Mislim, lahko naredimo The Big Kahuna Hončo Mončo Lunch Brunch Band in gremo na naslednjo EMO in zmagamo! Poleg tega pa tudi svetujemo pri sami izvedbi EME in tako poskrbimo, da nam ne bo treba se sramovat :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 Vse, kar lahko rečem, je le: fantje, če je vse tolk zanič, zakaj ni še nihče od vas probal? Mislim, lahko naredimo The Big Kahuna Hončo Mončo Lunch Brunch Band in gremo na naslednjo EMO in zmagamo! Poleg tega pa tudi svetujemo pri sami izvedbi EME in tako poskrbimo, da nam ne bo treba se sramovat :) :OK: ← Bi lahko pričakovali kaj drugega? Veseli me, da je bilo vsaj nekomu všeč in da imaš spet razlog, da se usajaš po navadnih smrtnikih. A je mogče kdo pomislil, da se cel show dela za občinstvo(tudi mi) in da se pač zgodi da je to izbirčno. Sicer se pa spet brez veze napihujem, tako ali tako je brezpredmetno kaj mislim jaz, uvrstitve naših udeležencev povejo svoje. Bom pa glasoval zate, če se boš prijavil na EMO 2006. Zato ker si motorist in ker nam kljub temu, da vse vidiš in tudi razmišljaš povsem diametralno od mene, pustiš povedati svoje mnenje. No prav fino bi bilo, če bi se res prijavil :whistle: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se