Skoči na vsebino

Po kolk so DJji itd... (natolcevanje o PFS)

Nata

Priporočene objave

Kolko pa ta DJ košta ?

če računamo, da nas je do zdaj prijavljenih 37 komadov, in da od vsakega vzame 1000 tolarjev, je to potemtakem že 37000 SIT ... to mora bit pol neki orenk super dooper DJ, ki bo najmanj nevem kake loopinge in scratche izvajal ... ali kako ? ... :blink:

DJ, ki prinese s sabo računalnik in na vsake tolko pritiska play za mp3 komade, kasira na noč 10 jurjev in nič več! Tako, da me res zanima, kako čudo od DJ-a bo to ??? .... :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nata, a si ti kaj gorenjskih navad dobila??? :blink: De te grum vzea za enga đürđa??? :P

lp DTW :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne se sekirat

sam iskreno me zanima kaj bo ta za tolk denarja - to je vse

ker dobro vem, kolk na noč DJ košta :) ... pa to niti ne bo cela noč ampak nekaj ur ... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Draga Nata, iskreno te povabim na PFS-ju k šanku na špricar, pa boš mi to znanost razložila. Jaz pa tebi zakaj je špricar v oštariji dražji kot v atekovi kleti. :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sej ne gre vse samo k DJ-ju. Tudi kdo drug si še zasluži kakšen tolarček za trud, a ne? .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolko pa ta DJ košta ?

če računamo, da nas je do zdaj prijavljenih 37 komadov, in da od vsakega vzame 1000 tolarjev, je to potemtakem že 37000 SIT ... to mora bit pol neki orenk super dooper DJ, ki bo najmanj nevem kake loopinge in scratche izvajal ... ali kako ? ...  :blink:

DJ, ki prinese s sabo računalnik in na vsake tolko pritiska play za mp3 komade, kasira na noč 10 jurjev in nič več! Tako, da me res zanima, kako čudo od DJ-a bo to ??? ....  :blink:

prav imaš. Alla mora še k frizerju in na liposukcijo, pa silikoni tut niso več poceni, pa botulin, pa jaz rabim nov pogo-stick, pa motosvetov strežnik rabi nove copatke, pa dodaten strošek predstavlja še posebna računovodska ekspertiza Deloitte und Tousch, da se lahko Nati pojasni vse stroške.

PS: če Alli takšna vprašanja zastavite na PM, vam bo zagotovo prijazno odgovorila nanje.

PS2: saj bi tudi jaz za 10 jurjev pritiskal play na nakradenih MP3jih iz notebooka , pa svoje ozvočenje bi seveda zraven pripeljal, pa bencin bi si kupil in avto registriral v te namene, pa vse stroške pokril vkljucno z juzno in pijaco, pa še zdelo bi se mi, da sem _fajn_ zaslužil :D pa se lubica bi bla vesela, ker me nikoli ni doma :D :D

DJji so res eni bogatuni :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ala narod gunga jurja ,ven pa ne tok srat ,kako in kaj, ce ste za zur se prjavte-

pa na zur .Probleme doma pustit ,pa gremo ga obilno na motosvetov se pust poveselit . Da majckn tok zivljenja zamenjamo !!!!!!!!!!!!!!!! :beer2: :friend2: :music2: :drunk: :inlove: :worship:

post-2638-1107767471_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gremo se prjavt- pa na zur

jurja ven al pa tri

naj nobenga ne skrbi

da zural ne bi mi!!!!!!

No ,drgac pa jest tud musko majckn rolam ( 20 let)

pa ozvocenje mam tud , pa se clan motosveta sem

tako, da se ve za drugic ,ce bo treba kasnga jurja

prsparat se lahko zgovorimo bom pa kaksno gratis us :whistle: ekal ??????

no to je tud ena slikca z mojga, zura kako zgleda dimna zavesa izpod koles mojega motoeja !!!!!!!

post-2638-1107768435_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Le zakaj mam en čuden občutek,da bo vse skup u vodo padl :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Ker je Alla z vsem kešom spizdla v London :grim :grim :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker je Alla z vsem kešom spizdla v London  :grim  :grim  :grim

Mislim,da je problem prej v tem,da ga je Bob za pivo ponucal.......

Bela kava je pač mnogo cenejša :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Smo pač taki da bi vsi radi meli miljonske plače in stotinske izdatke.

Pa ne samo Motosvetovci, na splošno smo ljudje taki (kapitalizem pač). :hmm:

In ker smo pač taki, da tistemu ki nekaj organizira ali naredi ne privoščimo "miljonov" ampak samo "stotine" (še te s težkim srcem, pa po možnosti ga še spljuvamo na kaki malenkosti) se tudi Motosvet (kar se tiče srečanj tiče) zelo spreminja.

Kje so časi ko smo celo noč jedli in se zabavali, spali sredi zimske pravljice na toplem, dobili zajtrk in to vse skupaj za TRI prijatle.

Ne bo jih več :hmm: , ker smo pač drugačni.

Kljub temu upam, da se vidimo O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje so časi ko smo celo noč jedli in se zabavali, spali sredi zimske pravljice na toplem, dobili zajtrk in to vse skupaj za TRI prijatle.

hanzi inflacija, inflacija je tiste cajte požrla .) . no tako ko se to razvija vidim, da morem res nujno smučanje rezervirat ker nekateri se boste še za tistega jurja pobili.

PS: a za jurja v LJ sploh dobiš 2 pira? :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobis - komaj, ampak dobis (ne pa ravno povsod)...

OK, pol se pa splača kregat :devil: :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hanzi inflacija, inflacija je tiste cajte požrla  .) . no tako ko se to razvija vidim, da morem res nujno smučanje rezervirat ker nekateri se boste še za tistega jurja pobili.

PS: a za jurja v LJ sploh dobiš 2 pira? :slap:

na metelkovi dobiš skoraj tri ... v Unionovi službeni trgovini pa smo včasih dajali po 1200 za plato (ene par let nazaj - le zakaj zdaj ponekod stane pivo 400 SIT?!?!?! ) :eek:

PS: Pervy, kaj pobili ... to je pač bilo samo poslansko vprašanje :)

JAz se pa tudi sprašujem - koliko članarine sem že plačal za vstop v elitni klub Motosvet? Uffff, seveda - še več, kot me stane članstvo v Sindikatu novinarjev Slovenije (20.000 jurjev)...

ok, gremo dalje s prijavami: tut jst se prijavljam... alla, piši: en mestni meni :) dnar pa ti potisnem kar pod vrati stanovanja ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DJ Pervy rola muziko (in ostalo) za pijačo. sicer to podraži zadevo na 1500 sit na osebo, ampak če koga zanima .) :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no to je tud ena slikca z mojga, zura kako zgleda dimna zavesa izpod koles mojega motoeja !!!!!!!

a vi vedno 1.1. praznujete halloween? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V moji 4 letni karieri Dj-ja sem zaslužil 1000 sit na uro + 1500 sit za pijačo na večer...matr sm bil pocen :slap: ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V moji 4 letni karieri Dj-ja sem zaslužil 1000 sit na uro + 1500 sit za pijačo na večer...matr sm bil pocen :slap: ...

v svoji karijeri sem ponavad kar doskrat zastonj rolav musko ,saj ni vse v dnarju

ce dobis folk ,da diha z tabo ,je to najbojse placilo .samo upam da ne bo spet tist

dj ki je bil na novoletni zabavi --- ma k je ful lep, ampak glasbo pa mal pozna.

brez zamere dober dj -dober zur :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!