Jebediah Objavljeno Februar 7, 2005 Deli Objavljeno Februar 7, 2005 stara nolanka je že precej zdelana, pa me malo skrbi za svojo betico, slamo je treba pač varovat :D sj sem bral tut druge teme, pa zvedel velik pametnga, sm dodatno mnenje ne škodi, pa večinoma mate tlele čelade, mojega cenovnega ranga ;) torej, dau bom najbrž _MAX_ 50 k katero nej kupim? to k se prednji del odpre ne pride u poštev, ker res ne vidim, kako korist bi človek imel z tem :blink: torej naj bi bla //enodelna// pa taka da ne bi glih use se slišalo notr, pa use delalo *švis*, pa da bi bilo obenem dobr prezračeno ;) pa še btw, kam nej grem pogledat? firma in kraj, mam pa možnost al okolica novga mesta oz ljubljana no, predlagajte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 probej čimveč čelad,ker so zlo različne za nosit.jst sm se 3 leta vozil z NZI,potem pa kupil nolanko in ne morm verjet,da sm s tisto kišto prevozil pol sveta :BUA: pač,ne sede mi na bučo. zdej vidm,da mi nolanka zlo paše,še bolj pa arai,ampak so draageeeee :whistle: pa k boš dal enkrat 50K,ne morš kej dost falit pri kvaliteti...se mi zdi.splača se tud najt kšn popust :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Teme čelad: ARAI Čelade od A - Ž Schubert čelade Nolan čelade/x-lite Štacune: TC-motoshop HMC-Habat moto center Compaco d.o.o. - NOLAN Pomoje maš dost inf. sicer pa obstajajo vse te teme tut na forumu. BTW: Jest prsegam na čelade NOLAN :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 ja jaz tud prisegam na nolan (x-lite 801). samo ta čelada stane okoli 100k. najboljše bo če za nasvet vprašaš kompi - ja. on ti bo strokovno svetoval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 aja BTW tema že obstaja. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=5405 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 po novem furam čelado HJC (190€ v avstriji) kr udobna in glede na ceno kr uredu. .) drugače pa najboljša znamka Shoei udobje in kvaliteta visoka, žal pa tud cena :glare: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 za enkrat mam arai celado in mi ful sede. udobna je ful, ne piha nikjer...bomba pa se taka amsivna bol zgleda. res pa da so drage. :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 @ ticko res pa da so drage. angry.gif koliko pa je vredna tvoja glava :? :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Februar 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2005 glava je glava.... ampak dnar je še zmer dnar <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESMOSEIDICI Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 men je en reku da je v Tc-ju Nolan N83 znizana iz 60jurjov na 30 ce je to res se ful splaca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Februar 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2005 tc motoshop ne prodaja nolan čelad? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESMOSEIDICI Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 nevem mogoce sm se zmotu glede stacune sam cena je pa 100procentov taka pa kokr jest vem prodaja on SCHUBERT pa SHARK pa NOLAN a ni tko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 glava je glava.... ampak dnar je še zmer dnar <_< ← Ko bos 1x videl kaj dobra celada resi vse bos drugace razmisljal.....Vrjemi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Ce bi kupoval dobro celado bi bla vsekakor SHOEI :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 jas ko bom s5 kupoval čelado bo to najverjetneje nolanka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Februar 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2005 hm, torej, pogledat bom šel u btc, za nolanke pa u tc motoshop za kakšno dobro shark zihr pa bo rdeča, ko motor :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 V novem mestu imaš trgo avto(cikava) majo nolan, pa moto center jeršin(pri krožnem) on jih ma tud kr neki tko da lahko sprobaš. Splača se ti uzet N61, v primerjavi s tvojo staro čelado bo ta majka ;). Za skuter se mi zdi da je tale čelada the best. Akcijo si pa že zamudu :). Drugače pa tud N83 je huda, sam je že mal dražja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESMOSEIDICI Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 al pa kaksna pocen AGV-ka se tut splaca ne... :hmm: moje sanje so pa SHOEI XR-1000 :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 pa kokr jest vem prodaja on SCHUBERT pa SHARK pa NOLAN a ni tko ← ni.... Nolanke nimajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malaguti boy Objavljeno Februar 18, 2005 Deli Objavljeno Februar 18, 2005 :kva2: al pa kaksna pocen AGV-ka se tut splaca ne... :hmm: moje sanje so pa SHOEI XR-1000 :yea2: ← kakšna pa te je ta SHOEI XR-1000???? :? :? :? :? :? :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Februar 18, 2005 Deli Objavljeno Februar 18, 2005 Jaz mam suomi-evo nabavu sm jo pa pri pilkotu 55k! :rolleyes: Sem kar zadovolen z njo-predvsem ker je lahka! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Zdej mam čelado, pa me zanima, če vs tut kej po eni uri k maš čelado gor glava boli, pa zakaj??? A se bom navadu, k ni premejhna??? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Pa je od Sharka S800 sm pozabu povedat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 (popravljeno) :kva2: kakšna pa te je ta SHOEI XR-1000???? :? :? :? :? :? :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ← samo črni vizir gor pa je :wub: Popravljeno Marec 19, 2005. Popravil Evil Penguin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 TC motoshop ma zdej čelado od sharka v akciji,za 47k se mi zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se