Unikat Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Imam Nolan N83 in je bomba! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
>>micho<< Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 jaz mam tudi nolan n83 in nzi zoom r al kak je že :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Zdej mam čelado, pa me zanima, če vs tut kej po eni uri k maš čelado gor glava boli, pa zakaj??? A se bom navadu, k ni premejhna??? :? :? :? ← Odvisno kje te boli, če te boli v predelu čela je čelada premajhna. Na compacovi strani imaš dobro opisano na kaj moraš pazit, ko kupuješ čelado. klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Odvisno kje te boli, če te boli v predelu čela je čelada premajhna. Na compacovi strani imaš dobro opisano na kaj moraš pazit, ko kupuješ čelado. klik ← Ta pru pa ta drug dan me je glava bolela, ampak ne tko da bi vedu kje. Dons je blo pa že ql, tko da hvala. Velikost je taprava, pa tut prodajalc je reku da je taprava, k sm jo kupu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Jah prodajalec je rekel :doze: ....ne smeš vedno 100% verjeti prodajalcu. Jest sem januarja kupoval čelado. V trgovino sem prišel z namenom, da vzamem Shark RSF2i M velikosti. Tam me je prodajalec "prepričal", da bi bila S za mojo glavo boljša in res v trgovini se je zdela vredu, ko pa sem jo imel doma gor me je po 15min začela boleti glava. Rešitev->šel zamenjat za prvotno načrtovano M velikost. Ti imaš očitno kar pravo velikost čelade, če praviš, da te danes ne boli več :OK: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 Jah prodajalec je rekel :doze: ....ne smeš vedno 100% verjeti prodajalcu. Jest sem januarja kupoval čelado. V trgovino sem prišel z namenom, da vzamem Shark RSF2i M velikosti. Tam me je prodajalec "prepričal", da bi bila S za mojo glavo boljša in res v trgovini se je zdela vredu, ko pa sem jo imel doma gor me je po 15min začela boleti glava. Rešitev->šel zamenjat za prvotno načrtovano M velikost. Ti imaš očitno kar pravo velikost čelade, če praviš, da te danes ne boli več :OK: . ← Ja, to k sm brou na uni strani: men gre čelada lepo gor, mi je udobna, sam me je prva dva dni bolela glava po kšni uri šele. Ne vem kaj je blo, mogoče je nism biu navajen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 No ta sistem on Nolana da ti pomerjo glavo s tistmu metrom k so gor velikosti glav se men zdi kr dobr. Pridš u trgovino zmerš glavo s tistim metrom in je mislm da 90% verjetnost da ti tapravo velikost pokaže. Men je pokazal XXL in mi je res čist taprava XXL čelada... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 nolan nikol vec ne kupim=) ker niso za mojo glavo enostavno. NZI RazeR pa je itak najboljsa celada za svoj dnar :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se