Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Do zdej še nism zasledu take teme, če pa že bla pa lock! Tuki opište na kerih smučiščih ste že kej bli kaj vam je blo ušeč ali kaj vam ni bilo, itd.

Objavljeno

...kanin...je moj drugi dom. :hmm: (pozimi)...vse u kurcu. :cry: ..ampak ima najlepši razgled :OK: ....vsa ostala so pa tolk boljša :whistle: da ni za govort (pisat)...

Objavljeno

Kar se tiče najbolj priljubljenega smučišča vam morm povedat, da je Nassfield ZAKON :OK: :worship: :OK:

Pa še blizu je 2 urci pa si gor!!! :OK:

LN

Mič

untitled.bmp

Objavljeno

Zgoraj pripeta datoteka ne deluje!!! SORRY :BUA: :BUA: :BUA:

Objavljeno

Meni je pa od slo smučišč še vedno Krvavec... res je, da je vedno gužva, samo včeraj je bila božanska smuka. NIkjer nobenega - sploh niso bile dolge vrste, toplo, sonček...... pa še vikend imamo gor, kaj mi ne bo pri srcu....

Objavljeno (popravljeno)

Dolomiti pri fojbarjih :grim aja pa še to soboto grem za en tedn gor :yea2: (poročilo sledi)

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

Men osebno je od slovenskih smučišc najbolsi Krvavc! Sam problem tm je da je velikrat gužva pa se vreme mors taprav vreme ujet! Drgač piha k pr norcih! :BUA:

Objavljeno

Zadn so me spravli na Koblo. Najprej sem bil skepticn, ampak ker sm dubu zastonj karte, sm si reku da grem vsen probat. NORO. nikjer nobenga, pa dalec bajbolsa proga v Sloveniji (sam blo je mal premal snega). 3,5 km dolga strma proga. Sam vlecnce so pa u pizdi. 20 minut do vrha :cry: . Drugač je pa cerkno najbolj kul v SLO, pa krvavc spomlad, k jumpe postavju.

Lepo smuko zelim vse motosvetovce :OK:

Objavljeno

Včeraj sem se vrnil z Dolomitov-Alta Badia veliko prog prevladujejo lahke in srednje, snega je toliko kot pri nas. Karta 34 eur, za cele Dolomite 38 eur, veliko pivo na smučiščih pa skromnih 3,7 eur..

V bližini pa je Nasfeld sigurno največje smušišče in tja se rad vedno vračam.

Objavljeno

zadnjih 20 let hodimo v Flachau. vsako leto za 1 teden + še kakšen

dan posebej. bil gor v soboto, 2.30m snega. največje smučišče

v tem delu Evrope. (seveda, če upoštevaš, kaj lahko prevoziš

z eno vozovnico...) karta 34€ (otroc do 16leta polovička), pir 3.9€

Objavljeno

No jaz sem bil kar se tiče tujih smučišč pa samo v Gerlitznu (nevem kako je prav napisano) pa moram rečt,da mi je blo zlo super! :OK:

Dolge proge zelo hitre sedežnice,pa še takoj čez mejo je! :D

LP!

Objavljeno
Drugač je pa cerkno najbolj kul v SLO,

To za Cerkno se strinjam,

poročilo iz San Martina di Castrozza pa sledi čez 14 dni. :OK:

Objavljeno

v SLO mi je najbolj prisrcu nočna na Starem vrhu, ali pa dnevna takoj po frišno zapadlem snegu, ker maš še pa još celca za furat, Krvavec mi gre že na k.... sam kaj ko je najbližji .)

v tujini pa definitivno Dolomiti (selaronda) in pa seveda ValThorens :yea2: , pa Tignesa se tudi ne branim, tut v Schladmingu smo se lepo imeli...

Objavljeno

Stari vrh! Edino kar manjka je ena malo hitrejša sedežnica, ki bi bila speljana od spodnje postaje do vrha zgornjega sidra. Ampak potem bi bilo to verjetno povezano z višjo ceno in večjo gužvo. :hmm:

Objavljeno

Zanima me, če kdo turno smuča. Sam sem velik ljubitelj te vrste smučanja, če so le razmere v gorah prave, drugače mi ostanejo še vedno smučišča..

Objavljeno

Smucal v Avstriji, Svici in doma. Smucisca se primerjat sploh ne morjo. Pri nas enostavno ni smucisca kjer bi se lahko nasmucal lahko se pa nadihas svezega zraka in uzivas v pocasnem vijuganju kadar pac prides na vrsto.

Zanimivo se mi pa zdi tole da se pri nas nikjer nikomur na teh smuciscih ne zdi vredno postaviti kakega sanka ali kaj podobnega kjer bi bilo mal bolj zabavno. Tudi after-ski partijev pri nas nisem nikjer zasledil..

V svici so te zabave nore in jim skor ne mors ubezat.

Objavljeno
Zanima me, če kdo turno smuča. Sam sem velik ljubitelj te vrste smučanja, če so le razmere v gorah prave, drugače mi ostanejo še vedno smučišča..

Meni osebno je ta ideja zelo všeč in že od nekdaj sanjarim o njej, a žal ne poznam nikogar ki bi imel izkušnje (oz. poznal razmere in nevarnosti plazov itd.) in bi me vzel s sabo, brez izkušenj pa se ne grem igrat, zato si dam duška kolkor se da ob urejenih smučiščih če le najdem kaj celca...no ja letos pa sem tako ali tako že zaključil sezono ( že 2 meseca noga v longeti).

Objavljeno

turno smo včasih prakticirali, trenutno nimam opreme, klasike pa ne bom v hrib nosil. mam namen it na turno v chamonix pa na heiligeblut, ampak se bojim da letos ne bo zneslo. <_<

drugače pa sem ravno danes zvedel, da je na peci na AUT strani baje proga dolga 12 km!

pa še v brezplačnem oglasniku profit so baje kuponi s katerim ti pri nakupu celodnevne karte dajo eno zastonj zraven. torej v kratkem bom to preveril, ta vikend pa grem na golte in bom napisal kako je blo ker še nisem bil tam.

Objavljeno

V ponedeljek bil na Golteh pa je blo super, le po 12h so se zaceli delati kupcki pa se ze skoraj nisi mogel vec smucati. Drgac so pa Golte kar dobro smucisce :grim . Primerna so za vse vrste smucarjev in bordarjev bodisi zacetnik ali strokovnjak

Objavljeno

Js sem bil včeraj na Peci. Vreme je blo fantastično. Nebo brez oblačka. :) Tudi proge so dobro urejene, le v senčnih delih so ponekod ledene plasti. Imeli smo kupon iz Profita, tako da smo ob nakupu celodnevne karte (študenstka je 20,5 €) dobili še eno zastonj. Karto sem torej dobil za 10€. Smučal sem se samo do 13h potem sem pa karto prodal naprej (ker je veljala ves dan) za 10€. Tako da sem na koncu bil na 0€ :grim

Glede 12 km prode v dolino pa nisem čist prepričan. :hmm: Proga sicer je v dolino, snega je dovolj, ampak ne vem, če je glih 12km dolga. Mogoče, če merijo od najvišje točke smučišča.

Objavljeno
Zadn so me spravli na Koblo. Najprej sem bil skepticn, ampak ker sm dubu zastonj karte, sm si reku da grem vsen probat.  NORO. nikjer nobenga, pa dalec bajbolsa proga v Sloveniji (sam blo je mal premal snega). 3,5 km dolga strma proga. Sam vlecnce so pa u pizdi. 20 minut do vrha :cry: .  Drugač je pa cerkno najbolj kul v SLO, pa krvavc spomlad, k jumpe postavju.

Lepo smuko zelim vse motosvetovce :OK:

Jep, tudi jaz sem prejšnji teden, ko sem bil na dopustu v Bohinju prakticiral Koblo...takega napredka pri samih progah, obnašanju žičničarjev, kot ga je naredila Kobla od lani nisem opazil do zdaj še nikjer. Prvič v vseh letih, da sem lahko presmučal celo Koblo (prejšnja leta vse nekaj zaprto zaradi leda, pomanjkanja snega ipd...)...tako, da navdušen...

Drugače pa, po presmučanih ogromno smučiščih v A, I in F mi še danes najbolj v spominu ostaja Avoriaz - Morzine v Franciji...tm je pa pravljica...neskončni tereni...pela...mah...ne bom...

Objavljeno

Biu u Arnoldstein in Nasfeld, Madonni, nekoč pa tudi na Krvavcu in Rogli, ampak smučišč iz tujine, še posebno Madonne pač ne morem primerjat z našimi smučišči. Če pa bi zbiral med Roglo ali Krvavcem bi vsekakor zbral Roglo, ker na Krvavcu sem na žalost uniču smuče, ker so govoril da je snega dost, ubistvu je blo pa full skal vmes, katere so mi uničle smuči.

Objavljeno

Zadnja leta po en teden na Kronplatzu in je prava fantazija.....se posebno ce prides med prvimi zjutraj na hrib in rabis en cas za prestudirat na katero stran se spustit.....

Pri nas pa je Cerkno zame edino vsaj malo primerljivo z bolj drugorazrednimi tujimi smucisci.......

Objavljeno

Jst sm bil na Prešernov praznik na Kobli in morm rect da so smučišča kr zrihtana sam vlečnce bi mogl pa zamenat ker so prepocasne pa zlo stare! Lan sm meu celo bundo popackano ker je s kolec na zicnci teku olje sicer smo to scistl na racun Koble ampak vseen bi loh kej glede teh žičnc zrihtal! Drgac mi je pa tut Rogla všeč sam kaj k jo poznam k lastn zep pa edin k je omembe vredna proga je Jurgovo!

Objavljeno
Meni osebno je ta ideja zelo všeč in že od nekdaj sanjarim o njej, a žal ne poznam nikogar ki bi imel izkušnje (oz. poznal razmere in nevarnosti plazov itd.) in bi me vzel s sabo, brez izkušenj pa se ne grem igrat, zato si dam duška kolkor se da ob urejenih smučiščih če le najdem kaj celca...no ja letos pa sem tako ali tako že zaključil sezono ( že 2 meseca noga v longeti).

Jaz se mal ukvarjam s to stvarjo. Ravno v nedeljo sem se spustu s Kredarice pa moram rečt, da je bla smuka porazna. Smuči sem fental do te mere, da moj kolega, ki jih servisira. še dons joka. Sem pa izvedel, da je smuka iz Kotovega sedla pa ..fajn. Drugače pa...letos so razmere enostavno - nikakršne. Prilepil bom sliko Kredarice 06.02.02005. Snega bi moglo bit vsaj dva metra, pa še čez, ampak slika pove vse.

Glede plazov....ko pade sneg, počakat kakšen teden, vmes pa na straneh planinske zveze, ali podobnih gorniških zadevah prebrat obvestila in forume, ala "vtisi z dnevnih voženj".

Jap.

post-2849-1107976418_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!