sfrant Objavljeno Februar 17, 2002 Deli Objavljeno Februar 17, 2002 ZBIRAM SLIKE PEUGEOTA 307cc. nekej jih ja na www.307cc.fr.fm SAMO F. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 26, 2002 Deli Objavljeno Februar 26, 2002 Sicer pa tole zgleda mega. Če ne bi lih mela novga Pežojčka, in bi hkrati mela mal več denarja, bi dobro razmislila o tej varianti :)) kao veter v laseh pa to. skor tko kot na motorju, sam čelade ti ni treba met :) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Februar 28, 2002 Deli Objavljeno Februar 28, 2002 GRD, se ne splaca iskat. Kakšno alfo mogoče. ... matr sem pameten ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sfrant Objavljeno Marec 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2002 manica! Katerega pa imaš? SAMO F. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 5, 2002 Deli Objavljeno Marec 5, 2002 a jst? stošestko ;) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Marec 14, 2002 Deli Objavljeno Marec 14, 2002 Jest ravno razmišljam, da bi mojga PežotA dal stran od hiše in se mi tale brezostrešni PižojčeK kar dopade. Iz poprej navedenih razlogov zatorej sprašujem, če kdo ve, a delajo že kakšno coupe verzijo 307-e z večjo konjušnico? Veter v laseh se mi namreč dopade samo če mam čelado na glav! ------------------------- Bolje pujsek v ogradi, kot sploh ne->(starogrški pregovor). Popravil/a - Nearrain dne 14/03/2002 ob 15:35:49 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sfrant Objavljeno Marec 17, 2002 Avtor Deli Objavljeno Marec 17, 2002 Baje pride jeseni na tržišče z 225PS in z 180PS. nislim da bo dovolj.Drugače pa poglej in počakaj Peugeota RC, ki je bil na sejmu še kot "concpet", po info. ki sem jih dobil na sejme bo pa ta vožiček na voljo leta 2003! SAMO F. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se