Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Prenos dela sporocila iz topica "Post festum FS8" by Roni:

25. maj?.... ni zime... nardimo v portorožu.....vsi veste kje je... garantiram, da snega ne bo..... pa kr 1 počitniški dom bi najel nad sečo......

Jaz sem za ....

lp Easyrider

Popravil/a - Gregs on 06/05/2002 16:24:50

Objavljeno

Ne, tisto na Krvavcu je bilo povabilo na piknik ... in ker se bi naj dogajalo v visokogorju, mora biti pa že malo bolj toplo ...

Glavno je, da se začnemo pogovarjati ...

Sicer pa se mi zdi, da nas je Brane povabil za začetek sezone na pršut, sir, refošk in pogled na morje. Torej ...

lp Easyrider

Popravil/a - easyrider dne 18/02/2002 ob 13:20:26

Objavljeno

Počitniški dom nima ogrevanja.... ima pa kapaciteto 120 ležišč.... dejte si duška s prijavami....... sam še datum povejte...cel vikend v predsezoni ni problema....

jest bom že kako uro pa pol prej tam, da lokalce spoznam..... ker je spodaj še gokart steza......

party tiiiiiiimeeee!!!

Objavljeno

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Objavljeno

quote:

Počitniški dom nima ogrevanja.... ima pa kapaciteto 120 ležišč.... dejte si duška s prijavami....... sam še datum povejte...cel vikend v predsezoni ni problema....

jest bom že kako uro pa pol prej tam, da lokalce spoznam..... ker je spodaj še gokart steza......

Ej, ti kar rezerviraj za 25. maj, ampak bo to ze FOrumsko xxx.

Bom takoj temo spremenil....

Objavljeno

A vi to resno? Jest še od osmega nisem cist k seb pršou! Vsekakor pa ne prej, kot takrat, ko bomo vsi dvokolesno vozni, recimo od srede marca naprej!

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

Srečanje doli na morju bi bilo mega...pa če bo vreme po sreči bomo ga lahko motoristično obarvali...

Res se pa strinjam, da ne bi bilo deveto... ampak kakšna večja številka!

lp alena

Objavljeno

Hola!

Sem najprej hotel napisat, da lahko tudi name racunate, ampak glede na to, kako sem pocasen pri tem je bolje da uporabite kalkulator...

Torej: sem zraven - upajmo, da bo dovolj lepo vreme da pridemo z motorji!

LP suzuki

Objavljeno

naceloma ZA,detajli sledijo.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

Sem Za (in to 2X)

lp

Objavljeno

count me in.

lp.,

bmw

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

25.maj....25 maj.....izpiti bodo pred vrati. A to morda koga moti? MENE NE!

Accelerate 'till you see God ....then brake.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Danes ugotovil da v maju nimam niti enega vikenda frej zato bi predlagal da ta FS prestavite na 1. junij. Poleg FS bi zainteresirane povabil se na adrenalinski test v kaksno bliznje plezalisce. Gregs je bil silno zadovoljen!!!

Vsaj upam?

Eni so srecni drugi pa trezni

LP Climber

Objavljeno

Zadeva bi bila zelo zanimiva. Iz tega stališča torej apeliram na Roni, da zadevo premakne za en (1) teden na 1. in 2. junij 2002. V primeru težav, ki bi izhajale iz tega bom naknadno določil prostovoljca, ki bo moral bežati pred razbesnjeno Roni ...

lp Easyrider

Objavljeno

plezanje

jaz sem tudi za prestavitev na 1.6. ... ce lahko?

hehe, bomo skupaj tekli

Perla

Objavljeno

@ Climber: jebemo, kaj upas?!!?!??! A me nisi videl, da sem bil ves blazen?! In ce se kdaj to ponovimo, ne bom imel nic proti. Ampak drugic jaz poskrbim za prehranjevanje celotne druzine...

@ vsem: lahko tudi prestavimo za en teden, meni je vseeno. Ce bom pa slucajno takrat ze predaval v Novi Gorici, bom prisel pa direktno od tam na Seco.

----------------------------------

Cilj ni želja, temveč uresničitev!

Objavljeno

Imam čuden občutek, da bi meni tudi bolj prav prišel 1.6. kot 25.5.

Brrrm

Objavljeno

Roni, o fešti za mladostni dan 25. maja, ki naj bi bila tam nekje nad Lucijo, ampak vedno več je interesentov za 1. junij.

Brrrm

Objavljeno

Ker ne vem kako bo s tistim domom nad Sečo, se za 1x lahko pogovarjamo samo o 20. aprilu, da se dobimo v Kamniški Bistrici (...veselo u Kamnik in urno naprej...)

party tiiiiiiimeeee!!!

Objavljeno

Zopet FS? A to recimo kot dvodnevna promiskuiteta in motorji in bejbe in pivo in spolne radosti in promiskuiteta in motorji in veliko gole kože in precej motnih pogledov in precejšnje fluktuacije zivljenskih tekočin in "ni ga čez einspritz" in podobne za eksistenco pomembne stvari?....

Jah jebiga...če ni drugače sem za...

Epilog:

Anubis in ego prideta...kamorkoli...s komerkoli...hehehe...not(estetika pa to...)...hehehe...

...siegen, glauben, kriegen...

Objavljeno

Ce bojo problemi z domom v Seci, se bomo pa kaj drugega izmislili. Recimo spanje pod milim nebom

Bistveno

- FSxx bo 1.6.2002 nekje ob morju (predlagam Rovinj, ce ne bo doma v Seci)

- Posebna ponudba, resevanje gravitacijskih problemov v navpicnih stenah (Pervy bos mal pomagu??)

Eni so srecni drugi pa trezni

LP Climber

Objavljeno

quote:

men je vseeno kdaj. glavno da se mamo fajn

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Enakoin računajte še name....

lp

Objavljeno

Čakej, zdej pa jest ne zastopm nic vec spljoh, čeprou nisem glih blond! A bomo Portorož prestavili zato, ker je dom v Seči zaprt (zaseden), al kar tko, al 1. junij ne bo Portorož, al bo...? dejte mi dokazat, da ipaq nisem preveč....

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

na 1.6. prestavljamo zato, ker Klajmber nima cajta v maju!

Luji, ti samo začni skupi denar metat pa vedi, da je organizacija pečene crkotine tvoja domena!

party tiiiiiiimeeee!!!

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!