Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

quote:

na 1.6. prestavljamo zato, ker Klajmber nima cajta v maju!

Luji, ti samo začni skupi denar metat pa vedi, da je organizacija pečene crkotine tvoja domena!

party tiiiiiiimeeee!!!

A klajmber lahko prstavi, jest pa ne morem. OK, se pa jest prvi za 1. junija odjavljam. Takrat imam vsakoletni jadralni match race v Izoli. A boš zdej spet prestavla?

Pa še to, zakaj bi jest za pečeno crkotino zbirou, sej me ni noben nič uprašou? In kje bo roštilj, u Kamniški bistrici, al u Portorožu? Matr, men ni nč več jasno. No sej, važno je, da se žura, čimvečkrat in čimbolje!

Howgk, govoril sem!

Lojzi ma vas rad

Popravil/a - lojzi dne 12/03/2002 ob 12:12:50

Objavljeno

quote:

Čakej, zdej pa jest ne zastopm nic vec spljoh, čeprou nisem glih blond! A bomo Portorož prestavili zato, ker je dom v Seči zaprt (zaseden), al kar tko, al 1. junij ne bo Portorož, al bo...? dejte mi dokazat, da ipaq nisem preveč....

Lojzi jaz sem samo sprozil plaz in glede na mojo tezo ta narasca in narasca. V igri je se vedno Portoroz, ampak ker je Roni omenila da je dom v seci rahlo vprasljiv, sem jaz takoj vskocil z nadomestnim predlogom - Rovinj. Tam blizu rovinja je en camp, tak bolj divji, kjer bi lahko zvecer ti organiziral rostiljado (sej ti bomo pomagal, vsaj papcat ), cez dan bi mel pa plezalni vrtec za velike in male otroke!!

Roni, torej ce ne dobis doma v Seci (upam), greva kaksen dan (le kdaj bo ta dan?) prej precekirat plac ce bo uredu

Eni so srecni drugi pa trezni

LP Climber

Objavljeno

Klajmber,.... eni tajm!

Tko al tko sm od 29.3. vsak vikend v NY!

party tiiiiiiimeeee!!!

Objavljeno

Hola!

Lojzi: pri nabavi razsekanih kosov trupel mrtvih zivali lahko pomagam, ce hoces - imam prijatelja mesarja, ki nam bo dal dobro in poceni robo. Ce imas pa ze svoje veze, forget it...

LP suzuki

Objavljeno

Meni je načeloma vseeno, kdaj bo...

no, 24. maja pa pride v Mb ena skupina (cca. 16 pax) motoristov iz Amerike! V Slo bodo 2 dni, potem pa imajo turo dalje. A če ma kdo vseeno interes, pa se lahko zmenim z njimi, da se kje dobimo!

Lp, uti

How's your day? ready to play?

Objavljeno

Meni žal tisti vikend ne pride v poštev.... v soboto 2.6. ob 8.00 (če se ne motim)...je tekma Slovenija - Španija... bomo rajši kar navijali!!

lp alena

Objavljeno

ja zaradi fuzbala tudi jaz ne morem prit tak da se fajn mejte!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

Pometel sem okoli vogalov...

----------------------------------

Cilj ni želja, temveč uresničitev!

Objavljeno

Če je fuzbal problem, se pa prinese TV s sabo, pa skupaj navijamo pod milim nebom. z elektriko ne bo težav, lahko dobimo en mali generator.

Burn to be wild

Objavljeno

Tocno tako, zaradi tistih 2x45 minut tekanja 25 postavnih mladenicev (trije so ponavadi ze bolj stari??) se pa ja ne bosta odpovedala take dobre druzbe!!! Sploh pa Pervy, ki sem te ponizno prosil za pomoc pri vlacenju, storastih motoristk in motoristov cez steno si bos moral bolj tehten razlog izmislit

Jaz imam agregat, kdo da TV!!!

LP Climber

Objavljeno

Jaz imam agregat, kdo da TV!!!

LP Climber

Objavljeno

Če bo kdo z avtom, ga dam lahko tudi jaz, in to barvnega. Sam bomo skup tišal glave, ker ni ravno velik. Mislim, da ene 35 cm.

A ja, pa še telekomando, ki dela samo v eno smer, ima.

Burn to be wild

Popravil/a - lucky dne 18/03/2002 ob 22:59:43

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Da zbudim temo...

Glavni akterji se niso prisli z dopusta oz. se spijo, vendar naj bi bilo FS 11 nekje na toplem, predvideoma ob morju... Kje, kako, zakaj, cemu, pri kom, s kom... vse sledi s strani organizatorjev.

Toliko v vednost, da ne boste mesali z odhodom v vinograde, ki bo 25. maja - odhod v vinograde NI forumsko srecanje!

Pocakajmo se trenutek, da akterji zakurbljajo svoje organizaotske celice...

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

Sej je vseeno sam da je žur!

Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Objavljeno

JUHU!!!! Se že veselim!!!

How's your day? Ready to play?

Objavljeno

Aha,jst pa sm tole temo danes že zaman iskala. Le kje se je skrila?

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Objavljeno

Torej, forumsko 11 nekje na morju. KJE, KDAJ?

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

quote:

Torej, forumsko 11 nekje na morju. KJE, KDAJ?

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Mimogrede, še pomnite tovariši, našega prvega?

http://www.motosvet.com/1forum/topic.asp?A...rue&TOPIC_ID=71

Zgodilo se je v četrtek, 24.5., v Harley Baru v Slovenskih Konjicah... Ahh smo se mel fajn, bilo nas je... kolk že? Ice, Rok, Climber, Pupa, Noise Data, Brrrm, Pervy... Celih 7 komadov!

Torej, 11. forumsko bo tudi neke vrste jubilej! 1 leto druženja forumašev. Mater, to pa ni kar tako, se vam ne zdi?

Ahh, kako sem se raznežil. Vas imam vse rad. Najraje.

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

quote:

Zadeva bi bila zelo zanimiva. Iz tega stališča torej apeliram na Roni, da zadevo premakne za en (1) teden na 1. in 2. junij 2002. V primeru težav, ki bi izhajale iz tega bom naknadno določil prostovoljca, ki bo moral bežati pred razbesnjeno Roni ...

lp Easyrider

Se jaz javim, da bom bežal pred RONI. Bi pa tudi jaz raje če se lahko prestavi iz 25. na kakšen kasnejši datum, ker imam 25. žal že zaseden

Objavljeno

Veter, a ne pise ze v naslovu teme, da je Forumsko 1. JUNIJA?! Uf, ljudje, berite, berite... pa pravilno, prosim..

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

pa....ker je ze glih jubilejni (kao) bi skoraj moral priti...hhhmmmmm .....tezka bo....

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

Seveda, seveda...

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

Pa povejte, če prnesemo TV za ogled fudbala.

Burn to be wild

Objavljeno

quote:

Burn to be wild

Kaksen fussbal pa je 1.6.

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

quote:

quote:

Burn to be wild

Kaksen fussbal pa je 1.6.

Lojzi ma vas rad

ja, hm, nič pametnega:

Irska Kamerun

Urugvaj Danska

Nemčija S.Arabija

Ampak zdelo se mi je, da so eni nekaj težili, da ne bodo prišli zaradi fudbala. Slovenija igra pa v nedeljo ob 13.20.

Burn to be wild

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!