Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ja evo tudi Udi bo prišel na to že težko pricakovano FS 11. Vidim da so problemi okoli nogometa. Takole predlagam ( samo predlagam da ne bo kakšne zamere ). Ce ne igrajo ravno naši junaki potem mislim da ni razloga za kak TV ker mislim da lahko to potem samo pokvari nase srecanje, saj veste: grupiranje, tisina gledamo in nic ne slisimo, dej umakn se a te je steklar delu... Seveda pa bo obveljala želja vecine kar je tudi prav. Pa da bi le un tam gor nehal scat in nam dal sonca da pridrvimo koncno z nasimi kosilnicami !!!

Lep pozdrav vsem !!!

udi

Objavljeno

quote:

quote:

Pa povejte, če prnesemo TV za ogled fudbala.

Burn to be wild

Kaksen fussbal pa je 1.6.

Lojzi ma vas rad

saj lahko tut mi udarmo en fuzbal !(spolno mešane ekipe)

S.F.S.N.

Objavljeno

[Pa povejte, če prnesemo TV za ogled fudbala.

Burn to be wild

Objavljeno

To, to, mešani fudbal zgoraj brez!

Res bi se lahko malo športno udejstvovali, za TV bo tako ali tako ves mesec dovolj časa.

Burn to be wild

Objavljeno

quote:

To, to, mešani fudbal zgoraj brez!

Res bi se lahko malo športno udejstvovali, za TV bo tako ali tako ves mesec dovolj časa.

Burn to be wild

prispevam žogo ...

S.F.S.N.

Objavljeno

Jaz pa zorganiziram navijaški klub: Motosvet go go dancerke!!

I want some more!!!!

Objavljeno

Jaz se javim za golwoman, čisto zares, sem sedaj štiri dni v Franciji trenirala.Seveda če niso moski preveč .....

LP Climberka

Objavljeno

To, to, žensko v gol! Čist razneženi bomo.

Burn to be wild

Objavljeno

quote:

To, to, žensko v gol! Čist razneženi bomo.

Burn to be wild

Gregs naj bo pa sudija...

S,F.S.N.

Objavljeno

quote:

Gregs naj bo pa sudija...

Z veseljem... ceprav sem tudi ze kaksen gol v svojem zivljenju dal.. nazadnje na sindikalni zabavi honorarnega zaposlovalca...

Ce bodo pa v vecini zenske na igriscu, pa z veseljem pomagam kot bolnicar.. Zenske, klofajte in tepte se, kolikor se morete....

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

ja kaj pa levo krilo z desne ze mate??? Ce ne se lohka prjavm, ceprav sem vajen bit zlata rezerva...

Krokar

...SOMEBODY STOP ME!!!...

Objavljeno

Puzdrauleni!

hm....tale prvi Junij..tolo forumsko pa ne smem zamudit, enkrat bi blo pa fajn da pridem, da vidm koj dej to! No čeu te fuzbal špilal se prjaulam za faulirat.

Objavljeno

Sicer sem nekaj listala po temi...ampak ni mi vse jasno...razen 1.junij...kje bo, na morju?

No kakorkoli že...jaz sem zraven... samo oče še ne ve, da bo darovalec (motorja)

lp alena

Better blond than bold!!

Objavljeno

Ja, nekje na morju, na toplem. Še ne vemo kje ...

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

quote:

Ja, nekje na morju, na toplem. Še ne vemo kje ...

....in kdaj se bo kaj zvedelo? ........cisto tako BTW.....

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

Ne vem, moramo se odločit, pa je ...

OK, mogoče raje takole: čakamo, da se kdo javi da nam prepusti vikendico ali pa s kakšnim dobrim predlogom - kako in kam...

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

Torej kam grem prvega junija potlej

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Objavljeno

Kaj pa, če tokrat organizacijo prepustimo drugim in pridemo zraven le kot uživači.

V soboto, 1. junija 2002 imamo tri možnosti:

-k Panterjem v Celje

-k AMD Nova Gorica v Novo Gorico

-k Furijam v Sežano.

Naredimo tako, kot smo naredili lani za Bled in za Vipolže. Se nekje zberemo, odpeljemo na izbrani zbor, tam ostanemo kakšno urico, da kaj popijemo in pojemo, nato pa po samoiniciativnih skupinicah na vožnje naokoli.

Brrrm

Objavljeno

Ker, če bo slabo vreme, se izognemo vsakršni odgovornosti zaradi vnaprejšnjih prijav.

Naredimo fiksen FS (na enem organiziranem mestu) v začetku Julija, ko bo vreme bolj zanesljivo.

Brrrm

Objavljeno

quote:

Kaj pa, če tokrat organizacijo prepustimo drugim in pridemo zraven le kot uživači.

-k Panterjem v Celje

-k Furijam v Sežano.

Naredimo tako, kot smo naredili lani za Bled in za Vipolže. Se nekje zberemo, odpeljemo na izbrani zbor, tam ostanemo kakšno urico, da kaj popijemo in pojemo, nato pa po samoiniciativnih skupinicah na vožnje naokoli.

Brrrm

Brrrma za predsednika!

Tadej

Objavljeno

Zaradi oteževalnih okoliščin..beri: vsipala z očetovim motorjem... se je moja motoristična kariera do nadaljnega zakjučila...vsaj dokler ne bom imela svojega motorja...

zato je moja udeležba zelo vprašljiva oz. je verjetno ne bo...če pa pride do sprememb, pa javim...

lp alena

Better blond than bold!!

Objavljeno

Alena zrihtaj si prevoz

C-YA IN HELL

Objavljeno

quote:

-k Panterjem v Celje

-k Furijam v Sežano.

Brrrm

krasna ideja-predlagam Novo Horico...

S.F.S.N.

Objavljeno

quote:

-k Panterjem v Celje

-k Furijam v Sežano.

SEM PROTI!

Da bi se za eno uro vozil na nek provincionalni moto zbor, da bi se spet vidli, potem pa bi po eni uri odšli na INDIVIDUALNE furice po skupinah??? NO WAY!!! To lahko naredim tudi doma. Ali se dobimo na konkretnem srečanju, ali pa mene ni!

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Popravil/a - YZFgeorge dne 13/05/2002 ob 14:15:08

Objavljeno

jzf tudi sam se nagibam na to stran, saj sem si rezerviral 1 junij samo za motosvet. drugače se mi spet vse podre. planiranje pa to!

lp marijan

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!