Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

quote:

SEM PROTI!

Da bi se za eno uro vozil na nek provincionalni moto zbor, da bi se spet vidli, potem pa bi po eni uri odšli na INDIVIDUALNE furice po skupinah??? NO WAY!!! To lahko naredim tudi doma. Ali se dobimo na konkretnem srečanju, ali pa mene ni!

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Men se pa zdi to dobra ideja. Saj ni noben rekel, da se moraš samo eno uro pelat. Greš pač sam na zbor pa nardiš 500km do zbora (jaz se bom letos iz LJ do Lendave peljal cca. 600km).

Zmenmo se za okvirni čas prihoda, mize, točilni pult, vsa pivska infrastruktura je že tam mi se zabavamo po svoje al pa tudi ne, imamo živo muziko, se ga nabutamo al pa tudi ne in prespimo v šotorih al pa tudi ne. Povratek naslednji dan je lahko skupen posamezen ali kakršenkoli že.... Yeeehaaa

Če se odločimo za to varianto predlagam zbor Moto Furij v sežani.

hotschko

Objavljeno

Pomislite na to, da vsi motosvetovci nimajo svojih mopedov in bi radi prisli na FS.

Kako se bomo pol vsi skupi dubl, če se bo pa vsak po svoje furu.

Mislim, da bi mogu bit FS dostopno tud tistim, ki o motorjih samo sanjajo, in si zaenkrat ne morejo ŠE! privoščiti mopeda.

Vsi enaki, vsi enakopravni!

lp

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

Objavljeno

quote:

Pomislite na to, da vsi motosvetovci nimajo svojih mopedov in bi radi prisli na FS.

Kako se bomo pol vsi skupi dubl, če se bo pa vsak po svoje furu.

Mislim, da bi mogu bit FS dostopno tud tistim, ki o motorjih samo sanjajo, in si zaenkrat ne morejo ŠE! privoščiti mopeda.

Vsi enaki, vsi enakopravni!

lp

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

In kje je tu problem ?? Kdor nima motorja, naj pride na zbor z avtomobilom ali prosi kakšnega motosvetovca, da ga pripelje z motorjem (pupatoskoztkopocne press). Približna ura prihoda na zbor bo itak znana, da bi pa vozil z avtom v koloni motorjev pa verjetno ne pride v poštev.

hotschko

Popravil/a - hotschko dne 13/05/2002 ob 23:18:37

Objavljeno

quote:

Kaj pa, če tokrat organizacijo prepustimo drugim in pridemo zraven le kot uživači.

V soboto, 1. junija 2002 imamo tri možnosti:

-k Panterjem v Celje

-k AMD Nova Gorica v Novo Gorico

-k Furijam v Sežano.

Naredimo tako, kot smo naredili lani za Bled in za Vipolže. Se nekje zberemo, odpeljemo na izbrani zbor, tam ostanemo kakšno urico, da kaj popijemo in pojemo, nato pa po samoiniciativnih skupinicah na vožnje naokoli.

Brrm, odlična ideja - rešil si me ... Sem za Sežano - upam, da se bodo furije potrudile!!

Toda, da ne bo to le srečanje na zboru in odhod po skupinicah, bomo naredili eno PRAVO MOTOSVETOVO FURO. Kdo se javi za štrassenmajstra (planerja poti)?

Najboljše bi bilo, da se zmenimo pred zborom, npr. zgodaj dopoldne in naredimo kakšnih 250km do Sežane po kakšnih lepih cestah... Nato se družno priklatimo na zbor...

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

quote:

Zaradi oteževalnih okoliščin..beri: vsipala z očetovim motorjem... se je moja motoristična kariera do nadaljnega zakjučila...vsaj dokler ne bom imela svojega motorja...

Drek a zdej pa ker si enkrat vsula pa ne smeš več furat?

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

Sežana je kar dobra ideja. ME pa zanima, a se da pri Furijah kje prespat, ker po 250 km in nekaj urnem posedanju s se-ve-s-čim v roki nisem pripravljen voziti nazaj. (taksinepridevpoštev press)

Burn to be wild

Objavljeno

Predlog za Furije je dober.

Predlagam pa, da se dobimo prej nekje na eni tocki, od koder se zapeljemo na skupno furico, potem pa izkoristimo prostore Furij za skupno klepetanje, pa jasno dolocimo eno uro, kdaj naj bi se priblizno zaceli dobivati pri Furijah. Potem pa ni problema... vsak dela, kar hoce...

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

Gregsa za predsednika !!!!

Tudi jaz sem za Furije ker vidim da vas je že vecina. Vsekakor se v sredo pred 1 Junijem dogovorimo kdaj kam in kako mislim tiste ki bi že v Lj. štartali skupaj proti Sežani ostali pa pridrvijo dol in žurka se lahko zacne !!!

udi

Objavljeno

Motoriske tudi mene zanimajo in se bi jih rad ogledal ob lepem in toplem vremenu preko vršiča sicer pa po dogovoru.

Sonce naj sveti vsak dan

Objavljeno

quote:

hotschko

Ej "Solo" je "Solo" heh dobre ideje pa itaQ naša domena, ...sem za Furje v Sežani, ... ItaQ!

Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Objavljeno

quote:

hotschko

Ne vem, ce bo v Sezani "ta pravi zbor". Mislim, da se bo vse skupaj odvijalo v i pred Barbarinem bifeju.

Lani je bilo takole (drugo srecanje): zbrali smo se v njenem bifeju, sledila je panoramska voznja cez Lipico, ko smo prisli nazaj, nas je Barbara pocastila s velikim pirom, mortadelo in kruhom. Pred bifejem sta bila postavljena dva jurcka). Potem je bila degustacija Jack Danielsa in ziva rock muzika. Skratka zanimivo. Kako bo letos pa ne vem.

Tadej

Objavljeno

FURIJE....hmm....naj me kokla brcne, ce se tole ne slis dobr

READ MY FACE

Objavljeno

[

Ne vem, ce bo v Sezani "ta pravi zbor". Mislim, da se bo vse skupaj odvijalo v i pred Barbarinem bifeju.

Lani je bilo takole (drugo srecanje): zbrali smo se v njenem bifeju, sledila je panoramska voznja cez Lipico, ko smo prisli nazaj, nas je Barbara pocastila s velikim pirom, mortadelo in kruhom. Pred bifejem sta bila postavljena dva jurcka). Potem je bila degustacija Jack Danielsa in ziva rock muzika. Skratka zanimivo. Kako bo letos pa ne vem.

Tadej

Objavljeno

Pridružujem se Hanziju in navijam za varjanto čez Vršič.

The life is short, but the way is long!

Objavljeno

quote:

Pridružujem se Hanziju in navijam za varjanto čez Vršič.

The life is short, but the way is long!

stajerci a mamo kaki plan?

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

quote:

quote:

Kaj pa, če tokrat organizacijo prepustimo drugim in pridemo zraven le kot uživači.

V soboto, 1. junija 2002 imamo tri možnosti:

-k Panterjem v Celje

-k AMD Nova Gorica v Novo Gorico

-k Furijam v Sežano.

Naredimo tako, kot smo naredili lani za Bled in za Vipolže. Se nekje zberemo, odpeljemo na izbrani zbor, tam ostanemo kakšno urico, da kaj popijemo in pojemo, nato pa po samoiniciativnih skupinicah na vožnje naokoli.

SEM PROTI!

Da bi se za eno uro vozil na nek provincionalni moto zbor, da bi se spet vidli, potem pa bi po eni uri odšli na INDIVIDUALNE furice po skupinah??? NO WAY!!! To lahko naredim tudi doma. Ali se dobimo na konkretnem srečanju, ali pa mene ni!

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Sem popolnoma razočaran, da MOTSVET ni zmožen organizirat enega FS11. YZFgeorge bomo si pač štajerci svojo FS11 planirali

C-YA IN HELL

Objavljeno

Pervy mogoče kakšna lepinjaza začetek potem pa jo mahnemo na Dolomite.

C-YA IN HELL

Objavljeno

quote:

pervy...to se še vedno pogovarjajo o 1.juniju...si pozabil..fusbal?!

lp alena

Better blond than bold!!

Objavljeno

quote:

quote:

pervy...to se še vedno pogovarjajo o 1.juniju...si pozabil..fusbal?!

lp alena

Better blond than bold!!

ups morem fuzbal termine preverit, jebi ga dolomiti in zbori bojo se, ampak slovenija na SP, hmmmmm upam da se kdaj.

Objavljeno

Saj smo že ugotovili da prvega ni fuzbala...

Sicer pa -- glede FS11 --> štajerci, dejte ga organizirat, pa z veseljem pridemo. Če kej rabite, pokličite mene ali Perlo.

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

quote:

Sem popolnoma razočaran, da MOTSVET ni zmožen organizirat enega FS11. YZFgeorge bomo si pač štajerci svojo FS11 planirali

Diablo, ne mi zameriti... ampak najlazje je govoriti... Saj ne mislim tebe, ampak na splosno...

Nekako mi pri organizaciji oz. pomoci sekajo ven imena desetih Motosvetovcev... preostane jih pa se nekaj cez 600. Torej: kje so preostali organizatorji?!

Motosvet NI organizacija desetih, temvec vecih ljudi... vsak naj kdaj kaj prispeva v organizacijo, pa se ne bomo sprasevali, kje bo naslednje FS.

Pa brez zamere... nimam dlak na jeziku, ker sem vceraj smirglal s ta novo Gilette po njem...

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

Gregs saj ti ne glede dlak pa probaj z depilatorjem

C-YA IN HELL

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!