Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

quote:

Sem popolnoma razočaran, da MOTSVET ni zmožen organizirat enega FS11. YZFgeorge bomo si pač štajerci svojo FS11 planirali

C-YA IN HELL

Fantje, fantje,

vse bi radi na pladnju al kaj. Motosvet gotovo ni zadolžen in obvezan organizirati Forumska srečanja, ker je to predvsem samoiniciativno druženje v organizaciji članov Motosvet Foruma (milslim, da se ne motim). Pravih zborov predvidevam, da v okviru motosveta ne bo, lahko pa izkoristimo veliko število zborov, ki so že organizirani po sloveniji in se priklopimo na njihovo pivsko infrastrukturo.

Če so pa za vas "provincialni zbori" pod nivojem pa pokažite kaj in kako znate in pridemo pogledat. Ni potrbe samo kritizirat. S predlogi na dan tako kot Rocky, ki se je lepo potrudil za mini srečanje 25.5. z ogledom vinskih kleti.

Torej namesto kritiziranja bi bolj prav prišel kakšen konkreten predlog ali dejanje, ostale pa lahko povabite poleg.

hotschko

Popravil/a - hotschko dne 14/05/2002 ob 23:55:37

Objavljeno

kahem.....a bi icetours spet kaksno v prekmurju zrihtal? (50litrovvinacakacesekdospomneNFSpress)

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

quote:

Fantje, fantje,

vse bi radi na pladnju al kaj. Motosvet gotovo ni zadolžen in obvezan organizirati Forumska srečanja, ker je to predvsem samoiniciativno druženje v organizaciji članov Motosvet Foruma (milslim, da se ne motim). Pravih zborov predvidevam, da v okviru motosveta ne bo, lahko pa izkoristimo veliko število zborov, ki so že organizirani po sloveniji in se priklopimo na njihovo pivsko infrastrukturo.

Če so pa za vas "provincialni zbori" pod nivojem pa pokažite kaj in kako znate in pridemo pogledat. Ni potrbe samo kritizirat. S predlogi na dan tako kot Rocky, ki se je lepo potrudil za mini srečanje 25.5. z ogledom vinskih kleti.

Torej namesto kritiziranja bi bolj prav prišel kakšen konkreten predlog ali dejanje, ostale pa lahko povabite poleg.

Hotschko, to si pa tako lepo povedal, da bi ti najraje še tistih 50 odvzetih postov dal nazaj ...

Resno: prvega junija se priklopimo v Sežano, po predhodni furi!

Ice, kot smo se takrat pogovarjali pri Ratniku, naredimo poleti tam gor pri vas... Icetours se je izkazal za odličnega organizatorja zato ni hudič da jih ne bi najeli še enkrat, tokrat za poletno dogajanje (ne pozabit pripeljat cistern z vodo in naredit enga bazena za mud-wrestling motosvetovih članic...

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

quote:

...ne pozabit pripeljat cistern z vodo in naredit enga bazena za mud-wrestling motosvetovih članic...

ena mlaka se bo ze nasla

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

Zadovoljno in nezadovoljno ljudstvo, oboji.

Stvar je taka in stoji takole:

motoklubi in motodruštva običajno organizirajo po eno zabavo v stilu gasilske veselice letno, to pomeni program, pijača in hrana in panoramska vožnja in vse sotalo, kar zraven spada. In to ni malo dela in jih kar izčrpa, na koncu ti lahko pa slabo vreme še finančno konstrukcijo skuri, se tudi zgodi.

Motosvetovci smo letos eno tako zabavo že imeli v Kamniški Bistrici, tam nekje pod veliko planino: je bilo za jest in igre so bile (streljanje, tarok, prelaganje klad, namizni nogomet, namizni tenis in še kaj). In bomo imeli letos še kakšno.

Ne pa pričakovati, da bomo imeli vsak mesec popolno zabavo, še s striptizeto za nameček.

V sezoni motozborov je tako, da se obnašamo izrazito parazitsko in simbiotično hkrati. Parazitsko pridrvimo na motozbor, ki so se ga drugi trudili organizirati in tudi nosijo posledice neuspeha, simbiozno pa zato, ker so nas veseli, ker jim povečamo število obiskovalcev in s tem spravimo zbor na višji nivo na lestvici zborov.

Ker nam je cilj dobivati se in kakšno reči in potegniti kak km skupaj, si enkrat mesečno pod znakom FS priredimo skupno vožnjo iz točke A, kjer se zberemo, do točke B, ki je kak od motozborov. Klepetati pričnemo že na zbirališču in nadaljujemo na zborovišču, kjer tudi pojemo in popijemo po zmožnostih svojih prebavnih organov. Potem pa po kakšni uri, uri in pol zopet na motorcikline in hajd naokoli, ali pa tudi ne. Temu se že reče prosti program.

Predlagam in pozivam pa vse, da date oči na peclje in v svojem domačem okolju pogledate, kje bi lahko gostili od 50 do 150 motosvetovcev. Potem pa predloge na kup in v vrstni red.

Za 1. junija predlagam vožnjo na enega od motozborov. V začetku julija, ko lahko pričakujemo bolj obstojno vreme, pa FS12, tak pravi: stacionarni s programom.

Vendar upoštevati pravilo, ne govoriti o novem FS prej, kot opravimo predstoječega.

Brrrm

Objavljeno

quote:

Hotschko, to si pa tako lepo povedal, da bi ti najraje še tistih 50 odvzetih postov dal nazaj ...

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Jaaaaaaa .... tooooo .... pliiiizzz

hotschko

Objavljeno

No, pa se dajmo za Sežano zment.

Predlagam naslednjo traso:

Zbor v Domžalah na Petrolovi bencinski črpalki v smeri Štajerske

Kamnik-Kranj-Bled-Mojstrana-Vršič-Bovec-Nova gorica-Sežana

A je to 250 km? naj kdo preveri na avtoroute.

Kaj pravte? Pa lepo v dveh skupinah, pa se tik pred Sežano dobimo in skupaj vletimo na zbor.

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Objavljeno

quote:

Zadovoljno in nezadovoljno ljudstvo, oboji.

Stvar je taka in stoji takole:

motoklubi in motodruštva običajno organizirajo po eno zabavo v stilu gasilske veselice letno, to pomeni program, pijača in hrana in panoramska vožnja in vse sotalo, kar zraven spada. In to ni malo dela in jih kar izčrpa, na koncu ti lahko pa slabo vreme še finančno konstrukcijo skuri, se tudi zgodi.

Ker nam je cilj dobivati se in kakšno reči in potegniti kak km skupaj, si enkrat mesečno pod znakom FS priredimo skupno vožnjo iz točke A, kjer se zberemo, do točke B, ki je kak od motozborov. Klepetati pričnemo že na zbirališču in nadaljujemo na zborovišču, kjer tudi pojemo in popijemo po zmožnostih svojih prebavnih organov. Potem pa po kakšni uri, uri in pol zopet na motorcikline in hajd naokoli, ali pa tudi ne. Temu se že reče prosti program.

Predlagam in pozivam pa vse, da date oči na peclje in v svojem domačem okolju pogledate, kje bi lahko gostili od 50 do 150 motosvetovcev. Potem pa predloge na kup in v vrstni red.

Za 1. junija predlagam vožnjo na enega od motozborov.

Brrrm

Bravo Brrrm! Tako se dela! Naredimo skupinsko voznjo iz tocke A do kakega motozbora nekje v Sloveniji, tam padejo kaki cevapi (organizator nas bo vesel), otem pa eni ostanemo (se udelezimo panoramske voznje, sodelujemo v druzabnih igrah in si ogledamo Erotic show), tisti, ki pa ne marajo motozborov, gredo naprej se na eno furo do tocke C.

Tadej

Objavljeno

Glede na to, da sem zdaj tud že vaša, vam lahko zaupam, da Furije ne delamo na tem, da bomo imele neko pijanko. Delamo na tem, da bi bilo naše srečanje motoristov, mesto, kjer se lahko motoristi spoznajo med seboj ( sama bi se marsikomu zahvalila za pomoč pri uspešnem iskanju mojega motorja).

Če bo pa komu dolgčas, bomo pa organizirale tudi igrice.

Vsekakor lepo vabljen tudi Noise, ki ga jaz predlagam za najbolj fejst motorista- aja ena igra bo za nas punce in bomo izbrale naj motorista.

Objavljeno

quote:

bomo pa organizirale tudi igrice.

Kakšne, kakšne ? A mogoče slacipoker?

Tadej

Objavljeno

quote:

quote:

bomo pa organizirale tudi igrice.

Kakšne, kakšne ? A mogoče slacipoker?

Tadej

Sprejemamo predloge, zakaj pa ne... (Ah spet sem nagajiva).

Objavljeno

quote:

Glede na to, da sem zdaj tud že vaša, vam lahko zaupam, da Furije ne delamo na tem, da bomo imele neko pijanko.

Vsekakor lepo vabljen tudi Noise, ki ga jaz predlagam za najbolj fejst motorista- aja ena igra bo za nas punce in bomo izbrale naj motorista.

hmmmm prvi stavek me je ze skoraj odvrnil, ampak vseeno pridem ker ni fuzbala takrat in ker VEM da lahko premagam Noisa!!!!!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

quote:

No, pa se dajmo za Sežano zment.

Predlagam naslednjo traso:

Zbor v Domžalah na Petrolovi bencinski črpalki v smeri Štajerske

Kamnik-Kranj-Bled-Mojstrana-Vršič-Bovec-Nova gorica-Sežana

Jaz bi predlagal majhen popravek:

Centralna SLO se dobi v Domžalah, gre do Šk.Loke čez Železnike do Podbrda (na križišču malo prej) kjer se pridruži 2 skupina (Bled, Žirovnica, Jesenice) nato dol po Baški grapi do Mosta na Soči in ostalo po 1 planu. (Cesta čez Vršič je slabo prestala zimo prav tako pa je na frišno skopana cesta na Belci pred Kr.Goro)

LP, FalcoR

Objavljeno

FalcoR..... a da bi gorensk konc pa kr čez Sorco jo mahnu??..... QL ...

in zbor?....... pr Texasu?

lp

Objavljeno

quote:

Centralna SLO se dobi v Domžalah, gre do Šk.Loke čez Železnike do Podbrda (na križišču malo prej) kjer se pridruži 2 skupina (Bled, Žirovnica, Jesenice) nato dol po Baški grapi do Mosta na Soči in ostalo po 1 planu. (Cesta čez Vršič je slabo prestala zimo prav tako pa je na frišno skopana cesta na Belci pred Kr.Goro)

Zelo zelo lepa pot, sem zelo za!

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

Furija, jest, jest, jest najbolj fejst motorist....

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

Lepa pot. Vsaj kolikor se spomnim posameznih odsekov, ki sem jih z avtom prevozila. Sicer pa moj izračun pokaže:

Lj-Domžale-Šk.Loka-Podbrdo-Most na Soči-Nova Gorica-Ajdovščina-Vipava-Dutovlje-Sežana: 200 km. A je to zadost?

Sicer pa nisem čist 100% če sem zadela točno pot, ki o je imel FalcoR v mislih

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Objavljeno

quote: Naredimo tako, kot smo naredili lani za Bled in za Vipolže. Se nekje zberemo, odpeljemo na izbrani zbor, tam ostanemo kakšno urico, da kaj popijemo in pojemo, nato pa po samoiniciativnih skupinicah na vožnje naokoli.

Huh....pa so me za nergača proglasili. Pa vendarle sem jaz to razumel takole: gremo na zbor, smo kako uro tam, nato pa po skupinicah vsak po svoje, kot se pač dogovoriš.

Zato sem rekel, da za eno samo uro druženja, mi kraj pameti ne pade, da bi se kam vozil (pa nam štajercem, dokazano, ni težko prit). Z konkretnim srečanjem sem mislil druženje v smislu "vsi enotni, vsi enaki...VSI NA KUPU", ne pa da nas je malo tu, nekaj na vožnji, nekateri... Torej nisem imel v mislih nečesa, kar je treba na veliko organizirati.

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Objavljeno

YzftghGeorge, dosedanje izkušnje kažejo takole:

če imamo samostojno srečanje, torej samo motorsvetovci, potem se cel večer in celo noč držimo več ali manj na kupu in vsevprek komuniciramo,

kadar pa se priključimo drugi skupini, je pa tako, da se kmalu po prihodu razlezemo naokoli v manjših skupinah, ker 50 ljudi se skupinsko ne more okoli sprahajati v običajni motozborovski gneči, pa okoli se dogajajo različne stvari, ki različno pritegnejo posameznike in eto, skupina gre narazen.

Poleg tega pa je osnovni (nikjer zapisan in predpisan, vendar ga lahko bereš v očeh večine prisotnih) cilj FSjev v prometni sezoni priti skupaj in se skupaj nekam odpeljati. Cilj FSjev izven motoristične sezone pa zasesti položaje v birtiji ali kakšnem prostoru za piknike in požirati hrano in pijačo, klepetati, pokati vice in podobno.

Torej, kot lahko razumem, pridejo FSji po tvojem okusu v večjem številu na vrsto od konca meseca oktobra dalje.

Brrrm

Objavljeno

Znate obračat besede, ni kaj.

Proti skupinski vožnji nimam nič, in dokler ste na zboru vsi dosegljivi peš v 5min sem čisto zadovoljen.

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Objavljeno

Vsi pivsko razpoloženi štajerci pridite, jaz bom imel z vami z veseljem tapravi zbor do jutra , lahko pa naredimo uvod že ta vikend pri Krokarjih.

hotschko

Objavljeno

quote:

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

Brrrma za precednika!!!! Lepo si to povedal...

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

Eh, Gregs, kaj mi če pretcedništvo,

če pa Furija iz ogledala lepo naravnost pove,

da Data Noise najlepši je.

Brrrm

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!