Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

quote:

FalcoR..... a da bi gorensk konc pa kr čez Sorco jo mahnu??..... QL ...

in zbor?....... pr Texasu?

lp

Texas ali Bled

LP

Objavljeno

quote:

Eh, Gregs, kaj mi če pretcedništvo,

če pa Furija iz ogledala lepo naravnost pove,

da Data Noise najlepši je.

Brrrm

...če je pa tko prjazen...

R

Objavljeno

Jest pa še vedno nisem zvedu, a se da tam doli kje prespati.

Burn to be wild

Objavljeno

quote:

Jest pa še vedno nisem zvedu, a se da tam doli kje prespati.

Burn to be wild

Če bi spal v šotoru je tam en kos trave (ne glih ogromen, ampak dovolj). Druga varianta pa sta dva prostora (bivše pisarne) zraven lokala (čisto in prazno). Torej potrebuješ samo spalko, pa podlogo- meni je lani blo v teh pisarnah prau fajn spat- nč ropotanja.

R

Popravil/a - Furija dne 17/05/2002 ob 09:58:15

Objavljeno

Ampak vcasih ste pa kot ene babnice ki se pregovarjajo katera ima lepše pospravljeno. Polno enih besed in pregovarjanj še vedno pa kljub 22-im stranem nic konkretnega kaj zdaj za 1 Junij.

Objavljeno

Udi: kot receno: gremo na furo k Furijam...

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

Jest se sicer nc ne silm...ampak, ka vidm, kok trpite zarad spanja, ni nobenga problema...... Lejga zlomka, kakšno naključje... manuela ima nekaj kapacitet na haciendi v Umagu.... in ce se komu ne bo dalo it nazaj.... lahko produži do morja... lepo vabljeni, sam do cajta povejte, ker jest si pol mal dela nardim, pa tri dni prej po trgovinah hodm, pa rogljičke za zajtrk izbiram

Objavljeno

quote:

manuela ima nekaj kapacitet na haciendi v Umagu.... in ce se komu ne bo dalo it nazaj.... lahko produži do morja...

Jest jest jest... ups, Gregs, nehi se silt! Tko al tko te ne bo na furi, ker imas zurko cez cel vikend...

Objavljeno

quote:

Jest se sicer nc ne silm...ampak, ka vidm, kok trpite zarad spanja, ni nobenga problema...... Lejga zlomka, kakšno naključje... manuela ima nekaj kapacitet na haciendi v Umagu.... in ce se komu ne bo dalo it nazaj.... lahko produži do morja... lepo vabljeni, sam do cajta povejte, ker jest si pol mal dela nardim, pa tri dni prej po trgovinah hodm, pa rogljičke za zajtrk izbiram

hmmmmmm ... interesantno ... samo potem bi moral abstinirati v Sežani ... težko ... težko ...

hotschko

Objavljeno

A pol velja pot tko kot sem napisala?

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Objavljeno

quote:

Manuela. Tokrat boš imela priložnost prenočit mene in Diablota666

Objavljeno

quote:

Ampak vcasih ste pa kot ene babnice ki se pregovarjajo katera ima lepše pospravljeno. Polno enih besed in pregovarjanj še vedno pa kljub 22-im stranem nic konkretnega kaj zdaj za 1 Junij.

Kam noriš, do 1. junija je še 12 dni. Pred naslednjim ponedeljkom se nima smisla ne vem kaj zaresnega meniti.

Brrrm

Objavljeno

Jest sem tut za! A lohka grem zraven? Ob kolkih pa kje je start?

Master 007

Objavljeno

Mačica draga.....hja...kako bi rekla.... hmmmm...no...... hja, mogoče...no..za Diablota mislim da bi se še našel en majčken kotek, zate pa imam občutek , da hm... nekako ne bo več prostora.....

p.s.

Če bo sončno sem dol, ni problema...se slišmo.

Objavljeno

quote:

Udi: kot receno: gremo na furo k Furijam...

prav

s.F.S.N.

Objavljeno

quote:

Mačica draga.....hja...kako bi rekla.... hmmmm...no...... hja, mogoče...no..za Diablota mislim da bi se še našel en majčken kotek, zate pa imam občutek , da hm... nekako ne bo več prostora.....

p.s.

Če bo sončno sem dol, ni problema...se slišmo.

Ni, panike. Bom pa jaz šla k tvojemu sosedu Klimbri

Objavljeno

Klimbra bo verjetno čist preč, ko bo prebral, kje boš spala, mačica... Sicer pa - a je že kdo kdaj slišal, da se na morju spi

Objavljeno

quote:

... Sicer pa - a je že kdo kdaj slišal, da se na morju spi

Hmmmm.... Ne?! [;)]

Objavljeno

Sem zraven, če le ne bom v službi!!!

Načeloma pa mi je vseeno kje smo oz. kam gremo!!!

Go in peace!

Objavljeno

Če se me bo policija usmilila, da bom lahko dvignil registracisko tablico??? bi se tudi jaz zapeljal v Sežano. Kje in kdaj imate odhod?

Objavljeno

count me in...........

čeprav ne vem kam,kdaj,kako,(ker se mi ne da prebrat cele teme),ampak ziher bo cool..........

lp.,

bmw

Objavljeno

quote:

Lj-Šk.Loka-Podbrdo-Most na Soči-Nova Gorica-Ajdovščina-Vipava-Dutovlje-Sežana: 200 km...

Dobimo se v Trzinu na Petrolovi bencinski črpalki pri Udiju ob 12.00

Objavljeno

quote:

Če se me bo policija usmilila, da bom lahko dvignil registracisko tablico??? bi se tudi jaz zapeljal v Sežano. Kje in kdaj imate odhod?

Boli te k.....

Naredi si jo iz papirja pa gasa. Zavarovanje kljub temu obstaja saj upam. Če niso sposobni v dveh tednih narediti spremmbe tudi....

NO COMENT.

Sonce naj sveti vsak dan

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!