Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jest bi tut sel zravn! Ce je se kej placa!

Master 007

Objavljeno

quote:

Jest bi tut sel zravn! Ce je se kej placa!

Master 007

... če bi šel kot sopotnik ne vem ...

... če greš z svojim motorjem pa bi te lahko še nekako stlačili med motor št. 16 in št. 17 ...

... sicer pa imaš zgoraj datum, uro in kraj zboiranja pa se oglasi kar tam ... te ne bo nihče ugriznil ...

lp Easyrider

Objavljeno

Mam svoj motorcek. Pol se pa verjetn vidimo!

Master 007

Objavljeno

Ampak: a ni blo o nekih ''ZGODNJIH DOPOLDANSKIH URAH'' govora?

ace

Objavljeno

Eni bolj pozn vstanejo!!

Master 007

Objavljeno

Prletim se jst.

Sam mam sluzbo tko da vs bom ze kje dobu!

lp

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

Objavljeno

Pa tak sem se veselila, da vas spet vidim... Žal vse skupaj za naju odpade! Služba pač...

Pa do naslednjič... Pozdravček, Uti

How's your day? Ready to play?

Objavljeno

quote:

quote:

Lj-Šk.Loka-Podbrdo-Most na Soči-Nova Gorica-Ajdovščina-Vipava-Dutovlje-Sežana: 200 km...

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Dobimo se v Trzinu na Petrolovi bencinski črpalki pri Udiju ob 12.00

Macica zelo zelo dobra ideja pa naj se zbere cim vec folka da naredimo majhen booom tu na crpalki hihihi pa se s kavico oz. kapucinckom vas pocastim !!!

Objavljeno

quote:

Ampak: a ni blo o nekih ''ZGODNJIH DOPOLDANSKIH URAH'' govora?

ace

Stari pa to je SOBOTA!!! To je zeloooooooooo zgodnja ura

Objavljeno

quote:

Prletim se jst.

Sam mam sluzbo tko da vs bom ze kje dobu!

lp

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

--------------------------------------------------------------------

sam da naus prevec noru za njimi, da naus vseh ovinkov poravnal!

Saj jest bi se tud pridruzu, sam ne vem, verjetno mam hokej soboto in nedeljo, tko da ne bom mel cajta, prov zavidam vam!

Objavljeno

Hmm, če bo vse po nesreči, bom samo spremljevalno vozilo na prizorišču (heh 4 kolesa, pa ... pa .... ma ja pa ...kurc use skupi)

Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Objavljeno

OK ne glede na to da gre/ste(mo) na FS naj sporocim da bo 1.-2. junija mednarodni moto zbor pri Ganzl ranchu v Kobaridu, malo datum zafrkava zarad odprave v Sezano ampak lih tolka da ne boste rekli da vam nisem povedu ;)), lahko bi se kdo ustavil v nedeljo na poti domov se tukaj...al pa v soboto naredito kratko furco iz mosta na soci do kobarida (20km)!!! Upam da dobim v teh dneh prospekt skeniran ker niso se zuni...naj bi pa bla spretnostna voznja, krajsi izlet po okoliskih krajih, jedaca,pijaca, kampiranje......bom da vabilo na net........AMPAK KAKO LAHKO DAJO ZBOR RAVNO NA 1. JUNIJ!!!!!! GRRRRRRRRRR

Racing

Objavljeno

quote:

Hmm, če bo vse po nesreči, bom samo spremljevalno vozilo na prizorišču (heh 4 kolesa, pa ... pa .... ma ja pa ...kurc use skupi)

Ali pa edino vozilo, ker vremenkoti spet eno sranje rišejo. Bomo vidli...

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

quote:

quote:

Ali pa edino vozilo, ker vremenkoti spet eno sranje rišejo. Bomo vidli...

Lojzi ma vas rad

neeeeeeeeeeeeeee. jst nočem spet cel vikend v stanovanju čepet. matr, se bom še učit začela

Objavljeno

quote:

Dobimo se v Trzinu na Petrolovi bencinski črpalki pri Udiju ob 12.00

a je tole zgoraj zdaj kao definitivno al kako?? .....matr bom mogu spet zgodi ustat...

aja in BTW.....lahko kdo malo bolj natancno pove kje je ta benc pumpa? kolikor se bezno spomnem so tam dve .....al spet fanatziram? klinc,drgac prletim pa v sezano in pika.to se najdem.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

quote:

... matr bom mogu spet zgodi ustat ...

... ne ... tudi če štartaš ob 11.00 boš s svojim motorinom pravočasno tam ... razen če se ti jaz ne pridružim na polovici poti ... potem moraš iti od doma najkasneje ob 07.41 ...

quote:

... lahko kdo malo bolj natancno pove kje je ta benc pumpa? kolikor se bezno spomnem so tam dve ...

... ti samo gasa skozi Domžale pa proti LJ ... potem boš pa malo pred odcepom za OLP (kjer si seveda že bil z dobrim vodičem ) videl ta famozni bencinski servis ...

lp Easyrider

Objavljeno

TOREJ.......

Glede na to,da so familjarne obveznosti .....meni revežu.....naložole še nekaj dodatnih nalog,se je pač KLIMBRA'S ROAD PLAN malce spremenil.

Štartam ob 9,00 ispred Paviljona......gasa do Umaga.....popokam Šlape za malega Klimbro(je treba bit varčen,pa stare ponucat).....potem pa gasa u Sežano.

Če bo vse po sreči vas najdem na mestu dogajajnja......kje pa je to ....se mi pa tut približno ne sanja.Bom šel pač za nosom!

Se vidjamo!!!!!!

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

Objavljeno

quote:

Lj-Šk.Loka-Podbrdo-Most na Soči-Nova Gorica-Ajdovščina-Vipava-Dutovlje-Sežana: 200 km...

Glede na predsedniške dogodke predlagam, da se Gorenjski izognemo v velikem loku in da gremo v Most na Soči skozi Logatec in Idrijo. Ali pa Col, Ajdovščina in potem skozi slovenski Kras v Sežano. Samo čez Šk. Loko in Železnike bo speljala glavna obvozna žila v Bohinj, pa še kamioni bodo na tej cesti, tko, da nima smisla, da se še mi gužvamo tu.

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

quote:

Glede na predsedniške dogodke predlagam, da se Gorenjski izognemo v velikem loku in da gremo v Most na Soči skozi Logatec in Idrijo. Ali pa Col, Ajdovščina in potem skozi slovenski Kras v Sežano. Samo čez Šk. Loko in Železnike bo speljala glavna obvozna žila v Bohinj, pa še kamioni bodo na tej cesti, tko, da nima smisla, da se še mi gužvamo tu.

Lojzi ma vas rad

Ejga Lojzi, pravkar sem hotel predlagati isto, pa si me prehitel... Ja, to bi bila v danih okoliscinah zagotovo boljsa varianta. No, ce je to sprejemljivo tudi za ostale, predlagam zborno mesto ob 13 uri (najbrz dovolj zgodaj) na Vrhniki pred Mantovo (majo MEGA sladoled). Pa se ob glavni cesti je, da ne mores sfalit ker se vidijo parkirani motorji, pa se pumpa je blizu, ce bo kdo potreboval. Ste za to?

LP suzuki

Objavljeno

quote:

No, ce je to sprejemljivo tudi za ostale, predlagam zborno mesto ob 13 uri (najbrz dovolj zgodaj) na Vrhniki pred Mantovo (majo MEGA sladoled). Pa se ob glavni cesti je, da ne mores sfalit ker se vidijo parkirani motorji, pa se pumpa je blizu, ce bo kdo potreboval. Ste za to?

LP suzuki

Zbirno mesto naj kar ostane tako in takrat kot je (Trzin ob 12.00) Glede na izkušnje o točnosti motosvetovcev se bomo lih ob pol enih spravili od tam (sploh če bo Udi vsakmu še kavo kuhu) ampak a res rabmo pol ure do Vrhnike?

Objavljeno

quote:

No, ce je to sprejemljivo tudi za ostale, predlagam zborno mesto ob 13 uri (najbrz dovolj zgodaj) na Vrhniki pred Mantovo (majo MEGA sladoled). Pa se ob glavni cesti je, da ne mores sfalit ker se vidijo parkirani motorji, pa se pumpa je blizu, ce bo kdo potreboval. Ste za to?

LP suzuki

Predlagam, da ostane zbirno mesto ob 12h na črpalki v Trzinu (malo nerodno je edino, ker bomo tisti, ki pridemo iz LJ smeri morali obračati na obvoznici), ob 13h pa v Mantovi poberemo Vrhniško oz. notranjsko sekcijo. Toliko, da ne bo prevelike zmede!

Lojzi ma vas rad

Popravil/a - lojzi dne 31/05/2002 ob 10:21:01

Objavljeno

Meni je tudi tako prav.

Da ne bo panike se lahko dobimo ze malo prej, npr ob 12:30 in pocakamo trzince - spoznali me ne boste po nageljcku v gumbnici ali Nedeljcu pod pazduho ampak po crnih skornjih, ki bodo gledali izza kupa sladoleda

LP suzuki

Objavljeno

Družinske obveznosti me bodo že zgodaj zjutraj z avtomobilom nagnale na Obalo, vendar jo bomo od tam tudi hitro zbrisali. Vendar 12. ure v Trzinu nikakor ne bom mogel ujeti.

Ker pričakujem, da ne boste celo popoldne pri Furijah prečepeli, temveč, da boste koristno križarili naokoli, se vam bom poskusil tam nekje pridružiti.

Zato te Lojzi, prosim, pošlji mi na email tvojo GSM številko, da bomo lahko ustno dogovorili koordinate možnega srečanja.

Brrrm

Objavljeno

quote:

Zato te Lojzi, prosim, pošlji mi na email tvojo GSM številko, da bomo lahko ustno dogovorili koordinate možnega srečanja.

Brrrm

Done! Upam, da bomo lahko v živo spoznali novega neomejenega motorista in pošlatali njegovo novo nemško čudo tehnike.

Lojzi ma vas rad

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!