Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

tura po AUT mi je padla v vodo in zato BEREM IN BEREM IN BEREM, pa nobenega plana!!!!! OK zbor je ob 12. v trzinu pa voznja v sezano, KAJ PA POL????? a se bo kje prespalo, kam peljalo al boste vsi domov zginli????

jaz bi sel ampak ce se kje prespi pa kako cago (zurko za tiste ki ne veste) naredi. na eno pivo se mi res ne da vozit v sezano in nazaj!

torej motosvetovci kaj zdaj??????

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

quote:

jaz bi sel ampak ce se kje prespi pa kako cago (zurko za tiste ki ne veste) naredi. na eno pivo se mi res ne da vozit v sezano in nazaj!

torej motosvetovci kaj zdaj??????

Pervy z veseljem se ti priključim v pitju in spanju (pa ne v isti spalki da ne bo pomote) ... AMPAK moram bit na žalost do 21h nazaj v LJ ... ... čeprav čist hudo ni, ker ima moj dobr prjatu 30 R.D. in bo gotovo veselo ...

hotschko

Objavljeno

eh skoda hots....

no kaj pa drugi? pa ne da boste vsi v svoje postle zginli!

Objavljeno

quote:

TOREJ.......

Glede na to,da so familjarne obveznosti .....meni revežu.....naložole še nekaj dodatnih nalog,se je pač KLIMBRA'S ROAD PLAN malce spremenil.

Štartam ob 9,00 ispred Paviljona......gasa do Umaga.....popokam Šlape za malega Klimbro(je treba bit varčen,pa stare ponucat).....potem pa gasa u Sežano.

Če bo vse po sreči vas najdem na mestu dogajajnja......kje pa je to ....se mi pa tut približno ne sanja.Bom šel pač za nosom!

Se vidjamo!!!!!!

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

pokliči me na GSM,ko prideš v bližino Sežane-pošljem pote Bernardinca (z rumom okli vratu).

S.F.S.N.

Objavljeno

quote:

...

no kaj pa drugi? pa ne da boste vsi v svoje postle zginli!

...Hja, moja malenkost bi tudi rada "nekje tam dol" prespala (sicer ne bom smel nic pit), bom prinesel s seboj spalko in armafleks. Kje in kako to bo, pa se ne vem - ampak se nic ne sekiram (nekoc sta se ponujala Manuela in Klimbra... ni sicer tri dni prej, ampak...). Se ostali "spalci" povejte kaj! Morda pa s pomocjo Furij najdemo kaj tretjega - saj nisem prevec zahteven fantek... Rad bi bil le v nedeljo do nekje enajstih nazaj oz pred televizorjem, da bom gledal MotoGP dirko.

LP suzuki

Objavljeno

Midva bova tudi imela spalke sabo.

Računava na lepo nedeljo

Ni tabuja na celem svetu, ki nebi zrasel le v tvojih oceh!!

Objavljeno

Fisher se vam s Suzukijem pridruži na Vrhniki.

Se vidjamo

Objavljeno

quote:

Rad bi bil le v nedeljo do nekje enajstih nazaj oz pred televizorjem, da bom gledal MotoGP dirko.

LP suzuki

Saj vem Suzuki, moto GP ti je samo izgovor za nogomet...

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

Hm, jaz nevednež!!!

Kje bo potekala fura? .. Čez Vrhniko tud, kot pravi Fisher? In kam naprej?

Sej sam toliko, da vas ne čakam kje na napačnem brezpotju.

LP in VV!

Krokar

...SOMEBODY STOP ME!!!...

Objavljeno

quote:

Hm, jaz nevednež!!!

Kje bo potekala fura? .. Čez Vrhniko tud, kot pravi Fisher? In kam naprej?

Sej sam toliko, da vas ne čakam kje na napačnem brezpotju.

LP in VV!

Krokar

Hola!

Kot je rekel Lojzi: iz Vrhnike do Logatca, Kalc, pa mimo Stare poste in podkraja v Col, pa spet malo do Idrije, pa... ...in enkrat po n km Sezana. LEPA FURCA!

LP suzuki

Objavljeno

quote:

Saj vem Suzuki, moto GP ti je samo izgovor za nogomet...

Lojzi ma vas rad

Hja, lojzi, tlele si me pa razkrinkal... Ce slucajno kdo se ni vedel, da sem cisto MRTEV na nogomet (pravzaprav se bolj kot na F1), je zdaj vsem jasno.

Zdej grem pa se na en krog - se dobimo jutri pred Mantovo!

LP suzuki

Objavljeno

ok pridem tudi jaz z spalko pa kar bo pa bo!

Objavljeno

Ja folk ma da grmi jutri na Trzinski pumpi !!!

Objavljeno

quote:

Hola!

Kot je rekel Lojzi: iz Vrhnike do Logatca, Kalc, pa mimo Stare poste in podkraja v Col, pa spet malo do Idrije, pa... ...in enkrat po n km Sezana. LEPA FURCA!

LP suzuki

O.K.... Kdaj potem cca mim Vrhnike oz. Logatca?

Bi potem za ogrevanje (ker pac se morva z motorjem ogret in uskladit)sel cez Planinske Ride pa Vas počakam na križišču "Kalce Levo".

LP & VV!

Krokar

Objavljeno

tudi midva z gogijem se pridružujeva motosvetovi karavani..

dr.looney

Objavljeno

S Starim Fakerjem mava v planu LJ-Kobarid-Gorica-Sezana-LJ Se vidimo v Sezani, greva ze ob devetih

--

Andraz, cyc

Objavljeno

Zdele se nekaj posnamem (sef zatezu), pol pa direkt ke kamor je treba...!!!

• A, pa varno vožnjo vsem, kle po notranjski že od jutra norijo rešilci gor pa dol s sirenami (nebi vedu kva da je). Torej previdno.

LP & VV!

Krokar

Objavljeno

Evo, pa so vsi šli ... jst pa šele zdaj izvem, da greste v Sežano.

No, blame on me, ker premalo forum berem.

Sicer pa tako ali tako zdajle kmalu šibamo v Celje pa jutri me čaka en maratonski sestanek - se med vikendom človek nima "miru" !!!!

P.S. Kdaj bo naslednje FS ?

Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje.

LuCy

Objavljeno

Upam, da se imate v Sežani kul in škoda da nisem mogel zraven. Jaz pa (spet) v službi!! Pa saj bom na ta način zamudil pol življenja! No ja, bo že boljš... pa drugič. Nazaj grede pa lepo po pameti, da ne bo pizdarij! (Saj nimam navade pridigat, ampak predvčerašnjim mi je uspel prvi padec po lastni krivdi v petih letih moto kariere)

p.s.: Me zanima kdo bo tokrat prvi s svežimi vtisi

Uzdaj se u se i u svoje kljuse!!

Objavljeno

Sicer sem prišel šele ob 18:45, a smo se imeli pri Furijah dobro. Dobre kelnerce (80C, 85B in 85C...), hostese od Jack Danielsa sicer malo blede (skuta style), kar nekaj folka, Stari Faker je pobral vse nagrade, fura domov v avstrijsko-štajersko-ljubljanski navezi (Ice+IceLady, Noise, Tadej a.k.a. ljkcoto5) minila _hitro_ ...

Pol sva pa s Tadejem šla še na ... djevojke u letnim haljinama... 3M

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Objavljeno

quote:

Sicer sem prišel šele ob 18:45, a smo se imeli pri Furijah dobro. Dobre kelnerce (80C, 85B in 85C...), hostese od Jack Danielsa sicer malo blede (skuta style), kar nekaj folka, Stari Faker je pobral vse nagrade, fura domov v avstrijsko-štajersko-ljubljanski navezi (Ice+IceLady, Noise, Tadej a.k.a. ljkcoto5) minila _hitro_ ...

Pol sva pa s Tadejem šla še na ... djevojke u letnim haljinama... 3M

N0iSe DaTa

-=> Motosvet.com <=-

Mater Noise......ma če una tamala ni mela "C".....me nej kokla nekam brcne!!!!Se kar nism mogu odločt,a bi pivo i flaše.....al bi se kar nanjo prklopu

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

Objavljeno

prisel videl prezivel. ja dimenzije so ble pa OK edina skoda je da so jih tipi prisli iskat.

Objavljeno

edini fak je bil dez od lukovice do CE....drugace pa vse po starem.icetours prispel v enem kosu (ajde,treh ) ziv in zdrav domov.

bilo v redu,zal sem se _lahko_ (yeah right!) samo opticno delektiral na paradi popkov in bedrc ,bo pa treba spet enkrat ponoviti vajo snidenja z forumasi.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

quote:

... edini fak je bil dez od lukovice do CE ...

... hehehehehehehe ... imamo veliko vode v okolici CE, a ne?

lp Easyrider

Objavljeno

nope.......v CE so bile ceste spet suhe

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!