vapotek Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 :004 za Lobota. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 :004 za Lobota. Bejži od mene bek. :angry2: Okol mene se lahko samo ženske slinijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 (popravljeno) A dej dej Lobo ... to je blo v znak sprave :whistle: Kok sta smešna :lol1: ampak vaju mam rada :wub: Popravljeno Oktober 20, 2006. Popravil hrčo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 :004 za Lobota. Vapo je pe***, Vapo je pe***,... :grim Ja, pešec je, kaj ste pa vi mislili? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Bejži od mene bek. :angry2: Okol mene se lahko samo ženske slinijo. Aja! Včeraj pa nisi bil tak glasn. A dej dej Lobo ... to je blo v znak sprave :whistle: Kok sta smešna :lol1: ampak vaju mam rada :wub: Jaz mam tebe tudi rad, Lobota pa ne, ker me noče kušnit nazaj! Vapo je pe***, Vapo je pe***,... :grim Ja, pešec je, kaj ste pa vi mislili? :P Stari, saj grem res tu pa tam kam peš, ampak sem zadnji mesec nardil z avtom več km, kot prej v pol leta. :grim Vem da ne bi smel, ampak prepovedano je tak fejst sladko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Ekola, Vapotek, še od mene enga :004 , ker sem res fajn dec! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 A dej dej Lobo ... to je blo v znak sprave :whistle: Kok sta smešna :lol1: ampak vaju mam rada :wub: Ma če vidiš, da se kar nekam rine, kot da bi zastonj Union talali. Je pa drugače kar vredu ded. Samo ne sme opazit kakšne lepe punce, pol več ne pozna prijateljev. Zate :004 za Vapoteka: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Ekola, Vapotek, še od mene enga :004 , ker sem res fajn dec! :blush: :004 nazaj. Pa saj ti nisi ded, al? Je pa res, da me zadnje cajte ful ljudi kušuje (zares tudi). :eek: Moram vprašat svojega zdravnika, če so pri zadnjem slikanju kaj ugotovili, pa mi niso povedali. :? Samo ne sme opazit kakšne lepe punce, pol več ne pozna prijateljev. Če te to tak grozno moti, mi pa vzami špegle dol pa bo problem rešen,saj veš da sem čorav ko krt. Edino kar je, potem tud tebe ne bom videl, pa je rezultat spet isti. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Tamali sm dolžn enga baje :004, pa pol še ostalim ki ga potrebujejo pač :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 :004 nazaj. Pa saj ti nisi ded, al? Kadar s kosilnico kosim, sem skoraj. :) ;) :004 :004 :004 za Zdrawca, ker je neki znerviran danes. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 jaz dam pa Vapotu enega velikega :004 :004 :004 ker mi je obljubil, da mi bo zrihtal tel. št. od dotične osebe, ki mi bo pomagala pri "pravici" hvala stari :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Dones ga daam pa čiiiiiiiiiiiiiiiiist wsem tuki gor :004 :blush: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 Js ga dam tud čiiiiiiiist vsem :K .. edin Sandi k je bulana pa dva :K :K :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 skuteristkam :OK: :K :K :K :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 za eno "krvodajalko" :) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 20, 2006 Deli Objavljeno Oktober 20, 2006 (popravljeno) Js ga dam tud čiiiiiiiist vsem :K .. edin Sandi k je bulana pa dva :K :K :P kaj pa me 2 :hmm: .jest tut bolana....napou mrtva :cry: ewo ti dam pa jest 2 :004 :004 za eno "krvodajalko" :) :004 :wacko: krvodajalka....... :kva2: ta bo zdej pomagu..... ewo vračam :004 Popravljeno Oktober 20, 2006. Popravil mina_15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Ok minca15... ker si napou mrtva, še tebi dva :K :K Če bi bila cela mrtva bi dubla pa tri :lol1: :lol1: :lol1: Pa še enga zame, da naum zmrznu, k grem zdele na mopedka :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Js ga dam tud čiiiiiiiist vsem :K .. edin Sandi k je bulana pa dva :K :K :P se pa splača bit bolan .) ekola vračam :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 čist vsem :004 naši sandici dva, d se čimprej pozdravi :004 :004 pa mausku tut dva d nau revež zmrzno :004 :004 hehe... *papa* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 tini...da se bi ji use uredul..in da bi dobila tist kar si zasluz :closedeyes: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Za vse tiste,ki jih imam v adresarju..... :naughty: se pravi _____,__________,______,_______,______________,______ in _______. :004 :K :winkiss: :oops: lp mina :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 se pravi _____,__________,______,_______,______________,______ in _______. :004 :K :winkiss: :oops: lp mina :wub: A na tri črke ni pa noben :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 lupčka: vsem na chatu, ne naštevam, da slučajno katerega ne pozabim :004 TiniRR (saj je na četu, ampak si ga vseeno zasluži!) :004 Prekmurcem v žabariji :004 pa še enmu :004 lp, nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 A na tri črke ni pa noben :( ne ni........ampak ti ga lahko tut dam :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Dones dam pa enemu županskemu kandidatu enga :004 je še mene potegnil not :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se