Icy Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 (popravljeno) Takole: Snip, snip, snip, ... Tile za dečke imajo malenkost višjo koncentracijo virusov, vendar ni nevarnosti, da bi zaradi tega obležali. M. Dečki pa prou čakamo včas, da pod ktero obležimo :blush: al pa na kjeri :devil: Lupčka tut zate :004 :004 :004 :004 :004 ups mal me je zaneslo :wub: Popravljeno November 6, 2006. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 (popravljeno) Takole: po enga :004 vsem deklicam (predvsem Anni, Alki, Soncy, Vale, Nini, Bibi, Lidiji, Hellenci, - sigurno sem kiro pozabla) in po enga :004 vsem dečkom (Mausu, Marji, Volku, Fiusu, Aliju, Jagru, Djokotu, Žaži - se pardoniram tistim, ki sem jih zgrešila). Tile za dečke imajo malenkost višjo koncentracijo virusov, vendar ni nevarnosti, da bi zaradi tega obležali. M. Hm, a ga naj vrnem :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Vsekakor :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 A tok si si jih zaslužila .) :hmm: Popravljeno November 6, 2006. Popravil MARJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Hm, a ga naj vrnem :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Vsekakor :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 A tok si si jih zaslužila .) :hmm: Valjda sem si jih - vsaj tolk O:-) Icy - ti si pa zaslužš enga velicga :004 (vsaj takole, k te u živo že tko zloooooo dog nism vidla). Klimbra - jst nikoli ne jamram. Od kdaj se pa ti ne maraš kušvat :hmm: M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Snip ... jst nikoli ne jamram. :hmm: M. Pa si ti o temle čist prepričana .) :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Valjda sem si jih - vsaj tolk O:-) Icy - ti si pa zaslužš enga velicga :004 (vsaj takole, k te u živo že tko zloooooo dog nism vidla). Klimbra - jst nikoli ne jamram. Od kdaj se pa ti ne maraš kušvat :hmm: M. Nasprotno....spoštovani kolega Zelo rad izmenjujem bakterije in bacile na tak način.....ampak..... Ne s toliko naenkrat......to bi znalo bit že naravnost izzivanje usode :xx: :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Nasprotno....spoštovani kolega Zelo rad izmenjujem bakterije in bacile na tak način.....ampak..... Ne s toliko naenkrat......to bi znalo bit že naravnost izzivanje usode :xx: :xx: :xx: :xx: Klimbra osel ... MDR je kolegica ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Klimbra osel ... MDR je kolegica ... Ti pa.....moja KAJ??????......za sošsolko me ne priznavaš,..........hiiiiiiiii....sem se spomnila.......imaginarna konkubina :OK: :OK: :OK: :OK: BTW.....odgovarjal sem MARJI :fredy: Ti pa.....moja KAJ??????......za sošsolko me ne priznavaš,..........hiiiiiiiii....sem se spomnila.......imaginarna konkubina :OK: :OK: :OK: :OK: BTW.....odgovarjal sem MARJI :fredy: FAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Se opravičujem.......... Moje betežne oči :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 BTW.....odgovarjal sem MARJI :fredy: Če pa si pod MDRjino objavo pisal ... buksl .., Na ti enga :004, pa še :004 MDRji .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Kaj pa ne'ga v Center Slovenije???! :hmm: :hmm: :? kera njega :hmm: če si nase mislu.ti ga z veseljem dam :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Enga moji Tinčki, k je še ene obveznosti frej in k je tko zlo pridna :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 za vse shadowke :K :K :K :K :K :K :K :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 vračam MDR :004 pa še vsem, ki me poznajo :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 evo tamalček :004 kontra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 evo tamalček :004 kontra :kva2: ...:010... :blush: ... vračam 2 :004 :004..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Enga :004 za eno :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Za dobro jutro enega :004 da bo lepši dan! Eden :004 naj gre pa kar tako okoli. :004 tega naj pa vzame tisti ali tista ki bi ga hotel/a imet in ji /mu to polepša dan! A ja Lobo :OK: , Kunigunda sprašuje kdo je Šmithof :whistle: , pravi, da ga ne pozna :P ! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Za mojo drago :004 :004 :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 vsem za lep in uspešn dan :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 (popravljeno) Za mojo boljšo polovico! :blush: :wub: :004 Popravljeno November 8, 2006. Popravil Pimpi limpi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Za mojo drago :004 :004 :004 :wub: hvala dragi... tudi tebi :004 :004 :004 :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Za mojo drago :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 poljubček sonji v marburg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 za VSE Motosvetovke :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 enga petri kresnem :grim :wub: :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 tegale :K pa podarjam Irenci :OK: že veš za kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se