BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Parkli dobijo batine... Batine! :lol1: Ko bi ti vedo, da imajo parkli VELIKEGA bi ti tudi hotu bit parkl! :blink: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 :wub: za eno ki se je do malprejle delala da je moj ledvicni pas, pa zato kker je blo vse skupej fajn :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 za vse Miklavže,ki bojo danes popedenali svoje izbranke :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Sanda a si nastavla Miklavzu? :naughty: Ce nisi... nc ne bo :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Miklavžu :004 k bo mogu tolk šib raznosit :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Miklavžu :004 k bo mogu tolk šib raznosit :slap: Če nisi bla pridna boš pa dobila od parkla po ritki! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 kaj pa men ... sem miklavž :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Če nisi bla pridna boš pa dobila od parkla po ritki! :devil: nč ne bo :grrr sm ga že požrla :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Sanda a si nastavla Miklavzu? :naughty: Ce nisi... nc ne bo :huh: ja nisem še,bom pa ITAK :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Kušuvat me nena rabiš, grema rajši na pir. Samo ne topliga, rajši mrzliga! :beer1: samo reci kje in kdaj :P mrzu ja :OK: pol pa... Irenca :004 kr tko k je fest punca in shadowka :P lp kađiva vračam, d ne ostanem dolžna :004 a sicr si pa še ti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Miklavžu :004 k bo mogu tolk šib raznosit :slap: miklavževki -sončy k je pridkana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Sanda a si nastavla Miklavzu? :naughty: Ce nisi... nc ne bo :huh: jz sm mu, pa mi bo še enga mopija prnesu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 nč ne bo :grrr sm ga že požrla :lol1: globoko grlo... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 miklavževki -sončy k je pridkana miklavževka? :lol1: :lol1: ok, vračam :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 globoko grlo... :lol1: tko pr vas temu rečete? :kva2: pr nas je to prehranjevanje :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Mojemu pikcu:004 , da bo dons naredu izpit! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Moji Ninji :ninja: :004 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Meni ne da pa nobeden več lupčka :cry: :cry: :cry: Si ga bom pa kar sama sebi dala :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Meni ne da pa nobeden več lupčka :cry: :cry: :cry: Si ga bom pa kar sama sebi dala :004 :004 ekola, sam zate k si iz sosednje občine :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 ekola, sam zate k si iz sosednje občine :004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii JUPI JUPI JUPI LUPČKA DOBILA!! Se morava naslednjo sezono kaj dogovorit in se kam skupaj zapeljat, če sva že sosede (pa čeprav so občine mišljene) !!! Ti ga pa vračam :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Meni ne da pa nobeden več lupčka :cry: :cry: :cry: Si ga bom pa kar sama sebi dala :004 :004 A vala, če ti ga jaz pripopam? :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Enga zase, da prezivim danasnjo bedo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Enga zase, da prezivim danasnjo bedo :closedeyes: na, pa še od mene enga :004 da boš sigurno preživu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 za vse kolegice :004 in kolege :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Meni ne da pa nobeden več lupčka :cry: :cry: :cry: Si ga bom pa kar sama sebi dala :004 :004 jaz teb ti men .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se