wind Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 (popravljeno) :? Pa porkadus, kaka guzva je ratala... :xx: :krneki: T., Vapo in Lobster, v petek pri Maratonu obracunam z vami... Popravljeno December 7, 2006. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Leži nafajhtan pod mizo pri Palmi. Lažnivec lažnivi, pri Palmi nisem bil, odkar je Franca vmr!!! :grrr Sicer pa, kaj si bojo te ljudje mislili o meni, če boš take kvaso. Jaz sploh ne pijem alkohola. :P Še za Lobota en bacio della morte. :004 T., Vapo in Lobster, v petek pri Maratonu obracunam z vami... Nič ne boš ti obračunaval z mano. Z mano bo baje obračunavala pridna, dolgonoga, obenone bjonda. :grim Poudarek je na "pridna". :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Poudarek je na "pridna". :devil: Zate tko al tko ni nbena zadost pridna :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Spet? :eek: Upam da ne :huh: Pa kak spet, jebotebok! Sem rekel, da tam nisem ležal pod mizo, odkar je Franca šel v večna lovišča. Od tega je pa že sigurno kaki mesec al pa dva. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Nič ne boš ti obračunaval z mano. Z mano bo baje obračunavala pridna, dolgonoga, obenone bjonda. :grim Poudarek je na "pridna". :devil: A niso vse???! :grrr :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Pa kak spet, jebotebok! Sem rekel, da tam nisem ležal pod mizo, odkar je Franca šel v večna lovišča. Od tega je pa že sigurno kaki mesec al pa dva. :grim Če prav razumem, zdaj na mizi ležiš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 A niso vse???! :grrr :evilgrin: Sčasoma so. Maš prav. :evilgrin: Če prav razumem, zdaj na mizi ležiš :P Baba čohjena! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Baba čohjena! :P Ampak rad me maš pa še vseen a ne da :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Ampak rad me maš pa še vseen a ne da :D Kolikor se jaz spoznam na veterino, je Vapson totalno ruknjen na babe čohnjene. Nimaš razlogov za skrbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Kolikor se jaz spoznam na veterino, je Vapson totalno ruknjen na babe čohnjene. Nimaš razlogov za skrbi. Hvala za pojasnilo, pa vendar za žival-baba čohnjena-še nisem čula :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Hvala za pojasnilo, pa vendar za žival-baba čohnjena-še nisem čula :grrr :P ...kaj češ, si pač še hudo mlada. :friend1: Jas, diplomirani živinorejec, pa jih (s)poznam. In to mnogo njih... :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 ...kaj češ, si pač še hudo mlada. :friend1: Jas, diplomirani živinorejec, pa jih (s)poznam. In to mnogo njih... :whistle: :winkiss: jst pa nč ne vrjamem dokler ne vidm :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Lobotu ga vračam :004 pa še meni enega zato ker zato :004 drugemu ga pa ne dam :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 drugemu ga pa ne dam :devil: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 ...kaj češ, si pač še hudo mlada. :friend1: Jas, diplomirani živinorejec, pa jih (s)poznam. In to mnogo njih... :whistle: :winkiss: Uh s kakimi se tle obkladate namesto da bi se :004 ! Mladina mladina. Ne veste, kako čas hiti in potem vam bo žal. (meni ni, ker sem se rajš cartal kot kregal) Zato enga pošiljam First , ker mi je zadnjič tako lepo nazdravila. Upam da bo še šansa, da to v živo nardiva :004 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Zato enga pošiljam First , ker mi je zadnjič tako lepo nazdravila. Upam da bo še šansa, da to v živo nardiva :004 :naughty: :D Ja res sva sam na daleč nazdravila, tko da naslednjič... :D Pa hvala za :004 vračam :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Kolikor se jaz spoznam na veterino, je Vapson totalno ruknjen na babe čohnjene. Nimaš razlogov za skrbi. Sploh! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Opažam, da se prav steklo gonite. Cepljenje za vse tukaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Za Carico enga... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 IIIIIIIIIIIIIIIIi kako lepo, ste mi lupčke potalali, kako je pa to pasalo! VRAČAM VRAČAM! Enega :004 dam Lobu enega :004 dam Štuhcu enega :004 Bandy-ju Pa seveda dam enega :004 ekstra pocukranega naši dragi SONČKI (na koncu zato, ker so te najslajši) !!!! Lep dan vsem skupaj naj ti sonce sveti v vse temne kote živlenja Ne bom naštevala ker pol koga in kero spustim ampak najprej Miklaužu za "štrikce" :004 pa za punce :004 sanjave in fante :004 taprave pravi fantje na PRAVIH motorjih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 enmu :004 k me vedno spravi v dobro voljo :OK: pa ne me spet sprašvat, če je zate :kva2: sam vrni :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 očiju :grim :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 očiju :grim :004 :004 :004 :004 malčku seveda, druge pa niso ble pridne dovolj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 enmu :004 k me vedno spravi v dobro voljo :OK: pa ne me spet sprašvat, če je zate :kva2: sam vrni :lol1: a vrnem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 enmu :004 k me vedno spravi v dobro voljo :OK: pa ne me spet sprašvat, če je zate :kva2: sam vrni :lol1: :004 vračam Drugače pa enga extra :004 za eno simpatično pupo, k mi je večer polepšala :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se