ajgor the mad dog Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 enga vsem :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 :004 Kristjanu za današnjo vožnjo in sladoled :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 Vsem enga :004 Še posebej enega za primorsko sekcijo :004 in posebej za ženski del le te :004 Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 :004 :004 :004 :004 :004 :004 Za mojega najboljšega fanta...hvala za vse !!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 6, 2005 Deli Objavljeno Maj 6, 2005 (popravljeno) trenutno ne najdem bolj primerne teme: Ne :004 , ampak moško in hvaležno sežem v roko Ice-u za izredno človekoljubno dejanje - ukinitev "Dovolj mi je!!!!" topica. :grim Popravljeno Maj 6, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 6, 2005 Deli Objavljeno Maj 6, 2005 trenutno ne najdem bolj primerne teme: Ne :004 , ampak moško in hvaležno sežem v roko Ice-u za izredno človekoljubno dejanje - ukinitev "Dovolj mi je!!!!" topica. :grim ← ice :004 pa zame ker sem tok pridna :004 :004 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Maj 6, 2005 Deli Objavljeno Maj 6, 2005 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2005 Deli Objavljeno Maj 7, 2005 zame ker sem pridna tud v soboto pa ker bom pridna tud v nedeljo :004 pa enga :004 v zahvalo za prevoz učeri.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 moji mali Minci :004 :wub: :) (predn se mi zares rata vbit :blink: :P) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 enga vsem :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 :004 --> :wub: za srečno vožnjo na zahod Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 :004 na vzhod... :wub: .....cesta: prijetna, vreme: malce mrzlo, vendar brez padavin, no dobr no.. mal je šprical ;) ... to sm pa itak že navajena :kva2: :lol1: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 enga mojmu dragemu,ki si ji izbral prelep deževen in zasnežen dan za vožnjo z motorjem :004 upam da se ne boš prehladil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 (popravljeno) Jst pa :004 vsem, k me majo radi, pa tut unim, k me majo mal manj, al pa sploh nič...... Pa Perli enega :004 k glih v tej temi gleda če ji je kdo lubčka pustil .) pa še Pirrulzu, k tut zdele gleda sem notri enega :004 Popravljeno Maj 9, 2005. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 lej, zdajle bova tekmovala kdo bo prej - za pir - a je prav, Pirrulz? :004 ... za vse najdražje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 (popravljeno) o hvala evo tebi nazaj :004 :lol: pa še enih par :004 --> :wub: za uspešno zaključeno migracijo na zahod. Popravljeno Maj 9, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 hehe, prva sem bla! :OK: sicer igrca po mojih pravilih, kr tko mal, pa na hitr, ampak naj mi bo, ane?! za pir je vedno vredno sodelovat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 (popravljeno) cela zbrka... sploh ne vem kdo je komu kaj poslal hehehe :slap: za pirrulza :004 , k je ostal brez enega pira hehehehe Popravljeno Maj 9, 2005. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 hehe, prva sem bla! sicer igrca po mojih pravilih, kr tko na hitr, ampak naj mi bo, ane?! :OK: ← jaz sem jih moral več dat, pa to malo traja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 jaz sem jih moral več dat, pa to malo traja :grim ← aaaaaaaaaa, ne vem, ne vem, če je to res ... veš koliko je mojih najdražjih? O:-) - kdo ti je kriv, če si ne poenostaviš zadeve :P .) ... no, glavno, da bova spila pirček, ane?! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Pa še enega "bačija" Perli za uspešno posredovanje v petek ;) . Pa enega bačija za lepo nedeljsko vreme in motoriranje po obali :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2005 lej, zdajle bova tekmovala kdo bo prej - za pir - a je prav, Pirrulz? :004 ... za vse najdražje .) ← o hvala kontriram in podvojim dozo :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Pa še enega "bačija" Perli za uspešno posredovanje v petek ;) . Pa enega bačija za lepo nedeljsko vreme in motoriranje po obali :yea2: ← uauuu, to pomeni, da si "on the road"! B) B) B) hudo vesela zate :yes: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 o hvala kontriram in podvojim dozo :004 :004 ← ojojojoj, danes pa vidim, da je res lepo imeti "svoje" ljudi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se