First Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Za vsako ko vidim da First nekomu pošilja poljubčke skočim pogledat če to meni, pa me za vsako neki Vapotek prešiša. :naughty: :lol1: Eto sam zate :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) :lol1: Eto sam zate :004 :010 :grupni: :010 P.S. Vraččččččaaaammmmm :004 Popravljeno December 22, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Če pa nimaš osebne, bodo pa že joške dovolj :grim Osebne res nimam :grrr Zaj pa še vprašaj winda kdaj pride joške pogledat :P :010 :grupni: :010 P.S. Vraččččččaaaammmmm :004 Če bi vedla da bo tako veselje, bi ti pa že prej kakšnega dala :D :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P_E_T_R_A_ Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 enga prov posebnga :004 za Piksno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Še NA nč se ne spuščam :P Pa je le nekdo opazil. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 :004 :004 :004 :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Vsem motosvetovkam :004 ! :yea1: :yea1: :yea1: tooooooooooooooooooooooooooo Samo LOBOTU :004 :004 :004 :004 k tako lepo skrbi za nas motosvetovke, da se nam ne izsuši koža :slap: :worship: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Osebne res nimam :grrr Zaj pa še vprašaj winda kdaj pride joške pogledat :P Kaj delas cez eno uro? :hmm: :004 5 pirov sem spil, LASKIH!! Svaka mi cast! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Kaj delas cez eno uro? :hmm: :004 5 pirov sem spil, LASKIH!! Svaka mi cast! Kurba pijana, da bi pa poklical, to pa ne! :angry: Nič ne bo z joški! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Osebne res nimam :grrr Zaj pa še vprašaj winda kdaj pride joške pogledat :P Če bi vedla da bo tako veselje, bi ti pa že prej kakšnega dala :D :004 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Kurba pijana, da bi pa poklical, to pa ne! :angry: Nič ne bo z joški! :grrr Sej da bi pa še mene povabla, ko mata te turneje itak zelo pogosto, to pa tut ne :angry: Nič ne bo z joški! :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Sej da bi pa še mene povabla, ko mata te turneje itak zelo pogosto, to pa tut ne :angry: Nič ne bo z joški! :grrr :P A če te jaz povabim bo kej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Nič ne bo z joški! :grrr Tak se govori! :grim A če te jaz povabim bo kej :naughty: Seveda bo. Batine! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Seveda bo. Batine! :angry: :nono: nič se razburjat. Če se pametno zmenmo bo za vse dost. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 :nono: nič se razburjat. Če se pametno zmenmo bo za vse dost. :whistle: :hmm: Maš prav. Ampak pir pa moraš vseeno plačat. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 :hmm: Maš prav. Ampak pir pa moraš vseeno plačat. :P Greva v virtualno al boš na zaresnega počakal. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Kurba pijana, da bi pa poklical, to pa ne! :angry: Nič ne bo z joški! :grrr Tole prenapihovanje okrog Zlatolaske je pa zanimivo. Pomojem bo uletel en taprav dedec in bo opravil zadevo, medtem ko se bosta še vedno prerekala. Kaj češ - naravna selekcija. Hehehe... :devil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) A če te jaz povabim bo kej :naughty: Ne upam komentirat :xx: Tak se govori! :grim Seveda bo. Batine! :angry: To sem za oba vaju z windom misnla :P Tole prenapihovanje okrog Zlatolaske je pa zanimivo. Pomojem bo uletel en taprav dedec in bo opravil zadevo, medtem ko se bosta še vedno prerekala. Kaj češ - naravna selekcija. Hehehe... :devil: :D Ah oni tak al tak za Uniona živijo :cry: :cry: :cry: oz. Union živi zaradi njih :P v simbiozi živijo kaj čmo Popravljeno December 22, 2006. Popravil First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxf1 Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 soncy :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Mojim... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 soncy :friend2: iiii :OK: zame :010 vračam :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 23, 2006 Deli Objavljeno December 23, 2006 Še za neko, ker je malo .... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 23, 2006 Deli Objavljeno December 23, 2006 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 23, 2006 Deli Objavljeno December 23, 2006 :004 mormo ugibat za koga je? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 23, 2006 Deli Objavljeno December 23, 2006 :winkiss: za eno lustno :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se