Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Minci :004 :004 :004

vračam :004 :004

paše njemu, k mi srce začne biti hitreje, ko se pogovarjam z njim :rolleyes: :blush: :004 :winkiss:

Objavljeno
lobo kozel :rolleyes:

iiiiiii, kako kjut :wub:

Objavljeno
o pridna, lepo ,da si se mal spomnila name, tudi jaz tebi, da ti je vsaj pri srcu toplo, če je že zunaj tako mraz.... :004 :004 :004

Recimo, da je zunaj bolj toplo, kot meni pri srcu .) , ampak postane toplejše, ko vidiš da ljudem ni vseeno zate ;) :004 :004 :004

Objavljeno

za halsija :004

za njega, ker mi je polepšau učerajšnji večer :rolleyes: :004

in še za andreja, k se mi noče od nikjer prikazat :angry: :004

Objavljeno

:winkiss: :wub: eni k jo mam ful rad, pa k ma ona mene še bl nazaj :love1: :004 :blush:

Objavljeno
:winkiss: :wub: eni k jo mam ful rad, pa k ma ona mene še bl nazaj :love1: :004 :blush:

haha....vsaj priznov si :D :004 zate :wub:

Objavljeno

štajerkam :004

Objavljeno
aja? :kva2: vrnu pa ne boš? :evilgrin: :lol:

sej ti je vrnu še skor lepšega, kot si mu ga ti dala :whistle: :004

Objavljeno
Recimo, da je zunaj bolj toplo, kot meni pri srcu .) , ampak postane toplejše, ko vidiš da ljudem ni vseeno zate ;) :004 :004 :004

glede na tvojo lepo mladost, mislim, da bo še toliko toplih trenutkov, da boš pozabila na vse mrzle dni v tvojem srcu....., lep vikend..... :winkiss: :winkiss: :004 :004 :004 :004

Objavljeno
glede na tvojo lepo mladost, mislim, da bo še toliko toplih trenutkov, da boš pozabila na vse mrzle dni v tvojem srcu....., lep vikend..... :winkiss: :winkiss: :004 :004 :004 :004

Hvala tati :blush: , se vidiva ;) :004 :004 :004

Objavljeno

za nekoga k je bil dons tok pridn in celo noč ni pil :worship:

lubi sam zate :004 :004

Objavljeno

za enga k j posodu podrokavičke :004

Objavljeno

Jest morm pa mal nazaj potalat

:004 Tottyki, pa Zmajčku, pa Missi, pa Sonči, Mački, pa en kup za naprej :004 :004 :004

Objavljeno

VSEM totekom, pa tudi vsem motosvetovcem un grande beso!

:004

Objavljeno

Hej :winkiss: juhej upam,da si že na domači zemljici :yea1: dobro došla .) :yea2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!