motobaby Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Fak off, rezerva pa ze ne bom :angry2: ← daj ne se razburjat no :friend1: - ti boš glavni, a prou :OK: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 za iskalca redne zaposlitve :004 ← Pa res zavzeto isce sluzbo, saj ga po dolgem casu, spet ni med prvih 10 dnevnih piscev :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Pa res zavzeto isce sluzbo, saj ga po dolgem casu, spet ni med prvih 10 dnevnih piscev :) ← :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 za njo :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 za Bubico ... :004 ... ker je vrtnarka pa pol ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 za Bubico ... :004 ... ker je vrtnarka pa pol ... :D ← 2 metra v visino, cofi da te kap, vsebnost TH.......ups :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 2 metra v visino, cofi da te kap, vsebnost TH.......ups :blush: ← :kva2: :krneki: :whistle: maline, k bi ti vidu moje maline kolk so ogromne, sočne....mnjammmmmiiii.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 gues who!! :P .... :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 :kva2: :krneki: :whistle: maline, k bi ti vidu moje maline kolk so ogromne, sočne....mnjammmmmiiii.... :grim ← a boš mela kej degustacije :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 :kva2: :krneki: :whistle: maline, k bi ti vidu moje maline kolk so ogromne, sočne....mnjammmmmiiii.... :grim ← a si kje blizu Krškega doma..? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 a boš mela kej degustacije :naughty: :whistle: ← se bomo zmenil :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 a si kje blizu Krškega doma..? :lol1: ← to smo že obdelal :doze: blizu reaktorja, ja :grim :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 :kva2: :krneki: :whistle: maline, k bi ti vidu moje maline kolk so ogromne, sočne....mnjammmmmiiii.... :grim ← ...tudi sam gojim sočno kumaro.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 ...tudi sam gojim sočno kumaro.... :) ← smo slišal, ja :naughty: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 smo slišal, ja :naughty: :grim ← ..a se zmeniva za degustacijo ?... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 maline, k bi ti vidu moje maline kolk so ogromne, sočne....mnjammmmmiiii.... :grim A zdej se pa temu že "maline" reče? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 A zdej se pa temu že "maline" reče? ;) ← A nisi vedu?? :eek: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 A zdej se pa temu že "maline" reče? ;) ← pa porkafilk :doze: res so maline...kot maline.... :grim a narišem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 pa porkafilk :doze: res so maline...kot maline.... :grim a narišem? ← ja, ja, dej nariš :naughty: - saj ne upaš :devil: pa še enga :004 za gospo Malinovo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Mater se slinite. :slap: Evo jaz pa dam enega :004 še nedefiniranemu kosu hrane (mesnemu), ki ga čez cca. pol ure več ne bo. (oziroma, bo na varnem) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Mater se slinite. :slap: Evo jaz pa dam enega :004 še nedefiniranemu kosu hrane (mesnemu), ki ga čez cca. pol ure več ne bo. (oziroma, bo na varnem) :grim ← Jst sem mel dans domaco sunko notr. MMMmmm. Tko da lubcka prodajalki v mesnici, katera mi je tak dober sendvic napravla :004 (samnenaustakjenekigarjava :SS ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 za bončita :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 za enga :004 :004 pa upam, da ni v jami ostal, k ga ni že neki časa ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) za eno :004 ki je mošt zrihtala in kostanj ,,nabrala" ;) pa za eno :004 :004 :004 ki se mora že navsezgodaj zjutraj ubadati s staro, zafrustirano, najbrž frigidno prasico :friend1: Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil BC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 za vse tiste, ki dons ne bodo zahinavl :D :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 Pa še enga specialnega za mojega :wub: :004 CMOK (ti že veš zakaj si si ga zaslužil :blush: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se