osa rider Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 ene par za ene tri moje! :winkiss:
Sanda7 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 da pomislm komu vse ga bi danes pripopala Irencko s ga zasluž no pa Snoopy tud ajd pa nej bo še za mausa čeprov je tapravga fasov da ga tuki ne prkrajšam:004 hvala za družbico in drinkico ma Andreji glih ne vem če b ga dala,mislm ne vem če ga hoče,ma klinc nej ji bo k me je glih namagala u kartah pa nej bo še za Soncy en
YeTika Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 (popravljeno) njemu en kup.... d se ne bo sekiru preveč... :unsure: sj boo :friend1: Popravljeno April 20, 2009. Popravil YeTika
snoopy Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 (popravljeno) andreji irencko sandi7 za lep obisk učeri pa še moji k prav da jo ne maram Popravljeno April 20, 2009. Popravil snoopy
Andrejaa Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 da pomislm komu vse ga bi danes pripopala... ma Andreji glih ne vem če b ga dala,mislm ne vem če ga hoče,ma klinc nej ji bo k me je glih namagala u kartah Jao..kompliciraš :lol: ma dj mi ga pa je ane...četud me ta vikend prou nč nis marala ga vrnem Pa še za včerajšnjo družbo vsem na žegnu...sej veste keri ste Mausu duplega še za pijačko Pa še za Oso pa Ninjata k sm ju sam malčk vidla pol sta pa ušla
Sanda7 Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 ma en mičkn pa morm komplicirat sploh pa s ti en pussy lohk ga je vračat sej da b se pa ti spomnla pa m enga dala k sm bla tko fejst in sm ti mojga črička zaupala tako zadi kot spredi,...ijoj pa še če sam pomislm kaj je blo na njegovi levi... pa zrihtala sm t novo frizuro,pa jajčka skuhala pa mau mojh jagodk odstopla,....mejdun če pa to nej že na meji ljubezni nej me pa vrag pocitra :evilgrin: ta je pa sam zame k si ga še bom zaslužla
radoracer Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 .......ona že ve za katero je..... :winkiss:
Ninjaraider Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 (popravljeno) Vsem ridašicam enga luštnega Popravljeno April 20, 2009. Popravil Ninjaraider
osa rider Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Pa še za Oso pa Ninjata k sm ju sam malčk vidla pol sta pa ušla ja pupca drugič pa je treba mal prej prit . . . . .pa ne bova ušla . . . :naughty:
Irencko Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) Vsem ridašicam enga luštnega iii, vračam... ja pa drugič ne uidit no Popravljeno April 21, 2009. Popravil Irencko
Irencko Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) da pomislm komu vse ga bi danes pripopala Irencko s ga zasluž no pa Snoopy tud ajd pa nej bo še za mausa čeprov je tapravga fasov da ga tuki ne prkrajšam:004 hvala za družbico in drinkico ma Andreji glih ne vem če b ga dala,mislm ne vem če ga hoče,ma klinc nej ji bo k me je glih namagala u kartah pa nej bo še za Soncy en uopa zj pa š sončka zrihti d greva pa š snoopkotu vračam enga pa š rdečm vragcu enga k lih bere temo Popravljeno April 21, 2009. Popravil Irencko
viky Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 enga za mojga Stoneya enga pa za Mutiko
Gasperr Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 in še enga za Majo, Barbarao, Lejo, Marjeto, Vito, Laro....
brembo Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 za Andrejo k ne zna gasa spustit pa lev žmigovc dat pa za Jano
Andrejaa Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 za Andrejo k ne zna gasa spustit pa lev žmigovc dat pa za Jano Vračam k si tko lepo mahu
Ninč Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 v glavnem vsi fejst dedci ga dobite... do vseh bejb pa ne bo pršlo, ker bo prej zmankal... dobita pa riderca in TinaRR
riderrgirl Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 v glavnem vsi fejst dedci ga dobite... do vseh bejb pa ne bo pršlo, ker bo prej zmankal... dobita pa riderca in TinaRR uuu hvala..vračam.. pa še za... pridne... :winkiss:
gregorius Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 v glavnem vsi fejst dedci ga dobite... do vseh bejb pa ne bo pršlo, ker bo prej zmankal... dobita pa riderca in TinaRR jaz bi rajši enega uniona. može?
Ninč Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 jaz bi rajši enega uniona. može? bljak, za umazano vodo pa ne dam
brembo Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 v glavnem vsi fejst dedci ga dobite... mi fali še 5kil da bom dedec eh pa drugič
Ninč Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 mi fali še 5kil da bom dedec eh pa drugič to se ne gleda na kile če ti jih pa kronično primanjkuje, ti jih js z veseljem dam!
SharpNinja Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Za Tati ....tnx za poslane objemčke, so mi jih prenesli pubeci, Za Muti ....k se zihr nek okol fijaka s kwakcem, joj kk ti prvoščm, d si spet v sedlu ,
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se