Irencko Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 prijateljicam za petek ups... dele oboje pase k sm lih iz sihta pa se enm pridnem dans
YeTika Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 njemu.. d ne bo tko žalostn pa hud itak pa, en razlog več za pit ane :evilgrin:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Enga za Gloga, k so tko fajni obiski tm na tenisu (ko da bi bla nek na pikniku) Enga pa za Langus-a, k si je vzel par minutk svojga časa
snoopy Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 njemu.. d ne bo tko žalostn pa hud itak pa, en razlog več za pit ane :evilgrin: en razlog zmerej obstaja...drugič bom probu da bo razlog drugačen .) nazaj da nau foušije
Andrejaa Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 ta je pa spšl edišn za shadowke vračam pa tud jst podelujem ostalim pa še enga spešl za eno ritko včer k sm jo skoz križišča mela prebliz d neb kej jo pipala
pajkica Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 enmu ..... pa še drugmu mau večjega .... O:-) Furioso 1
Irencko Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 ta je pa spšl edišn za shadowke jst tut, jst tut pa š za ostale :004 :004 pa še en ritki, za včerišno dostavo perčka veseu zidar
pajkica Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 men ga pa nben ne da jaz sm pa tok dobra, pa noum našptevala pa kr usem po vrst aja bikezu pa enga spešl.... pa upam da noujo sosede spet fauš...... aja pa še enga....... za enga pa ne povem za kerga :xx: Furioso 1
riderrgirl Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 men ga pa nben ne da jaz sm pa tok dobra, pa noum našptevala pa kr usem po vrst aja bikezu pa enga spešl.... pa upam da noujo sosede spet fauš...... aja pa še enga....... za enga pa ne povem za kerga :xx: kako da ne sam spomnat se mormo... pa še za vse pridne bibe dons...
pajkica Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 kako da ne sam spomnat se mormo... pa še za vse pridne bibe dons... sej dobr da vas spomnm Furioso 1
YeTika Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 yetiki...k jo mam rd vračam žlehta :evilgrin:
Andrejaa Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Mausu pa Ninjaraiderju k znata bit simpatično lumpa :evilgrin: Pa za Irencko oz Ireno O:-) za izlet Pa za Sando k bu kmau doma...če bo posreč z mopedom in ne s podmornico :evilgrin: Pa enga najbl spešl za najbl spešl trenutke ever enmu pataplaču k ma sexy nove kopalke
Ninjaraider Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Ninjaraiderju k zna bit simpatičn lump :evilgrin: Hvala mačka pa kontra
Irencko Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Pa za Irencko oz Ireno O:-) za izlet ala bejba vračam se strinjam, supr izletek pa vsem današnjim obiskovalcem rid :004 :004
minca Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 (popravljeno) za njega k mi je polepšu vikend Popravljeno Maj 31, 2009. Popravil minca
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Mausu pa Ninjaraiderju k znata bit simpatično lumpa :evilgrin: Pa za Irencko oz Ireno O:-) za izlet Pa za Sando k bu kmau doma...če bo posreč z mopedom in ne s podmornico :evilgrin: Pa enga najbl spešl za najbl spešl trenutke ever enmu pataplaču k ma sexy nove kopalke tenkju,podmornco sm pa u balatonu pustila,..tko da vračam in za vse k sm vas pogrešala pa še za tiste,ki so mene pogrešal
Irencko Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 za Irencko enga lepega o vračam pa sem mene hecajo d šraufam, ala tebe smo pa pozabl dans ala si biu pridn pa š sandi enga za welcome back
pajkica Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 morm enga napopat drgač bo spet panika no ja no pa še enga za enga ( Ti znaš ........ ) Furioso in soncnca 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se