brembo Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 Brembo istu..ampak ti vsaj na MSN nabijaš :naughty: a bo dost ? na še enga
Ninjaraider Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 Ninjaraiderja sm vsaj iz avta ene 2 tedna nazj vidla :krneki: Zadne cajte sm več v avtu kot pa na mopedu k je vreme v riti :wacko: Pa enga slastnega nazaj
brembo Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 za Mojco čeprav ne bere tega ...ali pač :004
Sanda7 Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 Zate... k se ti je tok dal umetniško ustvarjat Mausu, če se mu ga bo sploh lah dal k ma nasmeh okol ust zarad servisa Sanda še za drinko zadnč Snoopy k se že spet nismo douh vidl :unsure: Brembo istu..ampak ti vsaj na MSN nabijaš :naughty: Ninjaraiderja sm vsaj iz avta ene 2 tedna nazj vidla :krneki: Pa eni sebičnic :evilgrin: k me clo neki uboga zadne cajte tenkju še kdaj ni problema,...na enga za čez vikend A jest tud kerga dobim? :naughty: a seveda ter za shadowke in ridaše pa še za mausa in soncy
soncy Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 pa še za mausa in soncy končno sem enga dočakala tale je pa sam za sando tale pa za vse prijatlje
Andrejaa Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 edini svetli točk danc tud če ne vidm danc
pajkica Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 enmu kr enga za dobr jutr soncnca in Furioso 1 1
ZD€N€ Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 enmu kr enga za dobr jutr kr kuševala bi se
pajkica Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 kr kuševala bi se a ti se pa neb ? soncnca in Furioso 1 1
YeTika Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 u LoHatc.. d bo pridn in se bo dobr nauču... :yes:
gandi Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 tenkju še kdaj ni problema,...na enga za čez vikend a seveda ter za shadowke in ridaše pa še za mausa in soncy Hvala sanda, vračam
Irencko Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 nekomu, zaradi kogar sm dns ž tk zmatrana ud šihta, še po kartici 10 minut skakala hvala...
Andrejaa Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 nekomu, zaradi kogar sm dns ž tk zmatrana ud šihta, še po kartici 10 minut skakala hvala... dobr vemo da je luna, ampak kaj ti je pa kartica nardila?? spominska?? zdravstvena?? aja..bančna!! si prevč šopingirala pa ni tla vč dinarčkov dt :evilgrin: ajdi teb k si se tok cajta trudla skakat
Irencko Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 (popravljeno) dobr vemo da je luna, ampak kaj ti je pa kartica nardila?? spominska?? zdravstvena?? aja..bančna!! si prevč šopingirala pa ni tla vč dinarčkov dt :evilgrin: ajdi teb k si se tok cajta trudla skakat zj sm se pa kr vidla ku uno vajvrco u ICE AGE hehe... ala š teb Popravljeno Julij 9, 2009. Popravil Irencko
maus Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 vsem mojim prijateljicam enega ... ostalim pa herpes
brembo Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 vsem mojim prijateljicam enega ... ostalim pa herpes maus...herpes kar obdrži :P za sodelavke enega oz enih 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se