maus Objavljeno December 31, 2009 Opozori Objavljeno December 31, 2009 back a ga nočš, ker mi ga vračaš dons pa vsem mojim prijateljicam enga za PETEEEEEEEEEEEEK velja samo, če se fočknete
SharpNinja Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 Za eno trnjulčico tamle v moji postli domina in klimbra 1 1
thumper Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 za vse ... pa še en za današnji sluzast asfalt da me ni skipal..
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 2, 2010 Opozori Objavljeno Januar 2, 2010 Predzadnga letos za žabčka A to je še stari al že kaki novi? Furioso 1
SharpNinja Objavljeno Januar 2, 2010 Opozori Objavljeno Januar 2, 2010 A to je še stari al že kaki novi? je še od lani, nč bat ........mislm, d bo kr za obdržat :grim Za fruštk je bi v živo, zdle za južno nj bo pa virtualn domina, thumper in klimbra 2 1
Irencko Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 a ga nočš, ker mi ga vračaš dons pa vsem mojim prijateljicam enga za PETEEEEEEEEEEEEK velja samo, če se fočknete uh vračam ti sojga dva aj :004
maus Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 (popravljeno) uh vračam ti sojga dva aj :004 tep tut enga seveda pa vsem svojim prijatlcam enga uelzgaaaaaaaaaaaa Popravljeno Januar 22, 2010. Popravil maus
Andrejaa Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 tep tut enga seveda pa vsem svojim prijatlcam enga uelzgaaaaaaaaaaaa Od tebe si ga pa že douih nism vzela lupčka.. Ti pošiljam dva v zameno
Ninč Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 danes je pa srečni dobitnik... en mlad, k ma dobro mašino pod ritko (čeprav to ni niti najvažnejše!), neda HONDAMANIA
pajkica Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 za vse k mi ga bojo vrnil :lol: soncnca in Furioso 1 1
Andrejaa Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 Nekomu ki ga zadne dni mau zapostavlam, ampak ne namern oz z lepim namenom Pa vsem k vas že douh..predouh nism vidla
maus Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 enga kr tko.. na monitor (seveda je gor moja zlata ribica)
YeTika Objavljeno Februar 5, 2010 Opozori Objavljeno Februar 5, 2010 ooooo... da mal polupčkam po tolk dougm času.. ) za Andrejo... d bo mal bl pridna ratala stric Maus... d ne bo tečka pa d mu mal polepšam vikend.. heheh Bremboo.. k me je že 2x povabu na kavico pa nkol nimam časa oprost, se ti oddolžim tkoj k bo mogoče Stric Snoopy... teb pa 2... una ta smešna ) če sm koga pozabla...
maxf1 Objavljeno Februar 5, 2010 Opozori Objavljeno Februar 5, 2010 (popravljeno) YeTika Popravljeno Februar 5, 2010. Popravil maxf1
Irencko Objavljeno Februar 6, 2010 Opozori Objavljeno Februar 6, 2010 nekomu, k mu bo všeč tut ''Daisy''
snoopy Objavljeno Februar 6, 2010 Opozori Objavljeno Februar 6, 2010 ooooo... da mal polupčkam po tolk dougm času.. ) za Andrejo... d bo mal bl pridna ratala stric Maus... d ne bo tečka pa d mu mal polepšam vikend.. heheh Bremboo.. k me je že 2x povabu na kavico pa nkol nimam časa oprost, se ti oddolžim tkoj k bo mogoče Stric Snoopy... teb pa 2... una ta smešna ) če sm koga pozabla... una ta smešna sam jst znam dat :004 pay back :evilgrin:
Andrejaa Objavljeno Februar 6, 2010 Opozori Objavljeno Februar 6, 2010 za vse k mormo delat tud ponoč Uuuuu tle sm pa tud jst bla ta tedn Kontra ooooo... da mal polupčkam po tolk dougm času.. ) za Andrejo... d bo mal bl pridna ratala .... Opala hvala za lupčka, pobožne želje pa kr obdrž Tudi tebi žlehta Bi še komu dala, ma bm že u živo
Sanda7 Objavljeno Februar 8, 2010 Opozori Objavljeno Februar 8, 2010 no sej edin tko se še kdo name spomni ekola za vse Shadowke pol pa za Mausa bando ridaško bando rakitnško pa za vse bejbe k jih je preveč pa ne bom naštevala itak veste pa za vse fejst fante
SharpNinja Objavljeno Februar 8, 2010 Opozori Objavljeno Februar 8, 2010 Enga dobi tlelele, enga grem pa tmlele prisnt TommyP 1
Irencko Objavljeno Februar 10, 2010 Opozori Objavljeno Februar 10, 2010 no sej edin tko se še kdo name spomni ekola za vse Shadowke pol pa za Mausa bando ridaško bando rakitnško pa za vse bejbe k jih je preveč pa ne bom naštevala itak veste pa za vse fejst fante vrača pa valda shadowkam :004 :004 in najmlajši pa ridašem
pajkica Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 dons lohka vsem enga mam dober izgovor Furioso, soncnca in Ervin93 2 1
SharpNinja Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Enga za srečno pot domov TommyP 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se