pajkica Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 danes enega za vse moje medicinske sestre in brate
maus Objavljeno Oktober 27, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2015 nema kave, nema ljubavi KARMEN1 1
maus Objavljeno Oktober 27, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2015 Zgrožen in ogorčen sem Bmflar, KARMEN1 in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 ...uuuu fak... tegale sem pa jest fasu... ... k sem se čiiiist po nesreč tlelele gor oglasu... ...no ja... bolel me ni nč.. :P Bmflar, KARMEN1 in Natty 3
Zivnorc Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 ...hmmm... zdej me pa vest peče... k sem kr tko uletu... pa ga fasu... .... mogoče pa sploh ni bil meni namenjen.... .... tko da ga vračam... :P Natty in KARMEN1 2
Bmflar Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 Sami slinavci tuki Natty, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4
Natty Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 pred 27 minutami, HD-Dyna pravi: Sami slinavci tuki ..nepane :) pred 48 minutami, Zivnorc pravi: ...hmmm... zdej me pa vest peče... k sem kr tko uletu... pa ga fasu... .... mogoče pa sploh ni bil meni namenjen.... .... tko da ga vračam... :P ...hehe....zakaj ga vračaš, če ni bil zate? Zivnorc in Bmflar 2
tadejh Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 prvi znak, da je to res je zanikanje :-P Bmflar in Zivnorc 2
Natty Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 Pravkar, tadejh pravi: prvi znak, da je to res je zanikanje :-P a-a, nene...to tud ne bo držalo Zivnorc in Bmflar 2
Zivnorc Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 pred 35 minutami, Natty pravi: ..nepane :) ...hehe....zakaj ga vračaš, če ni bil zate? ... šit... zdej smo pa tole čist skompliciral... ... hmmm... če un ni bil zame... pa sem ga pol teb vrnu... DEJ MI GA POL NAZAJ!!!! :P
Bmflar Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 Nimam smajlijev... Help slinovci ;-) Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 ... a veš kaj..... imaš srečo, da sem jest uletu tlele not... in prestregu tisto slino... čene bi jo ti fasou... pa bi se pol mogu ti z njo ukvarjat.... ... tko da... Pivo si mi dolžan... Spet. ...aja... pa Bmflar 1
Bmflar Objavljeno November 2, 2015 Opozori Objavljeno November 2, 2015 pred 16 minutami, Zivnorc pravi: Pivo si mi dolžan... ...aja... pa Kje pa kdaj ? Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno November 3, 2015 Opozori Objavljeno November 3, 2015 ...pr teb doma.... zvečer... .... poljubčka pa tvoja žena dobi...k se ne maram na brke kuševat.... :P Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se