pajkica Objavljeno Maj 7, 2015 Deli Objavljeno Maj 7, 2015 enga zase Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 12, 2015 Deli Objavljeno Maj 12, 2015 danes enega za vse moje medicinske sestre in brate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 3, 2015 Deli Objavljeno Junij 3, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 26, 2015 Deli Objavljeno Oktober 26, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 26, 2015 Deli Objavljeno Oktober 26, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 27, 2015 Deli Objavljeno Oktober 27, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 27, 2015 Deli Objavljeno Oktober 27, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 27, 2015 Deli Objavljeno Oktober 27, 2015 KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 27, 2015 Deli Objavljeno Oktober 27, 2015 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 27, 2015 Deli Objavljeno Oktober 27, 2015 nema kave, nema ljubavi KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Oktober 27, 2015 Deli Objavljeno Oktober 27, 2015 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 27, 2015 Deli Objavljeno Oktober 27, 2015 Zgrožen in ogorčen sem KARMEN1, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno Oktober 29, 2015 Deli Objavljeno Oktober 29, 2015 Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 ...uuuu fak... tegale sem pa jest fasu... ... k sem se čiiiist po nesreč tlelele gor oglasu... ...no ja... bolel me ni nč.. :P Bmflar, KARMEN1 in Natty 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 ...hmmm... zdej me pa vest peče... k sem kr tko uletu... pa ga fasu... .... mogoče pa sploh ni bil meni namenjen.... .... tko da ga vračam... :P Natty in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 Sami slinavci tuki Zivnorc, Natty, KARMEN1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 pred 27 minutami, HD-Dyna pravi: Sami slinavci tuki ..nepane :) pred 48 minutami, Zivnorc pravi: ...hmmm... zdej me pa vest peče... k sem kr tko uletu... pa ga fasu... .... mogoče pa sploh ni bil meni namenjen.... .... tko da ga vračam... :P ...hehe....zakaj ga vračaš, če ni bil zate? Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tadejh Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 prvi znak, da je to res je zanikanje :-P Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 Pravkar, tadejh pravi: prvi znak, da je to res je zanikanje :-P a-a, nene...to tud ne bo držalo Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 pred 35 minutami, Natty pravi: ..nepane :) ...hehe....zakaj ga vračaš, če ni bil zate? ... šit... zdej smo pa tole čist skompliciral... ... hmmm... če un ni bil zame... pa sem ga pol teb vrnu... DEJ MI GA POL NAZAJ!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 Nimam smajlijev... Help slinovci ;-) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 ... a veš kaj..... imaš srečo, da sem jest uletu tlele not... in prestregu tisto slino... čene bi jo ti fasou... pa bi se pol mogu ti z njo ukvarjat.... ... tko da... Pivo si mi dolžan... Spet. ...aja... pa Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 2, 2015 Deli Objavljeno November 2, 2015 pred 16 minutami, Zivnorc pravi: Pivo si mi dolžan... ...aja... pa Kje pa kdaj ? Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 3, 2015 Deli Objavljeno November 3, 2015 ...pr teb doma.... zvečer... .... poljubčka pa tvoja žena dobi...k se ne maram na brke kuševat.... :P Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se