pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Evo stari jaz ti dam enega mastnega pa globokega :004 :lol1: :lol1: ← A MEN PA NČ?? :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 evo, tebi pa jezik do glasilk :004 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :OK: :blush: sam ne vem kaj je tu tak smešno?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 jah...če je SHARKs tako na veliko kozlal ko sem mu samo srednje globokega stisnil, kakšna bruharija še bo le po tem, ki je šel do glasilk :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 glede nato, da je od tebe, mi sam :love1: :love1: :wub: :wub: dela...... :blush: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 jah...če je SHARKs tako na veliko kozlal ko sem mu samo srednje globokega stisnil, kakšna bruharija še bo le po tem, ki je šel do glasilk :kva2: :lol1: ← pirrulz, sm tih bod, k si že čist slinast, jezik pa itak do kolen, :004 ta je pa :grim :grim ne ne, ne povem :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Evo stari jaz ti dam enega mastnega pa globokega :004 :lol1: :lol1: ← :lol1: No, da se nauta preveč izljubila... vama obema enga :004 , sploh, da nau foušije :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 (popravljeno) no, to bi vaju pa rada vidla :kva2: :kva2: :kva2: Popravljeno Marec 9, 2005. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Pa sej boste še herpes staknil od tolk kušvanja! :P Pa en :004 na daljavo v Trzin, da ne bom čist :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 :lol1: No, da se nauta preveč izljubila... vama obema enga :004 , sploh, da nau foušije :grim ← evo hitro tebi enega nazaj :004 , da se ne bo SHARKi začel prej slinit :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 :lol1: No, da se nauta preveč izljubila... vama obema enga :004 , sploh, da nau foušije :grim ← ERA OSTAL SM BREZ BESED, lahko sm še vrnem :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 no, to bi vaju pa rada vidla :kva2: :kva2: :kva2: ← ni problema, ti se nama kr pridruži :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 pirrulz, sm tih bod, k si že čist slinast, jezik pa itak do kolen, :004 ta je pa :grim :grim ne ne, ne povem :grrr ← Ni do kolend... do mojih bezgavk je :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Ni do kolen... do mojih bezgavk je :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ← S katere strani.... :hmm: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Fak, mi je skor spodrsnilo na vsem tem slinjenu tlele not. Bežim ven in nobenmu ne pošiljam lubčka! :P Alla :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 S katere strani.... :hmm: :004 ← iz vseh strani - sam da je :devil: a's fovš?? :004 tut tebi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Fak, mi je skor spodrsnilo na vsem tem slinjenu tlele not. Bežim ven in nobenmu ne pošiljam lubčka! :P Alla :alien1: ← :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 spešli za Klimbro...k odlično kuha.....:004 Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 matr ste sladki :winkiss: kr eni bejbi... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Edine tri zveste stvari v življenju so: denar, pes in stara ženska.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Enga za mojo mami, ker je itak najbl fejst mami :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 :004 za enga posebnega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 :004 za vse, k nam gre sneg na kurac :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 Hvala, je pasal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se