Skoči na vsebino

Speedfight2-težava

KEBO

Priporočene objave

• 4 tedne pozneje...

zdaj smo ogotovil zakaj ne vžiga na štarter nekje so bli kabli zjeban pa ni blo potem iskre na svečki in seveda ni vžgal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hja, verjetno ti bo razneslo masino na naslednji daslji turi ko bo lepo zunaj. skoda pac

POŠTENO hehehehhehehe :slap: :whistle: :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hja, verjetno ti bo razneslo masino na naslednji daslji turi ko bo lepo zunaj. skoda pac

POŠTENO hehehehhehehe :slap:  :whistle:  :slap:

ka vi mene mogoč ke zajebavlete

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa če vam povem da ni v avspuhu.Direkt iz bloka se sliši!Ka če pa bi bil hin kakšn ležaj na blajerci :?

To k ti ruž je pr meni isto, za variomatom je en zobnik in če tist zobnik ni dobr pršraufan dela tak zvok, zato moraš dobr zategnt use skup

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Da nebom nove teme odpiral :P

No problem je tak imamo SF kateremu luci ne delajo, samo stop luc pa zmigavci tak da rele ni, pregledali smo vse zice pa vse ok. Kaj je mozno da zaradi omejevalca ne delajuejo Hellp

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če si polek naredo omejevalec lahko da tudi

naredi pred omejevalec en pretvornik da bo akumulator manj terpel pa boš vido :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Tak zdaj mam pa spet jaz en problem z skuterjem (Speed Fight2). Včasih ko speljem s polnim gasom, mi mašino nekak zaduši in spoh negre nikamor 10 km/h (tud če pri tem držiš ful gas).... pojma nimam kaj bi to lahko blo??? :eek: sej to mi že nekaj cajta dela samo.... tak več negre naprej.... ko se mi to zgodi na glavnem križišču za mano pa 20 avtov..... :ninja: je možno da ni dobro frgazer nastavljen pa da mašina dobi preveč zraka in ga zaduši?? če bi lahko blo to narobe kje se da frgazer nastavit?? :doze: čist nič še nevem o skuterjih tak da bodite potrpežljivi z mano. :cry: aja na skuterju so odstranjene blokade pa ZX-a mam gor..... :grrr

tnx za odgovore

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

jst mam tud speed fighta 2 blokade vn in zx meni je tudi ruzilo ker ni bil kurbelj prow sestavljen ko sm blokatorje vn pobiral se j zobnicek zmaknu in meni ga je tudi morilo sam sm karburator(fergazer) snel in ga opucal zdaj pa dela :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

o jebo mast...sami problemi s SP....

sam cudn meni se pa kej tazga se ni nrdil ce prow smo varjomatik in te pizdraije use doma vn sprawli...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja ce prow to uprasane ne spada u to temo....sam a obstaja kjer "CLUB" :afro1: skuterjow....pa 50 kubicnih alpa iz kitom!?!?!!?

:hmm: k pomojem bi to full zaziglo....edin kr je da je mal dowga se vozit naokol s skuterji k mal pocasi gre......mislm sej mi je 85km/h cist dovolj sam tko.... :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!