KEBO Objavljeno Februar 22, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 22, 2005 na to pa niti nism pomislo. bom vzel ono sranje ven pa bom vido če bo še pol ružlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Marec 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2005 zdaj smo ogotovil zakaj ne vžiga na štarter nekje so bli kabli zjeban pa ni blo potem iskre na svečki in seveda ni vžgal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 hja, verjetno ti bo razneslo masino na naslednji daslji turi ko bo lepo zunaj. skoda pac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2005 hja, verjetno ti bo razneslo masino na naslednji daslji turi ko bo lepo zunaj. skoda pac ← :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 hja, verjetno ti bo razneslo masino na naslednji daslji turi ko bo lepo zunaj. skoda pac ← POŠTENO hehehehhehehe :slap: :whistle: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2005 hja, verjetno ti bo razneslo masino na naslednji daslji turi ko bo lepo zunaj. skoda pac ← POŠTENO hehehehhehehe :slap: :whistle: :slap: ← ka vi mene mogoč ke zajebavlete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 Mal pa res.Sam res čist mejčken te pa res. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 pa če vam povem da ni v avspuhu.Direkt iz bloka se sliši!Ka če pa bi bil hin kakšn ležaj na blajerci :? ← To k ti ruž je pr meni isto, za variomatom je en zobnik in če tist zobnik ni dobr pršraufan dela tak zvok, zato moraš dobr zategnt use skup Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Če bi blo kaj z lagerji potem bi povsej verjetnosti že šel R.I.P :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Cilinder mislim rečt,sem pozabo napisat :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 2, 2005 Deli Objavljeno Maj 2, 2005 Da nebom nove teme odpiral :P No problem je tak imamo SF kateremu luci ne delajo, samo stop luc pa zmigavci tak da rele ni, pregledali smo vse zice pa vse ok. Kaj je mozno da zaradi omejevalca ne delajuejo Hellp LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_speed Objavljeno Maj 2, 2005 Deli Objavljeno Maj 2, 2005 če si polek naredo omejevalec lahko da tudi naredi pred omejevalec en pretvornik da bo akumulator manj terpel pa boš vido :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 2, 2005 Deli Objavljeno Maj 2, 2005 samo ce je 2 tedna delalo brez problemov zdja pa na1x bomo probali dat pretvornik :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-lover Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Tak zdaj mam pa spet jaz en problem z skuterjem (Speed Fight2). Včasih ko speljem s polnim gasom, mi mašino nekak zaduši in spoh negre nikamor 10 km/h (tud če pri tem držiš ful gas).... pojma nimam kaj bi to lahko blo??? :eek: sej to mi že nekaj cajta dela samo.... tak več negre naprej.... ko se mi to zgodi na glavnem križišču za mano pa 20 avtov..... :ninja: je možno da ni dobro frgazer nastavljen pa da mašina dobi preveč zraka in ga zaduši?? če bi lahko blo to narobe kje se da frgazer nastavit?? :doze: čist nič še nevem o skuterjih tak da bodite potrpežljivi z mano. :cry: aja na skuterju so odstranjene blokade pa ZX-a mam gor..... :grrr tnx za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xtreme speed Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 jst mam tud speed fighta 2 blokade vn in zx meni je tudi ruzilo ker ni bil kurbelj prow sestavljen ko sm blokatorje vn pobiral se j zobnicek zmaknu in meni ga je tudi morilo sam sm karburator(fergazer) snel in ga opucal zdaj pa dela :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed_fighter Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 o jebo mast...sami problemi s SP.... sam cudn meni se pa kej tazga se ni nrdil ce prow smo varjomatik in te pizdraije use doma vn sprawli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed_fighter Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 aja ce prow to uprasane ne spada u to temo....sam a obstaja kjer "CLUB" :afro1: skuterjow....pa 50 kubicnih alpa iz kitom!?!?!!? :hmm: k pomojem bi to full zaziglo....edin kr je da je mal dowga se vozit naokol s skuterji k mal pocasi gre......mislm sej mi je 85km/h cist dovolj sam tko.... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se