manjak Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Ja, sam na žalost je to bolj kratek članek. Mogoče bo drug mesec nadaljevnje, k na konc piše, kao da jim je un ta glaven tip še neki nakladu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Mogoce pa bo nadaljevanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 10, 2003 Deli Objavljeno September 10, 2003 Ja samo kaj pri teh testih človek sedi gor, al ga ob strani samo drži pa gas tišči? Ker mislim da je to najbolj pomemben dejavnik :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 Ja itaq, pol grem jest prec do kolega, k ma 100 kg pa nej mi gre tehničenga nardit :lol1: Na tehničnem prednjo kolo zapnejo med neke plošče, k pol držijo skuter na miru, pol pa oni nabije gas pa gre, kolker gre :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 Ja samo kaj pri teh testih človek sedi gor, al ga ob strani samo drži pa gas tišči? Ker mislim da je to najbolj pomemben dejavnik :) Na motoru sedi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 Kako bo na motorju sedu, pol ne bi blo realno. Mislim, sej zdej tut ni čist, sam pol bi blo pa še manj. On zraven stoji pa gas tiši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 Ne ne na vseh testih sedi en gor.....doben enna stoji zraven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 A res al kaj, to se mi zdi zlo čudno, Če bi že kdo mogu gor sedet bi bil to kvečjemu lastnik :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 A res al kaj, to se mi zdi zlo čudno, Če bi že kdo mogu gor sedet bi bil to kvečjemu lastnik :hmm: Mah pusti ti te.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Ni problema :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenkie Objavljeno Julij 17, 2004 Deli Objavljeno Julij 17, 2004 Samo kaj pa oni skuteri ko jim cena pade zato ker so kao eno leto stari pa niso rabljeni!!!!!! Kdaj bo veljalo to za piaggio mc3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gujdek Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 (popravljeno) kolega ma NRG MC3 '04, pa sn neki sn prebral da majo NRGji blokado na variomatu. je to res? kak se odstrani? lp Popravljeno September 2, 2004. Popravil gujdek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Samo kaj pa oni skuteri ko jim cena pade zato ker so kao eno leto stari pa niso rabljeni!!!!!! Kdaj bo veljalo to za piaggio mc3 sej velja za nrg, samo se more zgodit da jim ne uspe vseh skuterjev tistega letnika prodat, in ponavadi se skoraj vsi uspejo prodat, zato je težko najt nrg-je nove za 1 letnik nazaj :) :) moj bratranec je mel srečo, je 2003 kupo letnik 2002 nrg mc3 vodno hlajen in je dal nekaj malega čez 400k B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 mam en problem motor je namreč stau neki cajta pozim drgac sm ga vzgau vsak tedn/komi nevem zaka dans sm se mal furo neki trokera ka bi lahk blo premocna mesanca svecka je res mal zapacana :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 meni je tudi trokiral, pa sem svečko menjal, pol je pa spet vse normalno delalo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 na kolk je treba mejat batne obrocke spuco sm sveco pa vseen ni slo jutr bom novo kupo ce pa pol ne bo slo je pa neki druga :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 (popravljeno) odvisno od predelave :doze: Popravljeno Februar 21, 2005. Popravil PoŽiG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 pa si poskusil svecko, ce ima iskro ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 predelan ni nc razn blokade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 mogoce premocna mesanca,meni isto delalo ker sem premocno zmesal.....samo meni to 5 minut delalo z vkljucenimi ognji iz auspuha :blink: pol pa skut sploh vec vzgal ni......probaj se kaj cistega bencina zraven nalit pa bos vido ce je mesanca kriva :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 22, 2005 Deli Objavljeno Februar 22, 2005 mogoce premocna mesanca,meni isto delalo ker sem premocno zmesal.....samo meni to 5 minut delalo z vkljucenimi ognji iz auspuha :blink: pol pa skut sploh vec vzgal ni......probaj se kaj cistega bencina zraven nalit pa bos vido ce je mesanca kriva :doze: ← če ma vse original ma verjetno še oljno pumpo, tak da si ne dela sam mešanice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Februar 22, 2005 Deli Objavljeno Februar 22, 2005 jp sam mi mesa najbols da star bencin vn zlijem ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 ja ce ti sam mesa pol nima smisla bencina ven jemat...edino ce si kaj drugega not vlil :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Poglej če ti ni šel CDI. Al pa svečka. Benz pa daj nov notr mogoče je preveč oktanov zgubu pa motor noče vžgat. Zli vn bencin pa novga nali not pa probi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 kje zlijem ven tule odsrafam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se