Skoči na vsebino

Dobrodelni koncert za nakup reševalnega motorja

Priporočene objave

Objavljeno

Žijo Tadej!

Oprosti za zamudo. Bil sem teden dni na Češki.

Šel sem na Lavrico, kjer sta se poškodovala motorista. Lažje poškodbe. Hvala bogu.

Lep pozdrav

Primož

Objavljeno

Ja, dans sem vidu enga motorista- reševalca v akciji.

Sej vem da najbrž ni ta pravo mesto, sam ko smo že pri intervencijah, se mi zdi, da se eni vozniki glih na napačno mesto postavijo.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Včeraj okoli 18:15 videl reševalnega Varadera, ki je šel na intervencijo na Hladnikovi cesti (skoraj nasproti gostišča Lada). Brez problema se je prebil med vtričke.

Pol sta pa prišla še dva rešilca....

Tadej

• 1 mesec pozneje...
  • 8 mesecev pozneje...
Objavljeno

:hmm: Res žalostno ,da moramo iskati donatorje za reševalno motorno kolo!

Mislim , če bi se naši doktorji odrekli samo petini svojega lepega zasluška,za dva meseca ,bi imeli 40 ali še več ,dobro opremljenih motorjev ,za reševanje naših dragih življenj.

Oprostite takšno je moje mišlenje.

LP

Objavljeno

:hmm: Res žalostno ,da moramo iskati donatorje za reševalno motorno kolo!

Mislim , če bi se naši doktorji odrekli samo petini svojega lepega zasluška,za dva meseca ,bi imeli 40 ali še več ,dobro opremljenih motorjev ,za reševanje naših dragih življenj.

Oprostite takšno je moje mišlenje.

LP

Jaz pa mislim, da je tvoje mislenje cisto v kurcu.... I could be wrong though - just like you are.

Objavljeno

Nekateri dohtarji si definitvno bolj zaslužijo tiste svoje plače, kot pa policaji 21 novih motorjev(predvsem za varovanje "od vseh ogroženih riti" in za kakšno kasiranje kazni takrat in tam ko je najmanj potrebno).

Kaj ko bi kak njihov motor predali reševalcem? Mislim, da večina volilcev ne bi imela nič proti :?

Čudno, da za policaje ni bilo potrebno na nobene koncerte hoditi (in to za 11x večjo količino motorjev) :hmm:

Objavljeno

Čudno, da za policaje ni bilo potrebno na nobene koncerte hoditi (in to za 11x večjo količino motorjev) :hmm:

Popolnoma se strinjam. Žal.

Objavljeno

Vojska in policija pri svojem delu uporabljata motorje že od pamtiveka. Se spomite ameriških policajev in vojakov na HD in Indianih že pred I. svetovno vojno? Pa švabov na prikoličarjih med II. svetovno vojno. Pa po vojni miličnikov in partizanov na motorjih?

A se mogoče kdo spomni kakih reševalcev na motorju? Mislim da ne. In tako je v glavah ljudi še danes.

In potem je nakako samoumnevno, da lahko policija naroči motorje, da lahko vojska naroči motorje, pa pošta mopede. Iz davkoplačevalskega denarja.

Reševalci pa iz istega denarja ne morejo naročiti motorjev, ker to ni v planu, ker odgovorni oz. nabavni to niso dali v plan, ker jim reševalec na motornem kolesu predstavlja neko tabu in neobičajno sliko....

In ko bodo odgovorni oz. nabavi zbrisali iz glave, da motorno kolo pri svojem delu uporabljajo le policaji, vojaki in poštarji, bomo morali hoditi na omenjene dobrodelne koncerte in zbirati denar za reševalna motorna kolesa.

Tadej

Objavljeno

In ko bodo odgovorni oz. nabavi zbrisali iz glave, da motorno kolo pri svojem delu uporabljajo le policaji, vojaki in poštarji, bomo morali hoditi na omenjene dobrodelne koncerte in zbirati denar za reševalna motorna kolesa.

Tadej

In s tem nimamo nekateri nobenih problemov...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!