Ena Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Torej- fantje organizatorji-kapo dol!Dokazujete.da smo ljudje različni.Eni "zidate",drugi bi pa "podiral".Tisto,kar resnično šteje pa je občutek ,da je storjeno nekaj dobrega! Lp ena
quota Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Torej- fantje organizatorji-kapo dol!Dokazujete.da smo ljudje različni.Eni "zidate",drugi bi pa "podiral".Tisto,kar resnično šteje pa je občutek ,da je storjeno nekaj dobrega! Lp ena ← jap...ampak z občutki je pa težko življenja reševat, ker te občutek za čas v tem primeru močno prevara????
Ena Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Se strinjam,zato bomo pa prispeval vsak po svojih močeh.Pa še reč,da ni to dober filing.
MARJA Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Pridemo. Imam že 4 karte. Pa še nočne nimam, sem si frej uzel oziroma zamenjal.
.T. Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 V četrtek bo baje 20 stopinj. Torej pridemo z motorj :yea1: :yea2: :yea1: :yea2: Tadeji
pupa Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 A smo kaj zmenjeni, da se kje dobimo, da bomo skupaj?? :hmm:
Hanzi Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Sem definitvno za tvoj predlog pupa, samo če bo koncert trajal 4 ure ali kolikor je napovedano bo hanzi rabil kakšen stol, zato gre v akcijo za kako "vip" karto v kateri bo vklučen tudi kak stol, sicer ga bo treba pa s sabo prinest. :hmm: in se bojim da sedet pa ne bom mogel med "žurersko" množico. Jaz bom sigurno kake pol ure pred koncertom na na GR.
MaraudeR Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Na podlagi informacij organizatorja bo možno brezplačno parkiranje motociklov na ploščadi Gospodarskega razstavišča, ki bo pod nadzorom varnostnikov. Za četrtek so napovedane spomladanske temperature (do 12°C - razpršena oblačnost), tako da ni razloga za neudeležbo...
Einherjar Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Le kje bo moj motor na ta dan... - aja, na parkiriscu pred gospodarcem.
MaraudeR Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 (popravljeno) Če je komu pot do uradnih prodajnih mest predolga, bo nekaj vstopnic na voljo tudi ta torek v Klubu Firestarter (Kolezija) Če kdo potrebuje večje število vstopnic naj mi to sporoči :oops: CENA VSTOPNICE: 2.000 SIT + provizija :beer1: Popravljeno Marec 14, 2005. Popravil MaraudeR
Einherjar Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Dej ti tega cimvec prinesi, ker mislim, da noben od nasih ni v "predprodaji" karte nabavil, tako da jih bos lahko veliko naprej prodal.
quota Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Dej ti tega cimvec prinesi, ker mislim, da noben od nasih ni v "predprodaji" karte nabavil, tako da jih bos lahko veliko naprej prodal. ← Samo da mu ne bo slabo od provizij :OK:
Einherjar Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Samo da mu ne bo slabo od provizij :OK: ← Vsak naj svoje breme nosi... :)
MaraudeR Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Dej ti tega cimvec prinesi, ker mislim, da noben od nasih ni v "predprodaji" karte nabavil, tako da jih bos lahko veliko naprej prodal. ← edini problem je, ker moram vse te vstopnice predhodno kupiti (plačati), tako da si ne morem privoščiti viška - SITI BROKER jih ne daje na dobavnico... potrebujem torej vsaj približno število vstopnic...
Einherjar Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 edini problem je, ker moram vse te vstopnice predhodno kupiti (plačati), tako da si ne morem privoščiti viška - SITI BROKER jih ne daje na dobavnico... potrebujem torej vsaj približno število vstopnic... ← Glej sploh ni panike, se vedno lahko v cetrtek kupimo, ko pridemo tja...
Godfather Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Ob kateri uri se koncert začne ?
.T. Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 A se bo kej prej mogoče dogajal kakšen "poligon"? Tadej
Nagaya Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 A smo kaj zmenjeni, da se kje dobimo, da bomo skupaj?? :hmm: ← u ja...bodmo skupaj :kva2: alo pupa :blink: ??
MaraudeR Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 A se bo kej prej mogoče dogajal kakšen "poligon"? Tadej ← Glede na najnovejše informacije s strani organizatorja se vrata GRja odprejo ob 19.00, tako da se bo lahko v miru parkiralo motorje in ogledalo predstavitev delavnic varne vožnje na ploščadi pred halo...
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 a se cena v predprodaji razlikuje od tiste na licu mesta(oz. zakaj vsi v predprodaji kupujete)?
Mustang Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 a se cena v predprodaji razlikuje od tiste na licu mesta(oz. zakaj vsi v predprodaji kupujete)? ← Ker bo koncert najverjetneje razprodan, pa se grebemo za karte! :wacko:
Gregs Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 a se cena v predprodaji razlikuje od tiste na licu mesta(oz. zakaj vsi v predprodaji kupujete)? ← TC, pa pismo, pišeš, kot da bi bil blond!!! Kupiš prej, da daš podporo, da organizatorji vidijo, da se zadeva odvija in prodaja... :blink:
Gregs Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Mimogrede: (pogovor z mojo mamo po ogledu reklamnega plakata za reševalni motor, prilepljenega na moj avto. Dodatek: kljub temu, da ni najbolj navdušena nad tem, da se sin prevaža z motorjem, ampak kar ne ubija, okrepi, si misli, da "vsako tele ima svoje vesele" in podobne rečenice... se pa kljub temu rada kdaj zapelje z menoj in užije veter v laseh...) M: ... a koncert bo?!... fino... za dodatni reševalni motor?! Super! Kdaj pa je?! A, v četrtek... Fino, fino... Koliko je pa karta? Aha, 2.000... No, bom pa rekla očetu, da greva pogledat... Aja, pa Nataša (op.: njena prijateljica) ma rada Predina... bom še njej pa njenemu možu rekla... pa bomo šli na koncert... :yea2: PS in Mimogrede: Moja starša sta zbrala več podpisov za varne ograje kot jaz... me je kar malo sram... O:-)
ixs Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 Tudi vsi tisti, ki še niste - pa bi radi oddali svoj podpis za zaščitne ograje lahko le to naredite pred koncertom 17.3.005 nekje od 19:00 ure dalje. Bomo na dvorišču na Maksijevem štantu, ki ga verjetno ne boszte mopgli spregedati..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se