LordSmith Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Mustang, se ne poznamo, toda, kaj si bil ti uni tip, ki si s čelado v roki maširal gori in dol po dvorani.-) Pozdrav od Roberta ← Če je bila čelada modra S1 si mene videl. .)
Einherjar Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Ce je bila celada v kufru na motorju, si pa mene videl :) Pirrulz - jup, se prej pa v soboto, ko igramo v Velenju
Lucky Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Ein, bi moral videt, kako se je dvorana razživela, ko je nastopil ansambel Korenine. Edini je tudi doživel bis. Ne moreš verjet, kaj delata polka in valček.
Manu Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Ojla, lepo, da je akcija (kot kaže glede na zbrana finančna sredstva) uspela . Na koncert nisem prišla, ker imam pač svoja načela glede določenih stvari (in oseb), sem pa danes nakazala "nekaj malega" , če bo slučajno zmanjkalo za kakšen del :) (upam, da je račun za nakup motorja še aktiven in da si ne bojo na KCju razdelili moj prispevek za povišanje plač :D ) :004
civava Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Zelo zanimivo je blo gledat kako je eden izmed temnopoltih italijanskih tolkalcev interpretiral tele polke in valčke. Se da zgleda na govejo muzko tud salso plesat.
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 (popravljeno) ...pri maksiju je pa eetaq dogajal :blush:..sam bladzo je malo bolj megleno vidu skozi objektiv...očitno :grrr Popravljeno Marec 18, 2005. Popravil Nagaya
pirrulz Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 (popravljeno) ...pri maksiju je pa eetaq dogajal :blush:..sam bladzo je malo bolj megleno vidu skozi objektiv...očitno :grrr ← :hmm: tu pa je nekdo preveč al pa premalo pira spil, da se mu je tako roka tresla... :lol: Dodatek: aha zdaj šele videl, da je bil Bladzo... Popravljeno Marec 18, 2005. Popravil pirrulz
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 ...fino blo...koncert čeden in bi ga človek prisel poslusat tudi ce izkupiček ne bi šel v dobrodelne namene.....ehm :doze: ...vsaj moja malenkost se mi zdi :blush: drugače mi je pa cisto prav prišel za lobiranje pri maksijevcih :grrr
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 :hmm: tu pa je nekdo preveč al pa premalo pira spil, da se mu je tako roka tresla... :lol: Dodatek: aha zdaj šele videl, da je bil Bladzo... ← no sej ani je tud dogajal :grrr
Alla Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 :eek: anA??? :eek: Kdo jo je pa tko svinsko razmazal? :o :kva2: Alla
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 :eek: anA??? :eek: Kdo jo je pa tko svinsko razmazal? :o :kva2: Alla ← bladzo :grrr ...eeatq :grrr
dave the wave Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Bil je zanimiv koncert, lepo je bilo videt znane obraze. Čestitke organizatorjem, pohvala Maksiju in Firestarterjem za aktivno delo. Pohvala pa tudi MOL in Akrapoviču za novi Hondi,ter vsem ostalim za... Reševalni skupini na motorjih pa želim uspešno in varno delo. :) Pupi pa sporočam, da ji ni uspelo, mi pokvarit večera z raznimi komentarji o celulitu ob nastopu Zmajčic. :P lp DTW :)
SiR Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 ..evoga... ← Nism vedu, da lohk vsak šminker svoj motor pod oder take prireditve postavi ;)
Icy Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 (popravljeno) Pa še mal mojih fotk. Popravljeno Marec 18, 2005. Popravil Icy
Icy Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 (popravljeno) Maksiji Popravljeno Marec 18, 2005. Popravil Icy
Icy Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Lucky, še enkrat hvala za Press kartico.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se