Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 nalepko sem pozabla uzet :wallbash:
Icy Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 nalepko sem pozabla uzet :wallbash: ← A si bla ti tut :bounce: ?? :D
Icy Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 (popravljeno) Dogajanje ... Sledi še nekaj fotk, samo obdelam jih še! Popravljeno Marec 18, 2005. Popravil Icy
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 A si bla ti tut :bounce: ?? :D ← vedno :bounce:
Godfather Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Bilo je full dobro, še posebej sem pa vesel da sem spoznal nekatere motosvetovce tudi v živo. :OK:
Icy Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Gremo dalje. Najprej "družinska" fotka
Icy Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 (popravljeno) Na naslednjih treh fotografijah je združeno bistvo včerajšnjega dogajanja. Fotografije ne potrebujejo komentarja in govorijo same za sebe. Respect vse reševalce na motorjih! Popravljeno Marec 18, 2005. Popravil Icy
ixs Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 ne.....to je motor, ki ga je podaril Akrapovič...... :OK:
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 kje sm pa jst? :D ← ti's biu pa na začetk' :photo:
SiR Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 ti's biu pa na začetk' :photo: ← ixs ma še en foto-dokument z zanimivim motivom :)
pirrulz Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Ixs, daj gor, daj gor, kaj čakaš... :kva2:
Wobewt Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Supr fotke, kul konzert, supr ppl!!! B) B) B) Pa premaw pira, pa preweč tečen redar brkonja.... <_< Pa preveč razprte Zmajčice... :o Al premaw? :fredy:
raubritter Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Raubritter-ji smo bli vesel :yea1: :yea2: :OK: premal obiska glede na namen koncerta :angry: :angry: glede na število mk v Sloveniji sem jih vidu zelo mav :angry: :angry:
Thundercat Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Moram pa priznat, da sem pričakoval več ljudi. Ja no, važno, da sta motorja pridobljena:)) in da smo se imeli fajn. ← res je...tudi sam sem pričakoval več folka, je pa bilo vzdušje zato na zelo visoki ravni.... Ein, bi moral videt, kako se je dvorana razživela, ko je nastopil ansambel Korenine. Edini je tudi doživel bis. Ne moreš verjet, kaj delata polka in valček. ← korenine so zakon :yea2: z menoj sta bila 2 kolega ne-motorista, katerima se je v enem večeru porušil ves stereotip o motoristih.... Zelo zanimivo je blo gledat kako je eden izmed temnopoltih italijanskih tolkalcev interpretiral tele polke in valčke. Se da zgleda na govejo muzko tud salso plesat. ← tisti temnopolti "zamejec" je res zakon :yea2: nažigal na odru(celo od Roknbend bobnarja je zamenjal na koncu) koncert je bil po mojem doživetju carski....folka ni bilo po pričakovanjih, vzdušje pa zagotovo na višku...všeč so mi bile zmajčice :blush: Furlanova :OK: , Korenine :yea2: in bobnarji :kva2: iz zamejstva.... Min. Bručan je tudi veselo skakal po odru ob slikanju z motorjem :D
anA Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 nalepko sem pozabla uzet :wallbash: ← Nč sekirat... mi vse vemo, pa bomo vse zrihtal!!!! :OK: Bomo dal velik nalepk... male, pa srednje, rdeče, rumene.... :devil: .) Fino je blo, sam zjutraj je blo kar težko vstat za v službo.... :glare: Vse blo fino, vse všeč.... sam premal ljudi.... :unsure: lp, anA
maus Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 A jaz tud dobim kakšno nalepko ???? :hmm: :yea2: lp maus
Nagaya Objavljeno Marec 18, 2005 Opozori Objavljeno Marec 18, 2005 Nč sekirat... mi vse vemo, pa bomo vse zrihtal!!!! :OK: Bomo dal velik nalepk... male, pa srednje, rdeče, rumene.... :devil: .) Fino je blo, sam zjutraj je blo kar težko vstat za v službo.... :glare: Vse blo fino, vse všeč.... sam premal ljudi.... :unsure: lp, anA ← eno taveeeelko za na haubo od polota :grrr ..... pa ful tamalih da polimam cel moped...k tale zelena barva res ni nicemur podobna :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se