Skoči na vsebino

Zadnja LED luč s smerokazi

Priporočene objave

Objavljeno

seos,

na netu sem enkrat videl neko zanjo luč (led diode), ki je imela tud funkcijo smerokazov. Npr. ko je motor laufa gori rdeča, ko pa vžgeš smerokaz pa pol luči utripa oranžno. Zadeva se mi je ful dobadla, sam zaj je ne najdem več. Ali kdo ve kje bi lahk to nabavil?

LP

Objavljeno

Kaksen www.louis.de ali kaj podobnega, sicer pa jo lahko sestaviš sam.

Objavljeno

Ja lahko in tudi ne preveč drago, še raje, če sam ne znaš štromat daš kakemu štromarju za narest. Rabiš dvobarvne ledice, ki imajo tri nogice(-,+rdeča,+rumena) delajo recimo na 2V, vežeš jih na štrom od zadnje luči, po 6 skupaj, ker maš 12V, druge nogice od rumene pa na stikalo za žmigavce in maš, nič kaj zakompleksano

• 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

Zanimivo, prvič vidim kaj takšnega!

A so v skrajnem desnem stolpcu navedene cene; v kakšni valuti? Upam da ne v €!!!

Objavljeno

zadnjič sem v Intersparu v MB videl tako zadevico na kolesarskem oddelku... ampak za 1800 sit ne moreš pričakovat čudeža po moje...

Objavljeno

To je v DK. 1 DK je 32 sit kakor vem. Tko da za mojo zadnjo luč pride tja okoli 32.000 sit kar se mi zdi kar predrago. Za avto sem dal 45k za obe zadnji luči cele v kromu tle pa naj bi dal 30.000 sit za 1 luč blehhh....

Bomo raj rami doma nardili z ledicami.

Edino, če kdo prodaja rabljeno ...

Objavljeno (popravljeno)
To je v DK. 1 DK je 32 sit kakor vem.  Tko da za mojo zadnjo luč pride tja okoli 32.000 sit kar se mi zdi kar predrago. Za avto sem dal 45k za obe zadnji luči cele v kromu tle pa naj bi dal 30.000 sit za 1 luč blehhh....

Bomo raj rami doma nardili z ledicami.

Edino, če kdo prodaja rabljeno ...

Če ti uspe narediti kot se šika, se priporočam, seveda če ne boš predrag! Luč R6!

Popravljeno . Popravil grk
Objavljeno
seos,

na netu sem enkrat videl neko zanjo luč (led diode), ki je imela tud funkcijo smerokazov. Npr. ko je motor laufa gori rdeča, ko pa vžgeš smerokaz pa pol luči utripa oranžno. Zadeva se mi je ful dobadla, sam zaj je ne najdem več. Ali kdo ve kje bi lahk to nabavil?

LP

najbol se ti splača, da nardiš tako, kot ti je burek reku! material te bo pršu okol 2000 oz. mal več in pol sam ploščico (vezavo) nardiš, pa prispajkaš gor!

Objavljeno

Jp bom naredu, smo že delali tko da ni panike. Bom pa zadaj naredil dva trikotnika z ledicami.

Ko naredim, vam slikam pa pokažem.

lp,

Objavljeno

pejt ti to uprašat raj pod motocikle. bi znal kej vec povedat pomojem :hmm:

• 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

No zdaj so že cenejše! Na internetni strani louis.de sem gledal, da pride 50 eur!

Objavljeno

a se da kj tazga tud za aprilio rs dobit???

Objavljeno

aaaa....pa je ta stvar z ledicami homologirana oz. ....legalna??

al bi se znalo zgodit, da ti kiflci kej težijo pol zaradi tega?

ali pa že na tehničnem če bi meu kakšne probleme??

kdo kej ve?

Objavljeno

drgač jih maš pa tut tuki: klik

Uf to pa strupeno zgleda :OK: Sam ne vem, kaj bi naši policaji rekli na to .)

Aja pa od loius.de se homologirane!

• 2 let pozneje...
Objavljeno
Ja lahko in tudi ne preveč drago, še raje, če sam ne znaš štromat daš kakemu štromarju za narest. Rabiš dvobarvne ledice, ki imajo tri nogice(-,+rdeča,+rumena) delajo recimo na 2V, vežeš jih na štrom od zadnje luči, po 6 skupaj, ker maš 12V, druge nogice od rumene pa na stikalo za žmigavce in maš, nič kaj zakompleksano

kje se pa kupi take posamezne led diode, ki jih potem sam vežeš?

hvala

• 3 let pozneje...
Objavljeno

Je imel kdo kaksne probleme na tehničnih ali s polocaji zaradi zadnje luči ker ima smerokaze noter ?

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!