Guest Brumer Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 (popravljeno) Aja pa kakšna koristna taktika bi prišla prav, poleg snajpanja v zadnji sekundi Jaz nebi tole po forumu objavljal(je preveč za pisat) poznam pa točno trik kako to funkcjonira,zato če si zainteresiran pokliči na GSM 040/702370 in ti razložim. Ps:še tole,če res misliš nekaj kupit nikoli se nenaganjaj z licitacijo ampak počakaj VEDNO do zadnje sekunde,štoparca je zakon.Samo primer pred tremi leti sem tako kupil nov leptop za ca 250 € sicer vreden ca 700 € !! Popravljeno April 22, 2009. Popravil Brumer
Fritz Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Pred dvema tednoma naročo pošilko iz Velike Britanije 9,99 funtov cena izdelka + 1,60 funtov poštnina. Praviš da Ebay in pošta še obstajata? Kdo bi rekel
bmwslo Objavljeno Julij 18, 2018 Opozori Objavljeno Julij 18, 2018 A je kdo vešč "prodaje" na ebay-u in bi mi bil pripravljen dat malo informacij - instrukcij, kako to poteka . nekaj bi rad prodal na ebay.de in nekaj na ebay.com
MdAzz Objavljeno Julij 20, 2018 Opozori Objavljeno Julij 20, 2018 Poklici pa bova sla skozi postopek, ni problema. O4I 7I3 I5I
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se