MARE 65 Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 Knjiga super, posebej za dni ko nisi na motorju in s pomočjo branja podoživljaš Miranovo pot. Miran :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 Pobarvanko.... :lol1: Ja, jaz sem jo prebarval na morju :OK: kar prehitro je bilo konc lušnega :) Miran, bili smo veš čas s teboj. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 (popravljeno) No, (fičo) izgleda, da je prišel čas, ko se bom moral končno podpisovati s pravi imenom. Veseli me, če Vam je bila moja knjiga "Z motorjem v preteklost - SIBIRIJA" všeč. Še bolj me veseli, če sem Vam s tem polepšal nekaj trenutkov Vašega življenja! V enako zadovoljstvo pa mi je, če dobim povratne informacije o kritiki, ki je vedno dobrodošla in poučna. S spoštovanjem Miran P.S. (Poznate tisto reklamo, ki pravi): "Če vam v treh tednih ne priraste k srcu, vam vrnemo denar". Popravljeno December 17, 2005. Popravil fičo sayo in Gregc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno December 17, 2005 Deli Objavljeno December 17, 2005 .že prebiram... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 17, 2005 Deli Objavljeno December 17, 2005 No, (fičo) izgleda, da je prišel čas, ko se bom moral končno podpisovati s pravi imenom. Veseli me, če Vam je bila moja knjiga "Z motorjem v preteklost - SIBIRIJA" všeč. Še bolj me veseli, če sem Vam s tem polepšal nekaj trenutkov Vašega življenja! V enako zadovoljstvo pa mi je, če dobim povratne informacije o kritiki, ki je vedno dobrodošla in poučna. S spoštovanjem Miran P.S. (Poznate tisto reklamo, ki pravi): "Če vam v treh tednih ne priraste k srcu, vam vrnemo denar". Ti nam raje vrni še eno tako slično.... :kva2: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 zdej jo Seba že dva večera zapored obdeluje,knjigo seveda :naughty: tako da čakam na vrsto,med tem pa mi vsake tolk pove kaj je prebral :OK: zanima me kakšno je blo nagradno uprašanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 22, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2005 zanima me kakšno je blo nagradno uprašanje Kakšne barve, so nosovi Sibirk? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 zdej jo Seba že dva večera zapored obdeluje,knjigo seveda :naughty: tako da čakam na vrsto,med tem pa mi vsake tolk pove kaj je prebral :OK: zanima me kakšno je blo nagradno uprašanje Kakšne barve, so nosovi Sibirk? Glavno, da so fejst, če so se Miranu dopadle bi se še meni.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 Nosovi sibirk so ziher rdeči, ker ga tulk pijejo :P Glihkar berem njegovo knjigo, sam bom mogu še enkrat prebrat, ker sem verjetno kaj spregledal. LP, M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 23, 2005 Deli Objavljeno December 23, 2005 zanima me kakšno je blo nagradno uprašanje Ni ga bilo, next time :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 (popravljeno) Biker's & motoristke & motoristi! Glede na dejstvo, da se je predvsem v zadnjem času oglasilo kar nekaj interesentov, ki bi želeli kupiti mojo knjigo "Z motorjem v preteklost - Sibirija", sporočam, da je knjiga žal že nekaj časa razprodana! Z vsem spoštovanjem! Miran Popravljeno November 10, 2006. Popravil fičo Gregc in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 Hej, Fičo, bomo pa v ilegali kopirali!! :kva1: Pa brez zamere, 'norec stari'! :beer2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Biker's & motoristke & motoristi! Glede na dejstvo, da se je predvsem v zadnjem času oglasilo kar nekaj interesentov, ki bi želeli kupiti mojo knjigo "Z motorjem v preteklost - Sibirija", sporočam, da je knjiga žal že nekaj časa razprodana! Z vsem spoštovanjem! Miran Kaj je zlata naklada.... :yea1: njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Škoda :( Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Ha jaz jo imam že od lanske zime, prebral sem jo v kosu brez predaha! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Ha jaz jo imam že od lanske zime, prebral sem jo v kosu brez predaha! :OK: Prebral sem jo pod letošnjimi morskimi Bori. :worship: :worship: :worship: Ne samo Fičotu, tudi sopotnici, ki je sedela od zadaj. :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Biker's & motoristke & motoristi! Glede na dejstvo, da se je predvsem v zadnjem času oglasilo kar nekaj interesentov, ki bi želeli kupiti mojo knjigo "Z motorjem v preteklost - Sibirija", sporočam, da je knjiga žal že nekaj časa razprodana! Z vsem spoštovanjem! Miran V naši knjižnici imajo kar 4 izvode, pravkar pogledal na Cobiss :OK: Se pravi, da če je knjiga zašla celo v našo luknjo se jo verjetno da dobiti tudi v kaki drugi knjžnici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 jp tudi v naši knjižnici so...grem jutri iskat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 Druš'na! Danes sem pospravljal po bajti in našel še (zadnji) izvod moje knjige, Z motorjem v preteklost - SIBIRIJA, katera je bila sicer že davno razprodana. Kdor bo prvi, po promocijski ceni: 15 EUR Gregc in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 fičo jst bi!!...Ti pošlm dnar po pošti ti pa men knjigo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 no če jo pa on slučajno ne, jo pa jz definitivno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 Dount vori,aj vil tejk it :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 CVIČKA1 & kađiva! Zelo mi je žal. .. 15 minut po moji objavi, me je poklical sodelavec, ki je slučajno "padel not". Obljubil sem mu in ne morem ga razočarati! Sorry!!! Bom pa pogledal v tiskarni, ker vem, da sta bili knjiga ali dve z neko napako. Če ju dobim, vama javim. Mislim, da bo ta izvod zastonj. Prinesem jo, pa še en drink bo padel zraven! Ne zamerita, poskusil bom s to drugo varianto. LPM. sayo in Gregc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 Kjer se prepirata dva...Tretji dobiček ima... :whistle: Ni problem Miran,bom si jo pa kje sposodil,čeprav bi jo še najraje mel doma.Lp :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 Kjer se prepirata dva...Tretji dobiček ima... :whistle: Ni problem Miran,bom si jo pa kje sposodil,čeprav bi jo še najraje mel doma.Lp :whistle: spizdi jo v kniženci za dobre stvari se splača vedno reskirat hamdala agar!!! sayo in P182 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se