NejcZ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Po moje pa to naredi kak cigomigo zbor babic in dedkov :whistle:
biker77 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 konec koncev je dolg zdržal v takem stanju kot je.. osebno sem pričakoval da bojo tut asfalt zjebal ko so pospravl vse.. pač slovenska mentaliteta.. res ne razumem..tolk mal bi blo treba pa bi ta mobikrog laufal na polno..mislim res ne vem v čem je fora.. uni k so pa tolk proti temu..bojo povedal čez kako leto ali dve kolk jim bo pol fajn..ko ne bo nič ali pa cela pizdarija..
Schmid87 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 odrinem čez pol urce iz Kranja :) adios
shark357 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Bjočes...I`m commin..jebesh prehlad :whistle: računam da bom gor okol 12 ure.....10min +- (štartam iz LJ čez 30min...če bi šel kdo zraven naj pokliče na mobi (051/339-557) ) Popravljeno September 23, 2007. Popravil shark357
CVIČKAR1 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Dve slikce od tega ko smo drgnli ko budale...zard enga bedaka ko je mel preveč olja... :headbang: :headbang: :headbang: Aja...To si morte ogledat...ker tolk moških z metlo ne bote več vidl... :naughty: :naughty: :naughty:
GhostRR Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Dve slikce od tega ko smo drgnli ko budale...zard enga bedaka ko je mel preveč olja... :headbang: :headbang: :headbang: Aja...To si morte ogledat...ker tolk moških z metlo ne bote več vidl... :naughty: :naughty: :naughty: wow... zdaj pa počasi že verjamem v udarniške akcije žaganja dreves za izletne cone :P :whistle:
helmut Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 danes smo se pa res namatral,jaz sem obupal pa sem šel ob štirih,je pa res da če bi tisti ki so gledali(večina)poprijel za delo tako kot mi bi bilo enkrat hitreje. pol ko je bilo pa spucano je bila pa baje gužva :closedeyes: zdej pa res s sniperjem na drevo pa čakat zlikavce
Fabo Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Prisel bo polit sigurno se kdaj...samo kdaj? je pa vprasanje...jutr najbrz ne... :rolleyes:
helmut Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 vsekakor,samo enkrat bo naletel na mino še vsak je :headbang:
Fabo Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 vsekakor,samo enkrat bo naletel na mino še vsak je :headbang: Upajmo da res... :OK: A ma kdo se ksne zaloge iz JNA doma? :naughty:
helmut Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 imam idejo lahko bi ga z air softom nastrelali to bi užival :evilgrin:
GHOST RIDER 46 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Evo naše gasilce, pizda sem zjeban, sam smo pa postavel setovni rekord o gonjenju metel nimaš kej, smo cari ne :OK: Gasilcu pa najlepša hvala, pa upam da ko se vidmo bomo žejo gasil :nono:
danc2 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Skupaj nam je uspelo,da smo naredili progo zopet O.K. Z malo dobre volje in mnogo truda je vse mogoče. :worship:
NejcZ Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Carsko, da le nebo jutri spet isto :cry:
k0ci Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 jutri verjetno res ne, v noči iz petka na soboto pa skoraj gotovo :headbang:
Jure Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Tudi mi smo bili dol, kot obljubljeno. Je pa res, da smo pomagali samo kaksno slabo urco, smo se potem odpravili vozit na Raceland, da ni bila tako dolga pot zaman. Pa se metel je bilo premalo, sem komaj prisel do ene :) Upam, da smo oz. ste zbrali dovolj za placilo gasilcev :) Drugace pa vsa cast tistim, ki ste organizirali to akcijo. :worship: Je bila proga potem dovolj ok za normalno voznjo?
CVIČKAR1 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Eno vprašanje...Kdo ma mojo metlo,taka lepa,rdeče krtačke...pa rjav štil,pa še najlepša je bla... :evilgrin: GHOST RIDER 46,si jo ti dal v petko pol mogoč?Lp Sprašujem zato ker metla ni moja pa jo morm vrnt...
GHOST RIDER 46 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) Eno vprašanje...Kdo ma mojo metlo,taka lepa,rdeče krtačke...pa rjav štil,pa še najlepša je bla... :evilgrin: GHOST RIDER 46,si jo ti dal v petko pol mogoč?Lp Sprašujem zato ker metla ni moja pa jo morm vrnt... Mam jaz tvojo metlo, ker je bla nakoncu sama pa sem jo jaz vzel, tak da jo dobiš sam povej kje in daj :worship: Zdej grem pa spat, pa ne mi težit ker je bil naporen dan :trance_33_sleep: Popravljeno September 23, 2007. Popravil GHOST RIDER 46
joe1 Objavljeno September 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2007 helmut naslednjic bos mogel mal bolj vstrajat ne pa it ko smo ze vse zrihtal 40 min po tvojem odhodu smo se tako zmatrani pelal 1.5 -suho u nulo
helmut Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ko sem slišal da ste se vozl se mi je kar kondenc na čelu nabral hehehehe vsaj nekaj da ste bili nagrajeni,svaka čast da ste tako pičil 1:05 joe1, ghostrider46 in vsi ostali (ne vem nickov)mormo se res zorganizirat naslednji tedn če bo vreme,pa da palimo čez celi vikend, ponoč pa straža(resno mislim)vsaj iz sobote na nedeljo. čeprav se mi pa zdi da je res počasi konec z mobijem,ker ta ki nagaja ne bo odnehal :headbang: :headbang: :headbang:
cdploscek Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 (popravljeno) :worship: Bravo GHOST RIDER 46 dobr si to organiziru vidm da je akcija uspela, skoda k se nism mogu udeležit. Sam kok cajt bo to ostalo čisto, js bi šou kr z eno zračno dol mal stražit. :krneki: Popravljeno September 23, 2007. Popravil cdploscek
k0ci Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 smo že razmišljali v tej smeri ja da bi šli stražit avte skrijemo v gozd in se zakampiramo v tisto hišo ki še stoji, ko pa pride ga zgrabimo in pokličemo policijo, pa da plača čiščenje in onesnaževanje okolja :evilgrin:
helmut Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ne da sem kej pametn,samo to bi raje vzeli v svoje roke,policaji bodo naredili zapisnik in to je to.
triler Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 V svoje roke ja. Za jajca obest na prvo drevo. :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 V svoje roke ja. Za jajca obest na prvo drevo. :evilgrin: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se