tato Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 V nedeljo so na Blokah tradicionalni bloški teki. Letos je vreme prizaneslo,in snega je dovolj. :OK: Kdor želi malo rekreacije in dobre volje naj pride...samo z motorjem bo bolj težka. :grim Za tiste ki ne veste kje je to; relacija Unec-Žlebič, cez Cerknico...par vasi,Bloška polica,pol bo pa že dost folka videt(Nova vas)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Letos je vreme prizaneslo,in snega je dovolj. :OK: ← :slap: Letos nam vreme ni prizaneslo, zato je snega dovolj!!! :grim :winkiss: p.s. Mene letos žal ne bo.... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Februar 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :slap: Letos nam vreme ni prizaneslo, zato je snega dovolj!!! :grim :winkiss: p.s. Mene letos žal ne bo.... :oops: ← Maš prev ja! Saj jaz bi tud raj nič snega pa ene 18 stopinj... :yea1: Je pa res,da je vska stvar za nekaj dobra. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se