SiR Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 LAČNA!!!! Alla B) ← a maš psa? Maš. Saj veš - Laki pleza na sladko-kislo drevo z bambusom in gobami chopsuey . :OK: I Kina spiser de hunde woof woof PRESS :D /JOKE ;)
Alla Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Heh, žal je na svetu tako, da ali ti koga požreš ali pa kdo tebe požre. Dokler imam šanso, da sem jaz tista, ki se prehranjujem, se bom. Tudi in predvsem z mesom. Ko pridem pa jaz za obrok na vrsto, pa tudi OK. In ja, Symru, če bi mi šlo za življenje, bi tudi svojega psa pojedla. Ampak zaenkrat je še dovolj druge hrane. In dokler je tako, ga bom branila glih pred vsemi, ki bi si ga zaželeli na svojem krožniku. Alla :evilgrin:
bmw Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 ....lakija da bi kdo pojedu :eek: :eek: ???????? fak,fak.....ljudje so res obupani...... :alien1:
Mustang Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Heh, žal je na svetu tako, da ali ti koga požreš ali pa kdo tebe požre. Dokler imam šanso, da sem jaz tista, ki se prehranjujem, se bom. Tudi in predvsem z mesom. Ko pridem pa jaz za obrok na vrsto, pa tudi OK. In ja, Symru, če bi mi šlo za življenje, bi tudi svojega psa pojedla. Ampak zaenkrat je še dovolj druge hrane. In dokler je tako, ga bom branila glih pred vsemi, ki bi si ga zaželeli na svojem krožniku. Alla :evilgrin: ← Brez zamere, ampak če bo Laki na jedilniku se prvi prijavljam za obrok! (mater, ko to poješ si po mojem zadet tri tedne skupaj :lol1: ) Malo se hecam, Alla - ne bit jezna. We love Laki!!! :wub: (pes reševalec :) )
Gregs Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 ... danes grem za RD v kitajsko... :grim
Mustang Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 ... danes grem za RD v kitajsko... :grim ← Vse najboljše in dober tek!!! Naj ti pes v pekingški omaki tekne :lol:
Gregs Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Vse najboljše in dober tek!!! Naj ti pes v pekingški omaki tekne :lol: ← Hvala 2X! Mislim pa, da bo cvrčalo na plošči... (mongolskagovedinapress)... ali pa bo kokodakalo po sečuansko (piščanecposečuanskopress)... :grim
Mustang Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Hvala 2X! Mislim pa, da bo cvrčalo na plošči... (mongolskagovedinapress)... ali pa bo kokodakalo po sečuansko (piščanecposečuanskopress)... :grim ← mongolskagovedinapress = bolne krave iz Horjula piščanecposečuanskopress = roadkill iz treh vasi naprej od Lavrce (tako se šušlja... .) )
dave the wave Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 piščanecposečuanskopress = roadkill iz treh vasi naprej od Lavrce A pol je bila ona pipika, ki sem jo enkrat v prednjem odbijaču desno od meglenke in 20cm pod blinkarjem, vozil 20km naokrog "pakiranje za domov"? Škoda, ohladila se je, sem jo pesu fuknil... :blush:
vrho1679 Objavljeno Marec 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Evo: bil v kitajski SHANGAI 2 (oz. Novi Shanghai) v LJ in bil zadovoljen ( oba s žensko ). Hrustljavo zapečenega Lakita po Nakladalsko sicer niso imeli v menuju, je bila pa zato patka, mongolsko meso, župce, zavitki ipd. zlo dobro. Pogrešala sva edino kako posebnost restavracije. Gužve na soboto ni bilo, natakarice pa z nama prijazne. Lojzi hvala za koristen nasvet.
Mustang Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Evo: bil v kitajski SHANGAI 2 (oz. Novi Shanghai) v LJ in bil zadovoljen ( oba s žensko ). Hrustljavo zapečenega Lakita po Nakladalsko sicer niso imeli v menuju, je bila pa zato patka, mongolsko meso, župce, zavitki ipd. zlo dobro. Pogrešala sva edino kako posebnost restavracije. Gužve na soboto ni bilo, natakarice pa z nama prijazne. Lojzi hvala za koristen nasvet. ← Lepo, za vsak slučaj se prosim oglasi še čez par dni... :lol:
Thundercat Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 kitajske restavracije..... http://enaplus.com/1plus/prosti_cas/index_...0&text=kitajske
Thundercat Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 včeraj sva bila z nts v Brezovici v kitajski restavraciji.....hrana odlična, cene sprejemljive...količinsko veliko in postrežba dobra...res sem se najedel...jedla pa sva Menu za 2 osebi... še se vrneva.... :OK:
motoristek Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Še en dokaz da kitajci jedo pse :lol1:
Jure007 Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Malo :topic: Katera je NAJBOLJŠA KITAJSKA RESTAVRACIJA V LJUBLJANI ? ( najbrž se je o tem že razglabljalo, zato prosim nekoga za link ) Definitivno rulajo Kitajčki v Črnučah pri "savskem mostu", mislm da se imenuje Cesarsko mesto. Men se je hrana pri njih nekak najbolj dopadla. Mljask Mljask :D :yea1:
Gregs Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Kitajski vrt. Na Vodnikovi 240. Ena najboljših, če ne najboljša v LJ.
motoristek Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 :angry2: fuj to! Od malega ga treba navajati! :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se