panter Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 pozdravljeni!mam majčken problem, sem novi lastnik kros motorja tm 125 pa se mi je pripetilo da mi je na lepem začel nekoliko trokirat potem pa mi je ugasnil vmes mi je sicer še nekajkrat vžgal pa spet ugasnil zdaj pa sploh ne vžge.pogledal sem svečko pa je čist od bencina a je možno dA ga je samo zalilo ker sem mu zvišal prosti tek ko pa se je segrel je dobil preveč bencina ali je možno še kaj drugega .hvala za odg :(
Aless Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 zamenjan svecko, sem mel isti problem na yamahi yz 80
D.J. Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 svečka ti bo rešila 1. problem, ampak če je motor friziran oz če je tovarniško precej odprt, se boš mogoče moral tut malo hitreje vozit, ker v nizkih obratih rado zaliva upam da imaš kako knjigo z nastavitvami od motorja
panter Objavljeno Februar 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 svečka ti bo rešila 1. problem, ampak če je motor friziran oz če je tovarniško precej odprt, se boš mogoče moral tut malo hitreje vozit, ker v nizkih obratih rado zaliva upam da imaš kako knjigo z nastavitvami od motorja ← Hvala vama problem sem rešu.Odvil sem svečko(zalita) malo počakal, prosti tek sem mu znižal za nekaj obratov-tako da ko se segreje lih lepo prede, verjetno je pa resnica tudi o moji začetniški počasnosti- pa sj bo sneg kmal skopnel potem bo šlo pa tut mal hitrej :OK:
Priporočene objave