plesko Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 A mi lahko kdo kaj več pove o tem fotoaparatu kakšne slike dela in če se ga splača kupit. Piše da ima 3.3MP a se vam zdi to dost,ima kdo izkošnje z njim? Hvala za odgovore :worship:
plesko Objavljeno Februar 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 a res doben nč neve o tem fotoaparatu :cry: kakšne slike dela
CrashOver Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 3.3 MP je dokaj dovol... ostalih stvfari pa ti nevem povedat.. poišči si kake teste produktov, pa primerjaj... najdeš na http://www.chip.de , pa še kje drugje LP -matej
elbarto Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 5 minut sem rabil da sem ugotovil da je kanta...kar sem sumil že takrat, ko sem ga vzel iz škatle. Sicer pa je cena temu primerna. Zooma nima spljoh, slike so pa dokaj povprečne. Sicer pa če nisi zahteven uporabnik je OK Moj nasvet - za podobno ceno dobiš A400, ki ima vsaj optični zoom, pa še par ostalih stvari zraven. za 2 jurja več. LP, El B.
lojzi Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 (popravljeno) Al pa novi HP 307....za 35 jurčkov dobiš isto resolucijo, pa 3 x optični zoom.... testiral sem kolegovega in za to ceno sva bila presenečena nad kvaliteto posnetega.... Popravljeno Februar 28, 2005. Popravil lojzi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se