Skoči na vsebino

Suzuki CPI Hussar

FijavZ

Priporočene objave

Zato ker more pisat zraven kao ena firma ko je mal boljsa (suzuki), da se lahka kao hvali da ma suzukija :) :afro1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

cpi hussar

alo rečte mi nekaj če ma gdo slučajno to stvarco doma kje so blokade pa pa kolo bi naj bla tega končna

kakšen tip mašeni je to sploh

ayde

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

cpi hussar

alo rečte mi nekaj če ma gdo slučajno to stvarco doma kje so blokade pa pa kolo bi naj bla tega končna

kakšen tip mašeni je to sploh

ayde

Dva moja sošolca imata hussarja in sta obadva začela kar sama od sebe razpadat :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jah, sej ce ma suzukijev motor (morini) se ne pomeni da se mu rece suzuki.. :lol:

Cpi ma (minareli AC) mašino not ne pa (Morini).

Da se ga pa fajn predelat pa še na LC ga lahka zrihtaš.

Za moje pojme je CPI vredu Masina pa pomoje nebi smela delat težav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja brez blokad leti okoli 65 (ne mi pravit da vam gre 80 ker vam ne verjamem) pospeski so tudi bolj svoh, pa navora nima nobenega (v hrib ne vlece) za predelane CPI pa nevem kako grejo :)

Popravljeno . Popravil dj_runner
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja pa Suzuki se rece ker ma CPI pogodbo za suzukijom za neko licenco al kai pa tut zato ker suzuki nima svojih skuticov

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

alo rece mi nekaj ......... ne gre se za mene ampak za enga mojga kolega ded vozi cpi hussara. (pa tak vsi vete da to sranje nikam ne gre) pa se je odloco da bo to malo prenaredo. pa me nekaj zanima . od kateriga skutera bi tu gor pasali bilo kaki tjunig deli. prosim ce navedete firmo in model skutera

pa kaki kit bi vi predlagali (glede na to da je skut zrcno hlajen)

pa nasplosno napisite kak bi ga kaj vi prenaredli da bi to slo saj 90+ z dobrimi pospeski

hvala za odgovore!!!!!!111

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mašina je minareli AC tak da naj da kakega gusa gor pa 4race vario fergi pa prenose pa bo letelo samo nevme kak se bo zaustavo ker kolko sem se vozo z tem nima glih fascinantnih bremz :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...
A kdo ve katero masino ima hussar 2005? (kao neki od malagutija)

jst sm mislu, da ma pa hondino... :eek:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 8 mesecev pozneje...

mene pa zanima kako je z športnim izpuhom na cpi popcornu....če mi lahko kdo pove.....?

a pol fejst crkuje........

zanima me kk je z športnim izpuhom na cpi popcornu.........a pol crkuje motor?...........če ga ma kdo gr na cpiju naj mal opiše kk pa kaj.......

tnx

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 9 mesecev pozneje...

Pozdravljeni!

Zanima me če kdo ve kje bi lahko dobil dele za skuter CPI Hussar, no potreboval bi vsaj prednjo plastiko ki je na volani, no tudi še kaj drugega bi rabu! Kaj je kakšna varianta, da se dobi dele od konkurence? Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pooblascen serviser pa naroc .) sam to bo drago...to pa k kitajcke kupujete :BUA:

Se motiš :nono: ......... to ni kitajska roba, zadeva je Tajska :OK: , torej brez "Ki" odspredaj :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!