FijavZ Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 ka ve ker ki se bi dal dobit kak drugačen števec za motor al pa ki je kaka trgovina v avstriji ja CPI skuterje ajde pa hvala v naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 neki mas na haizapage.de, sam nevem ce je za hussarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 V gracu imas trgovino in ce se dobro spomnim imajo tam Cpi-je&co... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 pa zakaj je tema Suzuki CPI Hussar? sepa firma ni Suzuki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 pa zakaj je tema Suzuki CPI Hussar? sepa firma ni Suzuki... ← ka morš eni pač nevedo :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Zato ker more pisat zraven kao ena firma ko je mal boljsa (suzuki), da se lahka kao hvali da ma suzukija :) :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol1: :lol1: te pa nima cpi suzukijevih motorjev? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Marec 2, 2005 Deli Objavljeno Marec 2, 2005 jah, sej ce ma suzukijev motor (morini) se ne pomeni da se mu rece suzuki.. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 lepše pa se čuje :P :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 sei zto je pa to napisu :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 cpi hussar alo rečte mi nekaj če ma gdo slučajno to stvarco doma kje so blokade pa pa kolo bi naj bla tega končna kakšen tip mašeni je to sploh ayde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 cpi hussar alo rečte mi nekaj če ma gdo slučajno to stvarco doma kje so blokade pa pa kolo bi naj bla tega končna kakšen tip mašeni je to sploh ayde ← Dva moja sošolca imata hussarja in sta obadva začela kar sama od sebe razpadat :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 ja saj toti dudi sam razpada vse rošta v mašini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 jah, sej ce ma suzukijev motor (morini) se ne pomeni da se mu rece suzuki.. :lol: ← Cpi ma (minareli AC) mašino not ne pa (Morini). Da se ga pa fajn predelat pa še na LC ga lahka zrihtaš. Za moje pojme je CPI vredu Masina pa pomoje nebi smela delat težav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 (popravljeno) Ja brez blokad leti okoli 65 (ne mi pravit da vam gre 80 ker vam ne verjamem) pospeski so tudi bolj svoh, pa navora nima nobenega (v hrib ne vlece) za predelane CPI pa nevem kako grejo :) Popravljeno Marec 6, 2005. Popravil dj_runner Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FijavZ Objavljeno Marec 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2005 aja pa Suzuki se rece ker ma CPI pogodbo za suzukijom za neko licenco al kai pa tut zato ker suzuki nima svojih skuticov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 pa vseen se ne rece zato suzuki.. Kk pa pise na uradni strani? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 alo rece mi nekaj ......... ne gre se za mene ampak za enga mojga kolega ded vozi cpi hussara. (pa tak vsi vete da to sranje nikam ne gre) pa se je odloco da bo to malo prenaredo. pa me nekaj zanima . od kateriga skutera bi tu gor pasali bilo kaki tjunig deli. prosim ce navedete firmo in model skutera pa kaki kit bi vi predlagali (glede na to da je skut zrcno hlajen) pa nasplosno napisite kak bi ga kaj vi prenaredli da bi to slo saj 90+ z dobrimi pospeski hvala za odgovore!!!!!!111 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 mašina je minareli AC tak da naj da kakega gusa gor pa 4race vario fergi pa prenose pa bo letelo samo nevme kak se bo zaustavo ker kolko sem se vozo z tem nima glih fascinantnih bremz :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 A kdo ve katero masino ima hussar 2005? (kao neki od malagutija) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 16, 2005 Deli Objavljeno Julij 16, 2005 A kdo ve katero masino ima hussar 2005? (kao neki od malagutija) ← jst sm mislu, da ma pa hondino... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dafi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 mene pa zanima kako je z športnim izpuhom na cpi popcornu....če mi lahko kdo pove.....? a pol fejst crkuje........ zanima me kk je z športnim izpuhom na cpi popcornu.........a pol crkuje motor?...........če ga ma kdo gr na cpiju naj mal opiše kk pa kaj....... tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chritianx Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 Pozdravljeni! Zanima me če kdo ve kje bi lahko dobil dele za skuter CPI Hussar, no potreboval bi vsaj prednjo plastiko ki je na volani, no tudi še kaj drugega bi rabu! Kaj je kakšna varianta, da se dobi dele od konkurence? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 pooblascen serviser pa naroc .) sam to bo drago...to pa k kitajcke kupujete :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chritianx Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 pooblascen serviser pa naroc .) sam to bo drago...to pa k kitajcke kupujete :BUA: Se motiš :nono: ......... to ni kitajska roba, zadeva je Tajska :OK: , torej brez "Ki" odspredaj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se