Skoči na vsebino

Suzuki CPI Hussar

FijavZ

Priporočene objave

• 3 tedne pozneje...

mene pa zanima kako je z športnim izpuhom na cpi popcornu....če mi lahko kdo pove.....?

a pol fejst crkuje........

zanima me kk je z športnim izpuhom na cpi popcornu.........a pol crkuje motor?...........če ga ma kdo gr na cpiju naj mal opiše kk pa kaj.......

tnx

Ja....ma z'kaj bi crkvou.....ja madona tak šfoh pa spet ni ta zadeva.....kr dej nou auspuh gor....je bol....sam je treba valčke zamenat....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

No glede tega Popcorna :) Maš blokado na variomatu, pa valčki so mal zjebani, na enmu delu so vsi taki oglati. Ko daš to stran, gre izmerjenih 47 km/h :OK: Zarad ispuha ti nima kej crkvat, dej gor en drug ror pa je. Končna bo potem 65km/h :worship: (ob tapravih pogojih :) )

Popravljeno . Popravil NejcZ
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Newem no mislm ce je minarelli pol je ala malaguti al pa aerox se nespoznam na te azijske zadeve. Edina kvalitetna firma od tm je yamaha:D No drgac pa ce so masine od aeroxa kupujs kere kol dele od aeroxa mislm glede masine! Ce zamenas ror ti nebo nc bl crkvov. No jest osebno nism glih za kitajce

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Pozdravljeni!

Moja sestra ma Hussarja pa me zanima kaj morem nardit. Prvi problem je akomulator, takoj se sprazni !?!? Pa ko je toplo lepo vžge na ročko, ko pa je hladneje pa še zaruži nene. Hvala za odgovor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!