KeC Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Potreboval bi ink-jet tiskalnik z možnostjo printanja formatov do A3 (ali pa še bolje A2-širine), možnostjo uporabe neskončnega papirja (role) in pa po možnosti z ločenimi barvnimi kartušami. Bi prosil če se kdo spozna malo bolj na te zadeve ali pa kaj podobnega uporablja, za kakšen nasvet, kaj pride v poštev. Hvala!
Einherjar Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Iskanje po netu s keywordom plotter.
gic Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 (popravljeno) Ena varianta je EPSON STYLUS COLOR 1520 ampak nima ločenih barvnih črnil... Druga, malo dražja je EPSON STYLUS COLOR 3000. ta ima ločena črnila... Tretja možnost...odvisn, kolk si pripravljen dat za zadevo... so tiskalniki Canon Wide Format Četrta varianta... kot že omenjeno PLOTER... Popravljeno Februar 28, 2005. Popravil gic
KeC Objavljeno Februar 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Ploter odpade, zato tudi nisem spraševal po njem. Gic hvala za info. Bom pogledal in primerjal še konkurenčne firme. 1520 deluje kar zanimivo. Se tem da bo potrebno kupiti še dodatek za podajanje rol.
Codeine Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Če hočeš igračo potem kupi Epsona, HP ali podobno šaro. Če hočeš resno zadevo kupi Mutoh (SKOK SEMKAJ !!!). P.S. Še vedno mi je žal, da nisem namesto Roland rezalnika kupil Mutoh :(
KeC Objavljeno Marec 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Code hvala. Vendar bo igračka čisto dovolj. Nakup večjega ploterja v mojem primeru ni ekonomsko upravičen :D
bmw Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 kot bi rekel en moj kolega.... jebeš pare.....kupi nove...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se